Duidelijk

Ik heb geen kennis van deze materie, maar dit was duidelijk. Zelfs voor een leek. Met voor mij een beetje hulp is alles goed gegaan.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ik ben zeer tevreden hoe u de zaken na het overlijden van mijn moeder heeft afgehandeld, dank daar

Ik kan u niet vergelijken met anderen, maar ik vond uw manier van aanpak en zeker de communicatie erg fijn werken. Duidelijk en begrijpelijk. Bedankt en een vriendelijke groet Joke Reinek.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Een uitkomst voor ouderen die de weg niet weten

Ik greeg een duidelijke uitleg om heel de nalatenschap van mijn man goed af te wikklen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Perfect geregeld!

De akte van erfrecht helemaal online geregeld. Duidelijk over de kosten en ruim binnen de aangegeven termijn. Heel fijn!

Snel geregeld

Snel en kundig geholpen

Eenvoudig en fijne communicatie

Traject was erg eenvoudig. Bij eventuele vragen was men goed bereikbaar en erg vriendelijk en behulpzaam.

Soepel en correct

Een absolute aanrader voor iedereen die in Jip en Janneketaal en met veel nuttige informatie door het donkere bos van de Verklaring van Erfrecht wil worden geleid. Elke stap wordt tijdig en helder gecommuniceerd en uitgelegd. Het proces is zelf goed te doen maar je moet er wel even voor gaan zitten. De prijs-kwaliteitsverhouding is prima. Dank namens onze familie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en duidelijk in communicatie

Verklaring van erfrecht snel verkregen en de communicatie was heel duidelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijk, efficiënt en snel.

De website is heel duidelijk; je weet gelijk waar je aan toe bent. Er wordt snel en goed gecommuniceerd. Ook het doorsturen van gegevens, was voor mij als 65 plusser, makkelijk te doen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer prettig en snel en correct

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles werd snel geregeld!

Vlotte afhandeling, alleen vragen per mail duurde wat langer om antwoord te krijgen.

Goed bedrijf

Ik kan niet anders zeggen dat het een prima bedrijf is alkes verliep erg soepel snel. Contact via de mail was erg snel en erg duidelijk kan niet anders zeggen ben zeer tevreden.

Snelle professionele afhandeling

Proces verliep soepel, snel, professioneel en zakelijk. Had eerst wat twijfels, maar het was fijn dat eerst het hele proces doorlopen werd. En op het eind werd pas de factuur gestuurd. Dit gaf mij achteraf wel een redelijk gerust gevoel. Bovendien geen afspraak bij een notaris maken voor een “eenvoudige” administratieve handeling vond ik wel gemoedelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer snelle afhandeling van de aanvraag

De aanvraag om een verklaring van erfrecht werd snel en eenvoudig afgehandeld. Tijdens de procedure wordt duidelijk aangegeven wat er nodig is en word je constant op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

Betrouwbaar en heldere communicatie

Een professioneel werkende instelling. Afspraken worden correct nagekomen en er wordt op een duidelijke wijze gecommuniceerd. Snelle stapsgewijze digitale afhandeling van in dit geval verklaring van Erfrecht.

Snel geregeld

Goede service en snel alles geregeld , erg tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Makkelijk en prima geregeld.

Alles is heel duidelijk uitgelegd, wordt snel verzorgd en is heel toegankelijk.

Helemaal in orde

De procedure is snel en eenvoudig om een ingewikkeld en duur product aan te vragen.

prima en snelle service

de gevraagde verklaring werd op snelle en duidelijke wijze verstrekt

Snelle en correcte dienstverlening

Goed contact, duidelijk verloop van de dienstverlening. Een aanrader

top

goede en snelle werkwijze

snel en betaalbaar

enige punt van aandacht, zolang je geen opdracht hebt afgegeven wordt er moeilijk gedaan over de vragen die je hebt. Dat is jammer, anders had ik 5 sterren gegeven.

Bijzonder goed

Goede communicatie en afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer duidelijke vragen en antwoorden.

Aan de hand van een aantal duidelijke basisvragen in begrijpbaar Nederlands is de notaris voor mij aan de slag gegaan. Op eenvoudige wijze zijn de noodzakelijke documenten aan te bieden en te ontvangen. Ik heb het heel prettig ervaren.

Makkelijk en snel

Ik en mijn broer hadden erfrecht verklaring nodig en als je naar notaris gaat die het gaat uit zoeken vragen soms behoorlijk bedragen. Hier is het goedkoop en zw laten je stap voor stap weten wat ze doen en wat ze van je nodig hebben.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden