De afwikkeling van mijn zaak gebeurde in een snel tempo en de communicatie daaromtrent was efficient en praktisch.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met de afhandeling van uw zaak. Zowel met betrekking tot de snelheid als de communicatie. Efficiëntie en helderheid zijn belangrijke pijlers van onze dienstverlening, en het is geweldig om te lezen dat u dit heeft ervaren tijdens het proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zie bovenstaand.
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Prettig om te lezen dat u onze dienstverlening als duidelijk, snel en goede communicatie omschrijft. Om onze service voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat we in de toekomst een 10 mogen ontvangen, zijn we nieuwsgierig of u nog specifieke suggesties of aanvullende opmerkingen heeft. U kunt deze naar ons mailen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn opdracht aan Notariële diensten was om een verklaring van erfrecht op te stellen op mijn naam en onroerend goed via het kadaster op mijn naam te laten zetten. In twee weken tijd heeft Notariële diensten aan mijn opdracht voldaan. Wellicht speelde mee dat ik een kopie van het testament van mijn broer kon overleggen, waaruit bleek dat ik de enige erfgenaam was. Niettemin ben ik dankbaar voor de vlotte afhandeling tegen het vooraf overeengekomen tarief. Kleine tip: de bevestiging van de overschrijving van het onroerend goed was voor een leek in cryptische taal opgesteld, met alleen vermelding van nummers. Telefonisch hoorde ik dat via het kadaster duidelijker informatie te verkrijgen is. Ik zou dat in de begeleidende mail aangeven.
Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback! We waarderen het enorm dat u hier de tijd voor heeft genomen. Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze vlotte service en afhandeling binnen twee weken. Het helpt inderdaad als klanten al veel documenten zelf in bezit hebben om het proces nog sneller te laten verlopen. We nemen uw suggestie met betrekking tot de begeleidende mail ter harte. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na de bevestiging van de aanvraag hoorde ik een week niets en heb ik een mailtje gestuurd.met de vraag om een update. Daarna verliep alles perfect! - super duidelijk proces - snelle opvolging - zeer efficiënt aangepakt - zeer gebruiksvriendelijk Voor een standaard product als dit aan te bevelen.
Hartelijk dank voor uw mooie review en feedback! De stilte na de aanvraagbevestiging had niet moeten plaatsvinden, maar we zijn dankbaar voor uw herinnering en blij om te horen dat alles daarna perfect is verlopen. Het doet ons goed te weten dat u ons proces als super duidelijk, snel en efficiënt heeft ervaren, en dat onze dienst zeer gebruiksvriendelijk was. We zien uw aanbeveling als groot compliment. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Makkelijke toegankelijke dienst
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u zich goed geholpen voelde. Het is ons doel om onze diensten makkelijk toegankelijk te maken, en het doet ons goed dat dit bij u het geval was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Keurige berichtgeving over de voortgang van het te doorlopen traject. Duidelijke vraagstelling waar nodig.
Hartelijk dank voor uw beoordeling met een 10! Het doet ons erg goed te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Door middel van onze geautomatiseerde processen kunnen we efficiënt handelen en de prijs scherp houden. Het is fijn om te weten dat u onze berichtgeving over de voortgang waardeert en dat onze vraagstelling duidelijk was waar nodig. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Fijne ervaring. Alles is eenvoudig en erg snel verlopen. Eén echte aanrader.
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! Wat geweldig om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. We vinden het erg belangrijk om het proces zo eenvoudig en efficiënt mogelijk te maken voor onze klanten, en het doet ons goed dat dit bij u het geval was. Bedankt voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een goede ervaring alles naar wens verlopen. Klein puntje is dat er tussentijds weinig wordt gecommuniceerd over de voortgang
Hartelijk dank voor uw review en feedback! We zijn blij te horen dat uw ervaring over het algemeen naar tevredenheid is verlopen. Het spijt ons echter te horen dat u tussentijdse communicatie als weinig heeft ervaren. Het is voor ons een ingewikkelde balans. Sommige klanten willen liever alleen het noodzakelijke. We streven ernaar onze klanten goed op de hoogte te houden gedurende het proces en daarom werken we hard om een online omgeving te creëren waar u automatisch de stand van zaken kunt inzien. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Binnen 2 weken de verklaring van erfrecht ontvangen. Bij andere aanbieders moet er eerst nog een intake plaats vinden waar ook weer een afspraak voor gemaakt moet worden. Je wordt op de hoogte gehouden van elke stap in het proces al dan niet via mail of indien nodig telefonisch. Het overgrote deel van de procedure is geautomatiseerd, maar je weet precies wat te doen, heel erg duidelijk.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze snelle en efficiënte procedure voor het verkrijgen van de verklaring van erfrecht. Het is ons doel om het proces zo gemakkelijk en transparant mogelijk te maken voor onze klanten. We begrijpen het belang van een vlotte afhandeling en zijn blij dat u onze aanpak waardeert, inclusief de regelmatige updates en duidelijke instructies. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na elke zet kreeg ik bericht!
