Snelle afhandeling

Verklaring van erfrecht was binnen een week geregeld. Makkelijk aan te vragen online.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Buitengewoon effectieve en efficiënte dienstverlening

Notariële diensten heeft het proces van de vereiste afwikkeling van een Verklaring van Erfrecht strak georganiseerd. De hele procedure verloopt digitaal. Tussen moment van opdrachtverlening tot moment van gereed zijn van de Verklaring van Erfrecht zat 15 dagen. Vanwege de procedurele afwikkeling op afstand kon één van de erven, die in Frankrijk woont, ook snel benaderd worden, waardoor er geen enkele vertraging in de afwikkeling zat. Zonder meer een aanrader om met deze notarissen zaken te doen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer snel en vakkundig afgehandeld

Zeer netjes en vakkundig de verklaring van erfrecht gekregen .En dat in een zeer korte tijd .En ook nog eens betaalbaar

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer vlot en netjes afgehandeld

Je wordt gaande weg het traject steeds op de hoogte gehouden van de status. Het liep allemaal vlot door. Zelfs de gemeente werd achter de broek aan gezeten om hun verplichting binnen de gestelde tijd te voldoen.

perfect geholpen

Mijn ervaring is dat ik zeer snel en perfect geholpen ben. Ook op mijn vragen, zowel telefonisch als per email, kreeg ik duidelijk antwoord. Hulde daarvoor.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Bureau is niet éénduidig in communicatie

Tijdens het verwerken van het dossier bleek het nodig om 'extra onderzoeken' uit te voeren met de daaraan gekoppelde 'onvermijdelijke meerkosten'. Dit werd vervolgens verklaard met allerlei 'wettelijke prietpraat' en we kregen te horen dat de notaris iemand is die dat allemaal beter kan weten dan de klant. De notaris heeft er namelijk jarenlang voor gestudeerd op de universiteit. Discussie was niet mogelijk. De argumenten kwamen daardoor nogal kleinerend over.

Makkelijk

Zeer prettig om alles vanuit huis te regelen.

Makkelijk, snel

Traject is snel en soepel verlopen. Eenvoudig proces wat identificatie via IDIN plaats vindt.

Snel en goed

Alle vragen werden snel en goed afgehandeld. Kan het iedereen aanraden uw kantoor in de arm te nemen. Voor ons betrof het de erfbelasting.

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Zeer snelle, keurige afhandeling voor akte van erfrecht

Beetje lastig te vinden, maar verder heel gemakkelijk te volgen stappen en zeer snelle verwerking.

• Communicatie N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Geweldig accuraat, snel die overigens van de notaris afhangt maar ook van derden

Ik ben zeer tevreden en ga zeker de aangifte erfrecht laten doen.

• Snelheid N.v.t.

Snel en efficiënt

We hadden na een overlijden een Verklaring van erfrecht nodig. Geen onnodige vragen. Binnen 14 dagen was het geregeld en de prijs was verrassend.

Vlot en accuraat

Ik ben erg blij met de snelheid en mogelijkheid tot vragen stellen van deze dienst!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het was een prettige/aangename ervaring.

Een goede /snelle interactie en afhandeling wordt als prettig erevaren. Daar ik geen ervaring heb met andere, soort gelijke, aanbieders, is het niet mogelijk om te vergelijken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ondanks een periode van gebrekkige communicatie ben ik uitstekend geholpen.

Bij mijn aanmelding bij deze dienstverlening ging alles soepel en makkelijk. Na mijn akkoord aan het instellen van een nabestaandenonderzoek voor de afgifte van een verklaring van erfrecht stokte de communicatie echter. Na een kleine drie weken heb ik dit gemeld waarna ik vrij volledig op de hoogte werd gesteld van de problemen bij het instellen van het nabestaandenonderzoek. Tevens ontving ik vrij snel daarna het bericht dat de notaris de verklaring kon passeren. Ondanks de opgelopen vertraging was de hele gang van zaken uitstekend georganiseerd.

Prima geregeld

Alles werd snel en goed geregeld. Heldere communicatie, niets op aan te merken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het was begrijpelijk en het ging snel

Het was begrijpelijk en het ging heel snel

Prima ervaring

Prima bedrijf doen alles wat ze beloven

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Soepel verlopen, doen wat beloofd is.

jammer dat zo'n vakje verplicht moet worden ingevuld; de rest was al voldoende

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Uitstekende snelle en deskundige dienstverlening

Prima, duidelijke communicatie. Goede telefonische bereikbaarheid. Deskundig, vriendelijk personeel. Veel sneller, veel goedkoper en net zo goed als de lokale notaris

Duidelijk, snel en goedkoop

Ik kreeg een duidelijke uitleg van wat ze nodig hadden. Alles was snel geregeld tegen een goede prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel reageren en duidelijke communicatie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Duidelijke stappen binnen het proces en goede uitleg

Voor een relatief eenvoudige Verklaring van Erfrecht een prima middel. Je kunt bepaalde documenten uploaden voor de beoordeling; aansluitend kun je ook stukken digitaal ondertekeken met IDIN. Scheelde ons het nodige aan extra reistijd om met elkaar op specifiek tijdstip bij een notaris te moeten zijn, maar scheelde vooral ook aardig in de kosten voor een dergelijke verklaring (scheelde meer dan de helft dan een plaatselijke notaris in rekening zou brengen). Stappen die gezet moeten worden, worden duidelijk uitgelegd en je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Steeds ook een telefoonnummer waar je vragen zou kunnen stellen (was in ons geval niet echt nodig).

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

een mooi middel om vanuit huis simpele notariële handelingen te doen

aanvraag verklaring van erfrecht: als er sprake is van een vrij eenvoudige situatie is dit een mooie methode de zaken af te wikkelen.

Vlotte service

Zeer tevreden over deze online notarisservice. Snelle en duidelijke afhandeling vwb een verklaring van erfrecht

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden