Prima geholpen

Vriendelijke telefoniste en werd altijd goed te woord gestaan en kreeg goed antwoord op mijn vragen.

Goed bevallen

Prima en makkelijk

Ik ben super tevreden

Zelf aanleveren wat kan en jullie makenj het af!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede en snelle afhandeling.

Na het opstarten van mijn vraag werd snel contact opgenomen. De informatie was allemaal begrijpelijk en duidelijk. De afhandeling was zoals afgesproken. De wijze waarop ik informatie en documenten moest toezenden was veilig en simpel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, duidelijk en perfect geregeld

De Verklaring van Erfrecht is snel en deskundig geregeld, zonder dat wij als erfgenamen naar een betaalbare notaris in de buurt moesten zoeken.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Na 'plotseling' overlijden van mijn dierbare verviel ik in een wirwar van dingen die geregeld moeten worden. Ik heb de stap voor stap (in duidelijke taal) informatie die ik van jullie per mail ontving en het afhandelen van alles als zeer prettig en duidelijk ervaren. Mijn oprechte dank hiervoor.

• Communicatie N.v.t.

Snel en kundig geholpen.

Ben snel en naar tevredenheid geholpen. Kostte niet veel moeite.

• Communicatie N.v.t.

Alles werd snel afgewerkt

Alles werd netjes en snel afgewerkt.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed en snel zolang het om standaard zaken gaat

In aanvulling op het vorige: ik heb een keer per e-mail een vraag gesteld. Daar kreeg ik direct een ontvangstbevestiging, maar daarna gebeurde er niets meer. Na acht dagen heb ik per e-mail dezelfde vraag gesteld, maar weer geen antwoord gekregen. Toen heb ik gebeld en uiteindelijk wel antwoord gekregen. En dat mijn e-mails niet beantwoord waren, klopte wel, want daar waren ze nog niet aan toegekomen, zo werd mij gezegd.

Snel en efficient

Een standaard verklaring van erfrecht is via Notariele Diensten volledig digitaal afgehandeld. Een heel snel proces waar bij iedere stap vergezeld ging van duidelijk uitleg.

Snel geregeld

Ineens bleek ik (kinderloos en al 8 jaar weduwe) een verklaring van Erfrecht nodig te hebben voor de verkoop van mijn woning. Nooit van gehoord voor een kinderloos echtpaar. Ik werd van alle kanten op notarissen gewezen, maar zelf kwam ik via “googelen” op deze site terecht. En daar heb ik geen spijt van. Snel en vakkundig werd mijn verzoek afgehandeld, Intussen werd ik bij elke stap op de hoogte gehouden. Hulde!

Helder, duidelijk transparant!

Goedendag, Na mijn situatie telefonisch te hebben voorgelegd kreeg ik duidelijke begrijpbare antwoorden op mijn vragen. Bij elke verdere vraag kreeg ik elke keer weer snel een medewerker aan de lijn zonder daar minuten voor in de wacht hoeven te staan. Uploaden van vereiste bestanden ging prima net zoals de procedure om de identiteit vast te stellen. Top! Direct via email bevestiging van de gedane stappen en vervolgstappen. Ook de uiteindelijke factuur was exact zoals van tevoren afgesproken. Kortom, binnen zeer korte tijd de Verklaring van erfrecht op de mat. Keek ik daar nu toch ze tegenop?

Snel en deskundig

Deskundige en snelle dienstverlening. Het gebruik van digitale mogelijkheden is heel prettig en versneld het hele proces. tijdens alle stappen in het proces wordt er goed en helder gecommuniceerd. We zijn erg tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heldere en op het juiste moment korte en bondige informatie over snelle en digitale diensten.

Erg tevreden over de soepele, snelle en volledig digitale afwikkeling van de verklaring van erfrecht en de inschrijving in het kadaster. Prettig de duidelijke informatie op ieder logisch moment in heldere taal. Duidelijke stappen met informatie over vervolg en planning die vervolgens soepel en ruim binnen de tijd gerealiseerd worden. Keuzes en besluiten eenvoudig met paar klikken te maken in betrouwbare digitale omgeving. Notariële dienst die past bij deze tijd!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima website. Leesbaar en helder inzake wat je kan verwachten.

Aanvraag verliep soepel. Gelijk inzicht in de relevante kosten. Snelle reacties in het proces wanneer je info en/of gegevens aanlevert. Totale doorlooptijd prima.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vriendelijke medewerkers, matige bereikbaarheid (telefoon en mail), prijsmodel met teveel toeslagen

Als je belt krijg je tot vervelends toe een telefoonbandje om je vraag per mail te sturen. Op welk tijdstip of dag je ook belt, het is altijd druk???? Zodra je per mail je vraag neerlegt, krijg je helaas geen antwoord. Na een paar dagen ga je daar dan weer over bellen en na lang en geduldig wachten krijg je eindelijk iemand aan de lijn. En dan blijkt het aan de telefoon uiteindelijk direct geregeld te kunnen worden. De medewerkers zijn dan heel vriendelijk en behulpzaam. Notariele Diensten heeft haar (interne) processen (nog) niet op orde. Notariële diensten hanteert het Easy-Jet prijsmodel: online adverteren met lage prijs en vervolgens worden allerlei toeslagen voor iedere benodigde stap in het proces in rekening gebracht. Uiteindelijk ben minstens net zoveel kwijt als bij een reguliere lokale notaris. En in sommige gevallen zijn toeslagen zelfs aanzienlijk hoger dan bij een reguliere notaris. Op zichzelf is het plezierig dat je online dit soort zaken kunt regelen. Zaken worden goed toegelicht. Helaas zijn de (vervolg)-mails over de stappen wel algemeen van aard en niet altijd specifiek voor jouw eigen situatie. Het automatische email proces vertoont soms kuren, meerdere keren dezelfde mails ontvangen. Fijn dat Notariële Diensten stappen doet voor een meer innovatieve online juridische dienstverlening. Helaas door hiaten in dit 'proces' is het algehele gevoel wat overblijft een magere voldoende.

Prima en snel geregeld

Er was voor ons niet heel veel nodig, dus daarom kon het snel.

Prima service, snelle reactie, aanvraag binnen 2,5 week afgerond

Vanaf aanvraag tot afhandeling werd je direct op de hoogte gehouden wat de stand van zaken was. Fijn om niet fysiek langs een notaris te hoeven, maar de aanvraag en toe te sturen documenten online af te kunnen handelen. Een aanrader!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Dit ging echt fluitend, de verklaring van erfrecht in 7 werkdagen.

De erfgenaam en ik (de executeur) waren telkens in staat om de gevraagde documenten per omgaande digitaal aan te leveren. Als gevolg had ik in 7 werkdagen al de officiële verklaring van erfrecht binnen. Je zou willen dat daarna de overheids instanties, banken en bedrijven je met dezelfde snelheid zouden helpen, dan was een erfenis afhandelen zo gepiept.

Zorgvuldig en snel

We hadden een verklaring erfrecht nodig . Alles perfect en snel geregeld

Prima geholpen

Keurige begeleiding en uitleg omtrent der voortgang!

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

Snel en duidelijk

Het was erg snel en duidelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle profesionele afhandeling en reactie op vragen

Snelle afhandeling van de 2 aanvragen van Verklaring van Erfrecht. Telefonisch goed bereikbaar. Professioneel telefonisch te woord gestaan om procedures toe te lichten. Beantwoording mail duurde wel iets langer.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Begrijpelijke, gefaseerde informatie en een snelle, adequate en professionele afhandeling.

De voortdurende feedback en uitleg gaf het gevoel er nauw bij betrokken te zijn en dat het allemaal snel in orde zou komen.

Snelle eenvoudige afhandeling

Pompmolenlaan 19 B