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling met een 10! Het doet ons erg goed om te horen dat u tevreden bent met onze communicatie. We proberen onze klanten goed op de hoogte te houden gedurende het proces, en het is fijn om te weten dat u de regelmatige berichten bij iedere stap heeft gewaardeerd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Mijn ervaring is heel goed. De communicatie zeer tevreden en snel afgehandeld. Mvg Patty Brugman
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! Wat fantastisch om te horen dat uw ervaring heel goed is geweest. We streven ernaar om uitstekende communicatie te bieden en uw zaken snel af te handelen, dus het doet ons enorm veel plezier om te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke website. Goed bereikbaar voor vragen. Fijn alles digitaal.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling met een 10! We zien niets liever dan tevreden klanten die het contact als prettig hebben ervaren en tevreden zijn over de afhandeling. Wij zijn ook erg blij dat we alles online kunnen afhandelen met onze klanten, want dit werkt efficiënter voor beide partijen. Ondanks dat we online werken staan we altijd telefonisch en per mail klaar voor onze klanten, daarom fijn om terug te lezen dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat een verademing. Alles gaat snel en online. Ook als je belt wordt je vriendelijk en snel geholpen. Kortom: super!
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat u onze service als geweldig en snel ervaart. Het is ons doel om onze klanten een verademing te bieden door een snelle en efficiënte service te leveren, zowel online als telefonisch. We zijn dankbaar voor uw positieve woorden en waarderen uw erkenning van onze inspanningen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel, accuraat en goede prijs
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze dienstverlening als geweldig heeft ervaren. We streven ernaar om onze klanten snel en accuraat van dienst te zijn, en we zijn blij dat u tevreden bent met onze prijzen. Uw tevredenheid is voor ons erg belangrijk. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel geholpen, geen vervelende vragen maar echt behulpzaam en regelmatig een update ontvangen.
Hartelijk dank voor uw review! Het doet ons erg goed om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u onze tarieven als redelijk ervaart. We streven ernaar om onze klanten snel en behulpzaam van dienst te zijn, en het is geweldig om lezen dat u dit ook zo ervaren heeft. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en snelle dienstverlening, aanbevelingswaardig.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze directe, snelle en vakkundige dienstverlening. De prijs kunnen we scherp houden door onze snelle online processen. Uw tevredenheid is ons doel en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben kunnen voldoen. Bedankt ook voor uw aanbeveling! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw perfecte beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u onze dienstverlening als zeer goed omschrijft. Uw waardering van een 10 en uw positieve feedback betekenen veel voor ons team. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn bijzonder tevreden over de wijze waarop verklaring van erfrecht afgegeven is. Snel, duidelijk en scherp tarief. En zeer fijne bijkomstigheid, alles gaat (goed geverifieerd) online. Communicatie is erg goed, je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. Echt een aanrader voor als het toch nodig blijkt te zijn zo een verklaring te moeten overleggen om bepaalde zaken af te mogen handelen.
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! Het doet ons heel goed om te horen dat u bijzonder tevreden bent over de afhandeling van de verklaring van erfrecht. We streven ernaar om onze dienstverlening snel, duidelijk en tegen een scherp tarief aan te bieden, en het doet ons goed dat dit zo positief door u is ervaren. Uw complimenten over onze communicatie en de transparantie in het proces zijn erg waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Informatie van begin tot eind duidelijk.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Wat fijn om te horen dat alles snel en discreet is afgehandeld. We proberen in onze communicatie naar onze klanten van begin tot eind duidelijke informatie te bieden, en we zijn blij dat u dit ook zo heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Tegen een voordelig tarief volledig online een erfrechtverklaring geregeld. Proces verliep snel en ben tevreden met het resultaat.
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening voor het aanvragen van een erfrechtverklaring. We streven er iedere dag naar om onze klanten een snel proces aan te bieden, en het is geweldig om te weten dat dit bij u goed is verlopen. We zijn blij dat u tevreden bent met het resultaat en dat we hebben kunnen bijdragen aan een soepele afhandeling. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel de documenten die ik nodig had, moest nog iets extra's opvragen en werd eerst overlegd omdat dat daar kosten bij kwamen.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat alles vlot verliep. Het is ons doel om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn. We vinden het belangrijk om transparant te zijn over eventuele extra kosten, en we waarderen uw begrip en medewerking bij het opvragen van uw extra document. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijk, snel en goede communicatie
Dank voor uw review! Fijn om te horen dat u onze online dienstverlening als duidelijk en snel omschrijft. Om onze service voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat we in de toekomst een 10 mogen ontvangen, zouden we graag uw specifieke suggesties of aanvullende opmerkingen horen. U kunt deze naar ons mailen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer goed!
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als makkelijk en snel heeft ervaren, en we waarderen uw vriendelijke woorden. Met een "zeer goed" zijn we super blij. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel tevreden Het ging allemaal online heel snel en voordeliger!
Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelheid en nauwkeurigheid waarmee uw aanvraag is afgehandeld. Het is ons streven om onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk te maken, dus het doet ons goed om te weten dat u tevreden bent met het snelle online proces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geregeld, na betaling snel het benodigde document.
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat alles goed geregeld was. Het is ons doel om het proces zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, dus het doet ons goed om te horen dat u snel het benodigde document heeft ontvangen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden