Vriendelijke telefoniste en werd altijd goed te woord gestaan en kreeg goed antwoord op mijn vragen.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback over een van mijn collega's! Ondanks dat we online werken, proberen we ook telefonisch klaar te staan voor onze klanten. We streven ernaar om onze service nog verder te verbeteren. Heeft u misschien extra tips of verbeterpunten voor ons? We horen graag uw suggesties per e-mail, zodat we uw ervaring in de toekomst van een 8 naar een 10 kunnen brengen. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Prima en makkelijk
Hartelijk dank voor uw feedback! Fijn om te horen dat het proces als prima en gemakkelijk heeft ervaren. Ondank dat u positief klinkt, zijn we toch benieuwd waarom u ons een 7 heeft gegeven. We streven ernaar onze service voortdurend te verbeteren en zouden graag willen weten hoe we uw ervaring van een 7 naar een 10 kunnen tillen. Heeft u specifieke opmerkingen of tips? We horen het graag per e-mail. U kunt uw tips delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zelf aanleveren wat kan en jullie makenj het af!
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij te horen dat u zo tevreden bent met onze service. Uw positieve ervaring motiveert ons om op dezelfde voet door te gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na het opstarten van mijn vraag werd snel contact opgenomen. De informatie was allemaal begrijpelijk en duidelijk. De afhandeling was zoals afgesproken. De wijze waarop ik informatie en documenten moest toezenden was veilig en simpel.
Hartelijk dank voor uw positieve feedback. We zijn blij te horen dat u onze dienstverlening als goed en snel heeft ervaren. Het is fijn om te weten dat het contact, de begrijpelijkheid van de informatie, en de afhandeling naar wens waren. We streven ernaar om een veilige en eenvoudige manier van informatie- en documentoverdracht te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De Verklaring van Erfrecht is snel en deskundig geregeld, zonder dat wij als erfgenamen naar een betaalbare notaris in de buurt moesten zoeken.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zien niets liever dan een 10 en zijn blij te horen dat u tevreden bent met de snelheid en deskundigheid van onze service bij het regelen van de Verklaring van Erfrecht. Het is goed om te weten dat onze aanpak u heeft geholpen zonder de noodzaak om een betaalbare notaris in de buurt te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Na 'plotseling' overlijden van mijn dierbare verviel ik in een wirwar van dingen die geregeld moeten worden. Ik heb de stap voor stap (in duidelijke taal) informatie die ik van jullie per mail ontving en het afhandelen van alles als zeer prettig en duidelijk ervaren. Mijn oprechte dank hiervoor.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het toekennen van een 10. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen, zeker in een moeilijke periode na het plotselinge overlijden van uw dierbare. We zijn blij te horen dat u de stap-voor-stap informatie en de afhandeling van alles als prettig en duidelijk heeft ervaren. Dank voor uw vertrouwen in ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ben snel en naar tevredenheid geholpen. Kostte niet veel moeite.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en de 10 die u ons gegeven heeft. We zijn blij te horen dat u snel en kundig geholpen bent en dat het proces naar uw tevredenheid is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles werd netjes en snel afgewerkt.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid en de accuraatheid van ons werk. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
In aanvulling op het vorige: ik heb een keer per e-mail een vraag gesteld. Daar kreeg ik direct een ontvangstbevestiging, maar daarna gebeurde er niets meer. Na acht dagen heb ik per e-mail dezelfde vraag gesteld, maar weer geen antwoord gekregen. Toen heb ik gebeld en uiteindelijk wel antwoord gekregen. En dat mijn e-mails niet beantwoord waren, klopte wel, want daar waren ze nog niet aan toegekomen, zo werd mij gezegd.
Hartelijk dank voor uw review en het delen van uw ervaring. We zijn blij te lezen dat u over het algemeen een goede en snelle ervaring heeft gehad met onze dienstverlening. Het klopt helaas dat we erg achterliepen op onze mail, maar zijn hard aan het werk om deze achterstand bij te werken. Helaas helpt dit niet meer in uw proces, maar we willen u bedanken voor uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een standaard verklaring van erfrecht is via Notariele Diensten volledig digitaal afgehandeld. Een heel snel proces waar bij iedere stap vergezeld ging van duidelijk uitleg.
Hartelijk dank voor uw geweldige review! We zijn dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Daarnaast doet het ons goed om te horen dat u tevreden bent over de snelheid van ons proces en dat u de uitleg als duidelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ineens bleek ik (kinderloos en al 8 jaar weduwe) een verklaring van Erfrecht nodig te hebben voor de verkoop van mijn woning. Nooit van gehoord voor een kinderloos echtpaar. Ik werd van alle kanten op notarissen gewezen, maar zelf kwam ik via “googelen” op deze site terecht. En daar heb ik geen spijt van. Snel en vakkundig werd mijn verzoek afgehandeld, Intussen werd ik bij elke stap op de hoogte gehouden. Hulde!
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn heel blij om te lezen dat u ons via google heeft gevonden en dat we u niet teleurgesteld hebben met onze dienstverlening. We zijn dankbaar dat we u snel van dienst hebben kunnen zijn voor een verklaring van erfrecht. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goedendag, Na mijn situatie telefonisch te hebben voorgelegd kreeg ik duidelijke begrijpbare antwoorden op mijn vragen. Bij elke verdere vraag kreeg ik elke keer weer snel een medewerker aan de lijn zonder daar minuten voor in de wacht hoeven te staan. Uploaden van vereiste bestanden ging prima net zoals de procedure om de identiteit vast te stellen. Top! Direct via email bevestiging van de gedane stappen en vervolgstappen. Ook de uiteindelijke factuur was exact zoals van tevoren afgesproken. Kortom, binnen zeer korte tijd de Verklaring van erfrecht op de mat. Keek ik daar nu toch ze tegenop?
Hartelijk dank voor uw lovende woorden en positieve feedback. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en dat het hele proces voor u helder, duidelijk en transparant was. Het is goed om te weten dat u snel geholpen werd door onze medewerkers en dat de communicatie soepel verliep. We streven er altijd naar om het onze klanten zo makkelijk mogelijk te maken, ook bij het uploaden van bestanden en het vaststellen van de identiteit. Uw opmerking over de factuur en de snelheid waarmee u de Verklaring van Erfrecht ontving, stellen we zeer op prijs. Het is fijn te horen dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deskundige en snelle dienstverlening. Het gebruik van digitale mogelijkheden is heel prettig en versneld het hele proces. tijdens alle stappen in het proces wordt er goed en helder gecommuniceerd. We zijn erg tevreden.
Ontzettend fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze geleverde diensten. Dank u wel voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Erg tevreden over de soepele, snelle en volledig digitale afwikkeling van de verklaring van erfrecht en de inschrijving in het kadaster. Prettig de duidelijke informatie op ieder logisch moment in heldere taal. Duidelijke stappen met informatie over vervolg en planning die vervolgens soepel en ruim binnen de tijd gerealiseerd worden. Keuzes en besluiten eenvoudig met paar klikken te maken in betrouwbare digitale omgeving. Notariële dienst die past bij deze tijd!
Hartelijk dank voor uw uitgebreide review en uw complimenten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Aanvraag verliep soepel. Gelijk inzicht in de relevante kosten. Snelle reacties in het proces wanneer je info en/of gegevens aanlevert. Totale doorlooptijd prima.
Dank voor uw review. We vinden het belangrijk om duidelijk te zijn over de te verwachten kosten zodat er geen onverwachte verrassingen achteraf zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Als je belt krijg je tot vervelends toe een telefoonbandje om je vraag per mail te sturen. Op welk tijdstip of dag je ook belt, het is altijd druk???? Zodra je per mail je vraag neerlegt, krijg je helaas geen antwoord. Na een paar dagen ga je daar dan weer over bellen en na lang en geduldig wachten krijg je eindelijk iemand aan de lijn. En dan blijkt het aan de telefoon uiteindelijk direct geregeld te kunnen worden. De medewerkers zijn dan heel vriendelijk en behulpzaam. Notariele Diensten heeft haar (interne) processen (nog) niet op orde. Notariële diensten hanteert het Easy-Jet prijsmodel: online adverteren met lage prijs en vervolgens worden allerlei toeslagen voor iedere benodigde stap in het proces in rekening gebracht. Uiteindelijk ben minstens net zoveel kwijt als bij een reguliere lokale notaris. En in sommige gevallen zijn toeslagen zelfs aanzienlijk hoger dan bij een reguliere notaris. Op zichzelf is het plezierig dat je online dit soort zaken kunt regelen. Zaken worden goed toegelicht. Helaas zijn de (vervolg)-mails over de stappen wel algemeen van aard en niet altijd specifiek voor jouw eigen situatie. Het automatische email proces vertoont soms kuren, meerdere keren dezelfde mails ontvangen. Fijn dat Notariële Diensten stappen doet voor een meer innovatieve online juridische dienstverlening. Helaas door hiaten in dit 'proces' is het algehele gevoel wat overblijft een magere voldoende.
Dank voor uw review. Telefonisch is er contact met u geweest over uw ervaring en heeft u tips gegeven wat er volgens u beter had gekund. Wij staan zoals gezegd altijd open voor feedback, dank daarvoor en wij zullen feedback dan ook meenemen ter verbetering. Ook hebben wij het gehad over de bijgekomen kosten, dat deze mede te maken hadden met het invullen van teveel erfgenamen bij uw intakevragen en met uw aanvullende opdracht voor het opvragen van het testament. Fijn om te horen dat u ondanks de moeizame bereikbaarheid op die momenten, u toch tevreden bent over de afhandeling en vriendelijkheid van onze medewerkers. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er was voor ons niet heel veel nodig, dus daarom kon het snel.
Dank u wel voor deze review. Fijn dat uw aanvraag prima en snel geregeld is. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Vanaf aanvraag tot afhandeling werd je direct op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was. Fijn om niet fysiek langs een notaris te hoeven, maar de aanvraag en toe te sturen documenten online af te kunnen handelen. Een aanrader!
Bedankt voor uw mooie review! Fijn om te horen dat ook u onze online werkwijze als zeer prettig heeft ervaren en u hier dus de deur niet voor uit hoeft. Goed om te horen dat u dit op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
De erfgenaam en ik (de executeur) waren telkens in staat om de gevraagde documenten per omgaande digitaal aan te leveren. Als gevolg had ik in 7 werkdagen al de officiële verklaring van erfrecht binnen. Je zou willen dat daarna de overheids instanties, banken en bedrijven je met dezelfde snelheid zouden helpen, dan was een erfenis afhandelen zo gepiept.
Bedankt voor uw uitgebreide review! We ontvangen niets liever dan een 10 van onze klanten. Fijn om te horen dat u onze dienstverlening als eenvoudig en efficiënt heeft ervaren. Mede door uw snelle (re)acties hebben wij zo'n snelle service kunnen bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
We hadden een verklaring erfrecht nodig . Alles perfect en snel geregeld
Ontzettend leuk om te lezen dat uw aanvraag zorgvuldig en snel is afgehandeld. Hier doen wij altijd ons uiterste best voor. Hartelijk dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Keurige begeleiding en uitleg omtrent der voortgang!
Hartelijk dank voor uw review. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent over de begeleiding tijdens de aanvraag en alle uitleg gedurende het proces. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Het was erg snel en duidelijk
Bedankt voor uw review. Fijn om te horen dat u de informatie als duidelijk en het proces als snel heeft ervaren! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snelle afhandeling van de 2 aanvragen van Verklaring van Erfrecht. Telefonisch goed bereikbaar. Professioneel telefonisch te woord gestaan om procedures toe te lichten. Beantwoording mail duurde wel iets langer.
Dank u wel voor uw review. Wij streven naar heldere, goede en duidelijke communicatie zowel per telefoon als per e-mail. Ondanks de wat langere reactietijd per e-mail willen wij u bedanken voor het mooie cijfer! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De voortdurende feedback en uitleg gaf het gevoel er nauw bij betrokken te zijn en dat het allemaal snel in orde zou komen.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om uw prettige ervaring te horen en dat u tevreden bent over de tussentijdse updates over de status. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële diensten
Snelle eenvoudige afhandeling
Fijn om te lezen dat uw aanvraag snel en goed afgehandeld is. Hartelijk dank voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden
Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl