Snel en duidelijk taal gebruik
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! FIjn om te horen dat u tevreden met de snelheid van onze dienstverlening en dat u onze communicatie als duidelijk heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Ik kon dinsdag 14 mei niet inloggen om het document te downloaden. Mijn vaste telefoonnummer was door u ingevuld, waarnaar geen verificatiecode kon worden verstuurd. M.i. een tekortkoming in de software: een vast nummer zou nog vóór verzending van de mail naar de klant als fout gesignaleerd moeten worden. Er was mij niet om een mobiel nummer gevraagd. Het duurde 4 dagen voordat dit was opgelost. Bellen en mailen met kantoor Woerden leverde niets op. Uiteindelijk contact gezocht met kantoor Borne, waar ik snel werd geholpen. In eerste instantie kon ik weer niet inloggen, omdat ook nu het vaste nummer weer was ingevoerd. Pas de volgende dag (17 mei) kreeg ik een mail met het mobiele nummer.
Hartelijk dank voor uw review en feedback. Graag maak ik van de gelegenheid gebruik er op te reageren. Ik heb gezien bij de vragen die ingevuld zijn bij de intake dat niet wij, maar u zelf uw vaste telefoonnummer hebt ingevoerd. Wij werken voor meerdere notarissen en niet bij iedere notaris een code gestuurd voor het inloggen. Om die reden hebben wij het nog niet geprogrammeerd. Ik heb ook gezien dat er naar aanleiding van uw telefoongesprek met ons kantoor direct contact is gezocht met de notaris om uw nummer te wijzigen, echter dat heeft inderdaad vertraging opgelopen. Ik vind het heel vervelend dat dit laatste stukje van het versturen van de verklaring van erfrecht niet vlekkeloos verlopen is. Dat is niet wenselijk en wij zullen kijken of wij hier iets in kunnen verbeteren zoals bijvoorbeeld het programmeren van een foutmelding bij een vast telefoonnummer. Echter ik ben ook van mening dat dit niet (volledig) aan ons te wijten is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Originele beoordeling
Na aanmelding voor een akte van erfrecht, ontving ik per omgaand een duidelijke instructie voor opgave van de benodigde gegevens. Deze gegevens werden snel verwerkt en de overige erfgenamen ontvingen direct daarna een mail met de door hen aan te leveren gegevens. Tijdens dit proces werd ik goed op de hoogte gehouden over de voortgang. Nadat alle gegevens binnen waren ontving ik binnen vier werkdagen de benodigde verklaring.
Hartelijk dank voor uw persoonlijke review en het toekennen van een 10! Het doet ons goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. We streven er altijd naar om onze klanten een prettige online ervaring te bieden door duidelijke te communiceren en klanten op de hoogte te houden van het proces. FIjn dat u dit op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Alles ging snel en makkelijk, er werd duidelijk gecommumiceerd!
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij om te horen dat alles gemakkelijk is verlopen en dat u tevreden bent over zowel de snelheid als onze communicatie. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Prima dienstverlening, eenvoudig, snel en betaalbaar
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We ontvangen niets liever dan een 10 van onze klanten. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als eenvoudig en snel heeft ervaren. We zijn er van overtuigd dat deze elementen essentieel zijn om processen snel te laten verlopen en daardoor een betaalbare service kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Na het overlijden van mijn moeder moest er bij de bank een verklaring van erfrecht aangeleverd worden. Via de 'doe-het-zelf-notaris' kwam ik bij deze aanbieder terecht. Het was binnen een mum van tijd geregeld. Na elke handeling ontving ik direct een bevestiging per mail, met een duidelijke uitleg over de vervolgstappen vanuit de Notariële Dienst, alsmede wat er van mij -of andere erfgenamen- verwacht werd. Binnen een week was alles geregeld en ontving ik de akte via de mail. Snel en efficiënt, wat heel fijn is, want na het overlijden van een dierbare moet er zoveel geregeld worden, dan heb je wel iets anders aan je hoofd...
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het toekennen van een 10! We zijn heel dankbaar voor uw persoonlijke review en blij dat we u hebben kunnen helpen in een tijd waar we ons kunnen voorstellen dat u liever met andere zaken bezig bent. Fijn om te horen dat u de uitleg en vervolgstappen als duidelijk heeft ervaren en tevreden bent over de snelheid van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Heb voor tweede keer gebruik gemaakt van de notariële diensten. In eerste instantie mails gestuurd aan het correspondentie adres van de eerste keer, dat ik wederom verklaring v erfrecht nodig had. Hoorde niets. Uiteindelijk maar procedure gestart als ‘nieuwe’ klant. Dat ging op het eind bij de bevestiging niet goed. Ik kreeg de bevestiging te zien van mijn eerste sessie en niet van de nieuwe. Toen was ik dus wel de ‘oude’ klant. Gebeld. Werd teruggebeld. Bleek dat ik eerst moest inloggen en van daaruit een nieuwe aanvraag moest doen. Nog even gemeld dat ik in eerste instantie had gemaild maar niets had gehoord. Hij kon de mail zien en verexcuseerde zich dat er na zo’n dag of vier geen reactie was gekomen. Eenmaal in de vaste procedure gekomen ging het soepel.
Wat ontzettend vervelend dat u eerst geen reactie heeft ontvangen op uw mails. Onze excuses daarvoor, want dat is niet zoals we dat willen. Bedankt dat u toch contact met ons heeft opgenomen en ons het vertrouwen heeft gegeven waardoor we toch voor u aan de slag konden gaan voor het opstellen van de verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geholpen met verklaring van erfrecht. Communicatie en uitleg waren duidelijk, helder en snel. Continu op de hoogte gehouden van de voortgang. Geen verborgen kosten en scheelt aanzienlijk in bedrag met een reguliere notaris.
Hartelijk dank voor uw positieve review! Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening. Het doet ons goed om te lezen dat u onze communicatie als helder heeft ervaren en de regelmatige updates op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Hele goede feedback, alles digitaal, snel en zorgvuldig, met altijd de mogelijkheid van persoonlijk contact. Daar heb ik geen gebruik van hoeven te maken, omdat de communicatie glashelder was.
Hartelijk dank voor uw positieve review en toekennen van een 10! We zijn blij om te horen dat u zo tevreden bent met onze service en dat de communicatie glashelder was. We zijn erg dankbaar voor de woorden waarmee u ons omschrijft, adequaat, gemakkelijk, professioneel en snel. Dit is precies zoals we gezien willen worden als dienstverlening. We zijn blij dat we u naar verwachting hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Afhandeling via internet werkt vlekkeloos, ook voor mensen met weinig digitale ervaring. De snelheid waarmee alles afgehandeld werd was zeer prettig
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn blij dat we u een prettige online ervaring hebben kunnen bieden door middel van ons vlekkeloze proces. Het doet ons goed om te horen dat het voor mensen met weinig digitale ervaring ook goed te doen was. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Geen notaris bezoek oid nodig, alles via mails. Wél goed lezen
Dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u ons als een goede prijs/kwaliteit service heeft ervaren en dat we u een ritje naar de fysieke notaris hebben bespaard. Echter streven we er altijd naar om een 10 te ontvangen van onze klanten, dus we zijn benieuwd wat wij hadden kunnen doen of verbeteren zodat u ons wellicht in de toekomst hoger beoordeeld. U kunt uw tips en opmerkingen delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Prima duidelijk
Dank voor uw review! Fijn om te lezen dat u ons omschrijft als goed en duidelijk. Om onze service voortdurend te verbeteren en ervoor te zorgen dat we in de toekomst een 10 mogen ontvangen, zouden we graag uw specifieke suggesties of aanvullende opmerkingen horen. U kunt deze naar ons mailen via [email protected]. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Ik was eerst wat huiverigom online dit te regelen, maar dit werkt erg snel en prettig. Alles verliep soepel en was snel geregeld.
Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring. Het doet ons goed om te horen dat u een prettige en snelle online ervaring heeft gehad waarbij alles soepel is verlopen. We kunnen ons voorstellen dat het even wennen is om bepaalde zaken online af te handelen, maar we willen u bedanken voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Duidelijk en relatief snel resultaat.
Hartelijk dank voor uw review en het toekennen van een 10! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, zowel op het gebied van duidelijke communicatie als snelheid. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
In de hectiek van een overlijden krijg je heldere instructies,adviezen wat te doen . Steeds terugkoppeling hoe ver het proces is . Neemt veel werk uit handen
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We kunnen als voorstellen dat er veel op u afkomt na het overlijden van een dierbare. Daarom zijn we dankbaar dat we u van dienst hebben kunnen zijn en u hebben kunnen ondersteunen door middel van vlotte service en heldere uitleg. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Duidelijk communiceren en je wordt goed up to date gehouden. Bespaart een duurdere gang naar de fysieke notaris.
Wat fantastisch om te horen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening! We streven ernaar om onze klanten een duidelijke en gemakkelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed om te horen dat we daarin geslaagd zijn. Communicatie en transparantie zijn voor ons van groot belang, en we zijn blij dat u onze updates waardeert. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Snel correct duidelijk en accuraat is uitstekend bevallen
Hartelijk dank voor uw uitstekende review! We zien niets liever dan klanten die ons met een 10 beoordelen. Daarnaast zijn we blij om te lezen dat u ons omschrijft als een snelle, correcte dienstverlening die duidelijk en accuraat handelt. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
dudelijk, professioneel en snel
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We zijn erg dankbaar voor de woorden waarmee u ons omschrijft. Dit is precies zoals we gezien willen worden als dienstverlening. We zijn blij dat we u naar verwachting hebben kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Ook bij onduidelijkheden een duidelijk uitleg
Hartelijk dank voor uw review! We stellen het erg op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en dat de uitleg duidelijk was. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Snel en duidelijk
Hartelijk dank voor uw zeer tevreden review! We zijn dankbaar dat u onze dienstverlening met een 10 heeft beoordeeld. Daarnaast zijn we blij om te lezen dat u onze snelheid en duidelijke communicatie op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Noodzakelijke notariële diensten voor een normale prijs op een No nonsense manier.
Hartelijk dank voor uw review en positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze no nonsense dienstverlening. We zien het als groot voordeel dat we online zaken kunnen afhandelen met onze klanten, hierdoor kunnen we de doorlooptijd kort houden en de prijs scherp. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Na een zoektocht op Internet kwamen wij hier uit. Wat ons aansprak was de heldere prijsstelling en uitleg per stap. Het uploaden van documenten was heel gebruikersvriendelijk. Tussendoor werden wij waar nodig goed te woord grstaan. Zorgvuldig, snel en accuraat zijn wij stapsgewijs geholpen. Een volgende keer maken wij hier weer gebruik van. Waarom meer betalen voor dezelfde dienstverlening?
Wat geweldig om te horen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening! We streven ernaar om onze klanten een duidelijke en gebruiksvriendelijke ervaring te bieden, en het doet ons goed om te horen dat dit ook uw ervaring was. Het is altijd ons doel om onze klanten zorgvuldig, snel en accuraat te helpen, en het is fijn om te horen dat we daarin geslaagd zijn. We zijn blij dat u de heldere prijsstelling en stapsgewijze uitleg heeft gewaardeerd, evenals het gemak van het uploaden van documenten. Bedankt dat u voor ons heeft gekozen en voor het delen van uw positieve ervaring. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Zijn erg meedenkend en herinneren je bepaalde documenten door te sturen! Erg tevreden!
Hartelijk dank voor uw uitstekende beoordeling! We zien niets liever dan een 10 en uitroeptekens in een review. Uw enthousiasme straalt ervanaf. We zijn blij om te lezen dat u erg tevreden bent over onze dienstverlening. We vergeten allemaal wel eens iets, dus we helpen onze klanten graag om de snelheid te waarborgen. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
ben erg goed en snel geholpen
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige review! We zien niets liever dan tevreden klanten die ons een 10 toekennen. Fijn om te lezen dat we u goed hebben kunnen helpen en dat de snelheid naar tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Het duurde meer dan drie maanden en dat was niet nodig geweest als er met de executeur was gecommuniceerd welke elementen nog ontbraken voor het afgeven van de Akte van Erfrecht.
Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We vinden het spijtig om te horen dat u niet helemaal tevreden bent over de snelheid van onze service en dat u het gevoel heeft dat de communicatie beter had gekund. We streven ernaar om onze dienstverlening zo efficiënt mogelijk te maken en onze klanten snel van dienst te zijn. Het spijt ons dat dit in uw geval niet is gelukt en dat het langer heeft geduurd dan nodig was. We nemen uw feedback zeer serieus en zullen intern bekijken hoe we onze communicatie met executeurs kunnen verbeteren om dergelijke vertragingen in de toekomst te voorkomen. Uw opmerkingen helpen ons om onze processen te evalueren en te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden