Niet alleen een uitstekende service maar ook nog eens 1 van de goedkoopste.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Helaas een voor mij nutteloos document aangeschaft.

Ik dacht voor de toekomst een verklaring van erfrecht nodig te hebben bij een eventuele verkoop van onze woning. Nu blijkt dat op een of andere manier, na het overlijden van mijn echtgenote, deze woning al volledig op mijn naam is gezet Zelf eenvoudig inschrijven bij het kadaster is niet mogelijk buiten de notaris om. Achteraf blijkt dat ik voor een paar euro bij het kadaster had kunnen nagaan op wiens naam mijn woning stond.

Ik ben tevreden

Jullie werken snel en efficiënt

• Communicatie N.v.t.
  • Gemak N.v.t.

zorgvuldig en redelijk snel

zorgvuldig en redelijk snel

Snelle service en communicatie

Ik had deze dienst nodig ivm een verklaring van Erfrecht. Nadat ik contact (via website) had opgenomen, ging alles zeer snel. Ook het 'legitimeren [via Bankapp] is zeer handig! Kortom, na upload testament, was het binnen een week klaar... (en alle tussentijdse stappen kreeg je helder per mail, ook wanneer de andere erfgenamen getekend hadden etc.) . Kortom: aanrader !

Zeer gemakkelijk en snel

Snelle en duidelijke tool om de benodigde verklaring te ontvangen. Stap voor stap wordt je door het proces geleid.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle en zorgvuldig e uitvoering

Er werd snel gereageerd op mijn verzoek en ik werd prima op de hoogte gehouden per mail over alle gemaakte stappen.

Snel en accuraat

Snel en accuraat

Prima en snel geholpen

Wij hadden snel een verklaring van erfrecht nodig, een plaatselijk notariskantoor deed hier erg ingewikkeld over, vandaar gekozen voor deze online service. Een goede keuze! Snelle en adequate afhandeling, een aanrader!

Hele goede service

De service is prima en je wordt goed op de hoogte gehouden wat belangrijk is.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Uitstekend geholpen

Hebben me uitstekend geholpen met een engelen geduld. Zeer professioneel en prettig om mee te werken. Raad ze bij iedereen aan. Ook qua prijs zeer gunstig.

Zeer professioneel

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle afhandeling van zaken, Vriendelijk en behulpzaam

Kan gewoon niet beter!

Snel, goed, duidelijk, netjes en 'goedkoop'.

Fijn en soepel geregeld.

Prima dienstverlening. Alles wordt snel en eenvoudig geregeld. Dank je wel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Fijn contact, snel en duidelijk(tranparant)

Het contact was fijn dat het allemaal digitaal kon en veilig. Het mailcontact was duidelijk en begrijpelijk. Het kostenplaatje was ook duidelijk en tranparant. Geen onverwachte kosten. En alles was snel geregeld.

Zeer vlotte afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima geholpen in een relatief kort tijdsbestek.

Na een eerste contact is het verkrijgen van de benodigde verklaring van erfrecht via de digitale snelweg op een plezierige en deskundige manier afgewikkeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Ideale afhandeling nalatenschap met erfgenaam in het buitenland

Hoewel ik wat sceptisch aan de aanvraag begon kan ik alleen maar zeggen perfect!!! Wij wisten dat het een eenvoudige erfenis met slechts 2 erfgenamen en nauwelijks eigen vermogen was maar dat het zo snel kon gaan. Zeker met 1 erfgenaam in het buitenland werd door deze digitale afhandeling de akte eenvoudig afgehandeld. Wel is enige digitale kennis makkelijk om zaken in te scannen etc.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

zorgvuldige snelle communicatie, duidelijk en snel, goede prof. IT-setting

professionele IT-setting en heel duidelijke informatie. Daarmee zelfs maar (binnen) 2 dagen tijd alvorens de verklaring te hebben ontvangen. Geheel niet vervelend bedoeld!, maar toch behoefte ook wel even op te merken in zo'n geval , met alles verder al rond een overlijden (m.b.t. bijv. gemeentelijke leges-/vergunningskosten aan en van de digitale-papierwinkel) , wel een prijzenbeeld wat toch wel erg over de top lijkt. Zeker als de digitale zaken soms ook snel en volledig het werk doen. En dan te bedenken dat jullie nog zeer prijsgemiddeld zijn als ik sommige aanbieders/notarissen zag.. Maar nogmaals prima en keurige dienstverlening waarvoor dank!

Duurt lang en is duur.

Helaas had ik een verklaring van erfrecht nodig voor de bank. Het duurde lang voordat ik dit kreeg en het was een dure verklaring. Toen alles was ingeleverd kreeg ik het bericht dat er nog een handtekening van de notaris nodig was. Dat duurde nog vier dagen!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Geweldig geholpen duidelijk en snel.

Duidelijke service en zeer snel .

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vlot geholpen, ook telefonisch goed bereikbaar.

Vlot geholpen, ook telefonisch goed bereikbaar.

• Gemak
  • Met welk product heeft u ervaring? N.v.t.

Professionele afwikkeling van zaken

Door duidelijke vraagstelling om bepaalde stukken aan te leveren, is de hulp bij het verkrijgen van de benodigde stukken goed te doen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en adequaat verklaring van erfrecht geregeld

De stappen in het proces zijn helder en efficiënt. Je wordt er op eenvoudige wijze in stapjes doorheen geloodst. Eén keer de twee namen in het testament verwisseld en communicatie naar de verkeerde persoon (binnen één gezin) gestuurd, maar dat was snel recht gezet. Dat kost dan wel een half sterretje in onze beoordeling.....

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl