Steeds werden volgende stappen aangekondigd en daardoor op de hoogte gehouden van de voortgang
Hartelijk dank voor uw review! We starten onze maandag graag met zulke positieve woorden. Fijn om te horen dat u een prima ervaring heeft gehad en dat u tevreden was met de manier waarop we u op de hoogte hebben gehouden van de voortgang door steeds de volgende stappen aan te kondigen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
De service en gemak van Notariele Diensten was excellent. De prijs is ook heel goed. Het voordeel voor mij was dat alles digitaal en online gedaan kon worden. Daar Ik in de Verenigde Staten van America woon, was dit uitstekend. Door het plotseling overlijden van mijn moeder, heb je plotseling een hoop dingen te regelen. Met spoed naar Nederland voor de begrafenis. Een plaatselijke notaris had geen tijd tot de volgende week en hun prijs was het dubbele van Notariele Diensten. Ik zou zeggen, gewoon doen met Notariele Diensten!
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en lovende woorden! Het doet ons goed om te horen dat u onze service en het gemak als excellent heeft ervaren. We zijn blij dat we u snel van dienst hebben kunnen zijn gezien het plotseling verlies van uw moeder. Wij zien het als een groot voordeel dat we online werken, zodat in moeilijke tijd zaken snel en efficiënt geregeld kunnen worden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
ik had een verklaring van erfrecht nodig. dit is een akte waarvoor eigenlijk geen advies nodig is en daarom voor deze dienst gekozen. alles online aangeleverd en door notariële diensten verwerkt. prima geregeld en meer dan de helft goedkoper dan de plaatselijke notaris.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling en het toekennen van een 10! We zijn blij om te horen dat u onze dienst als makkelijk en zonder rompslomp heeft ervaren. Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met de online afhandeling van de verklaring van erfrecht, evenals onze prijs. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed geregeld en (waarschijnlijk) minder duur dan de plaatselijke notaris. Enige opmerking is dat ze mij waren vergeten een mailtje te sturen waarin ik me diende te identificeren als executeur waardoor ik onnodig 2 weken extra heb moeten wachten. Door zelf te bellen kwamen zij erachter dat dit mailtje nog niet naar mij was gestuurd.
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn blij om te horen dat u over het algemeen tevreden bent met de service. We vinden het echter erg vervelend dat u onnodig heeft moeten wachten. Onze oprechte excuses voor dit ongemak. We gaan intern onderzoeken hoe dit fout kon gaan en zullen stappen ondernemen om ervoor te zorgen dat dit in de toekomst niet opnieuw gebeurt. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Een uitstekende ervaring. Er wordt snel gewerkt. Alles wordt goed gecommuniceerd en datgene wat je aan moet leveren is ook direct duidelijk. Een aanrader!
Hartelijk dank voor uw perfecte review! We zijn blij om te horen dat u onze aanpak als perfect, snel en accuraat heeft ervaren. Het doet ons goed te weten dat de communicatie helder was en dat u precies wist wat er van u verwacht werd. Uw aanbeveling betekent veel voor ons. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer duidelijke uitleg van het proces en de inhoud, snel en vakkundig.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het geven van een 10! Het doet ons goed om te lezen dat u onze uitleg van het proces en de inhoud als helder en praktisch heeft ervaren. Het is geweldig om te weten dat u tevreden bent met de snelheid en vakkundigheid van onze dienstverlening. Uw positieve feedback motiveert ons om deze hoge standaard te behouden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
heeft wat langer geduurd , maar goed gekomen ,
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat u zich goed behandeld voelde en dat alles uiteindelijk goed is gekomen. We waarderen uw geduld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Er werd netjes gewerkt en ik ben van alle stappen goed op de hoogte gehouden.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle en nette manier waarop we hebben gewerkt. Daarnaast is het is fijn om te weten dat u de regelmatige updates op prijs heeft gesteld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Doordat alles digitaal geregeld kan worden is alles heel snel geregeld. Super handig
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij om te horen dat u onze digitale aanpak als super handig heeft ervaren en dat alles snel geregeld was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Geweldig hoe deze mensen ons geholpen hebben met de verklaring van erfrecht. Binnen een afzienbare tijd alles voor elkaar en alles netjes en snel afgehandeld. Een complement voor deze mensen hoe ze het afhandelen en de prijs viel erg mee.
Hartelijk dank voor uw lovende woorden! We zijn blij om te horen dat u onze service als super en geweldig heeft ervaren en dat we u snel en netjes hebben kunnen helpen met de verklaring van erfrecht. Uw complimenten voor ons team betekenen veel voor ons. We streven er altijd naar om onze dienstverlening verder te verbeteren en een 10 van onze klanten te ontvangen. Daarom zouden we graag van u horen wat we in de toekomst kunnen doen om uw ervaring nog beter te maken. Zou u ons per e-mail kunnen laten weten welke verbeterpunten u ziet? Uw feedback is zeer waardevol voor ons. Nogmaals hartelijk dank voor uw feedback en uw complimenten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles prima geregeld!
Dank voor uw review! We zijn blij om te horen dat alles prima geregeld was. Om onze service verder te verbeteren en uw ervaring in de toekomst naar een 10 te brengen, zouden we graag uw suggesties willen horen. Zou u ons per e-mail kunnen laten weten wat we kunnen doen om uw ervaring nog beter te maken? Uw feedback is zeer waardevol voor ons en helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles keurig en vlot afgerond tegen een nette prijs.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling en het geven van een 10! We zijn blij om te horen dat u onze service als snel en goed verzorgd heeft ervaren. Het doet ons goed te weten dat alles keurig en vlot is afgerond tegen een nette prijs. Uw positieve feedback is een geweldige motivatie voor ons team om op dit niveau door te gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Helder, duidelijk en snelle service
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling en het nemen van de tijd om uw ervaring met ons te delen! We zijn blij om te horen dat u onze service als helder, duidelijk en snel heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles naar wens alleen een foutje bij boedelrecht had ik waarschijnlijk foutief ingevuld mijns inziens wel tijdig gemeld, maar kosten werden wel in rekening gebracht
Hartelijk dank voor uw review. Ik heb uw aanvraag erbij gezocht en het nakeken. U heeft helemaal gelijk, deze kosten zijn inderdaad onterecht in rekening gebracht. We zullen de kosten aan u terugstorten. Ik heb u hier zojuist een mail over gestuurd. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
blij met de dienstverlening. doorlooptijd had veel sneller gekund als , zoals ik had aangegeven ik de aanvrager een seintje had gehad dat er naar moeder gemaild was. ik had aangegeven dat ze , 86 niet meer zelfstandig in staat is om met pc om te gaan. helaas was er toch gemaild en wist ik dat niet. pas op mijn vraag naar update , kwam ik dit te weten. waarna het snel was geregeld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het delen van uw ervaring. We waarderen uw feedback. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening en dat u het waardeert dat u digitaal op een veilige manier de verklaring van erfrecht kon verkrijgen. Onze excuses voor het ongemak dat is ontstaan doordat er naar uw moeder gemaild werd. We zullen intern kijken hoe we dit proces kunnen verbeteren om dergelijke situaties in de toekomst te voorkomen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Jullie reageerden snel op mijn aanvraag en de afhandeling van de vragen die jullie tussendoor stelden werden snel opgepakt.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zien niets liever dan tevreden klanten die ons een 10 toekennen. Het doet ons vooral goed om te horen dat u ons proces als zeer goed ingericht heeft ervaren. Onze responsiviteit en efficiëntie in het afhandelen van uw vragen zijn voor ons van groot belang en daarom zijn we extra blij om te lezen dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel prettig
Wat een fijne review, dank u wel! Kort en krachtig – net als onze service! Het doet ons enorm veel plezier te horen dat u onze dienst als super en heel prettig heeft ervaren. Uw tevredenheid is onze prioriteit, en we zijn blij dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te beoordelen met een 10! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat komt er een hoop op je af als een dierbare overlijdt. Ik zit dan niet te wachten op ellenlange telefoongesprekken en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Blij dus dat ik de verklaring van erfrecht online kon regelen op momenten die mij uitkomen en zonder dat ik fysiek ergens aanwezig hoef te zijn.
Hartelijk dank voor uw persoonlijke review en positieve beoordeling! We zijn blij om te horen dat onze service snel, gemakkelijk en duidelijk voor u was, vooral in een tijd die vaak gepaard gaat met veel emoties en zorgen. Het is begrijpelijk dat u niet zit te wachten op ellenlange telefoongesprekken en onnodige vertragingen in zo'n moeilijke periode. We zijn blij dat ons online platform u de mogelijkheid heeft geboden om de verklaring van erfrecht op uw eigen tijd en zonder gedoe te regelen. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het ging allemaal moeiteloos, gemakkelijk en snel!
Dank u wel voor uw fantastische beoordeling en het gebruik van hoofdletters om uw enthousiasme over onze service te uiten! Het doet ons goed om te horen dat uw ervaring moeiteloos, gemakkelijk en snel is verlopen. Dat is precies wat we nastreven! Bedankt voor het delen van uw positieve ervaring. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke communicatie, heldere afspraken, vlotte afwikkeling, gedegen en zorgvuldig
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de vlotte afwikkeling van onze diensten. Het is geweldig om te weten dat onze communicatie duidelijk was en dat de afspraken helder waren. We streven er altijd naar om een vlotte afwikkeling te bieden, en het doet ons goed te horen dat dit in uw geval zo was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alleen al het feit dat je niet naar een notariskantoor hoeft en het online kunt regelen is heel prettig. Ik begrijp nog steeds niet waarom niet alle notarissen deze mogelijkheid bieden... Bij Notariële Diensten werd alles snel opgepakt en afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw feedback! We zijn verheugd te horen dat u tevreden bent met de goede kwaliteit en redelijke prijs van onze dienst. Om onze service verder te verbeteren en uw verwachtingen te overtreffen, zouden we graag meer details horen over hoe we in de toekomst een 10 kunnen verdienen. U kunt uw suggesties delen door te mailen naar [email protected] Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Correcte en duidelijke afwikkeling verklaring van erfrecht. Na iedere stap werd je op de hoogte gehouden.
Hartelijk dank voor uw fantastische beoordeling! We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de goede en snelle afhandeling van uw aanvraag. Het is fijn om te weten dat u de regelmatige updates heeft gewaardeerd en dat dit heeft geleid tot een duidelijke afwikkeling. Uw positieve feedback motiveert ons om onze service op dit hoge niveau te blijven houden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
dit was een goede ervaring
Hartelijk dank voor uw beoordeling en het geven van een 10! Kort, bondig en positief – net als onze service. Het doet ons goed om te horen dat u een goede ervaring heeft gehad en dat alles makkelijk en snel geregeld was. Uw tevredenheid is onze grootste beloning. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer goede communicatie.
Hartelijk dank voor uw positieve review met een 10! Kort maar krachtig, precies zoals we onze service graag zien. We zijn blij om te horen dat u tevreden bent met de snelle en duidelijke communicatie. Uw feedback is erg waardevol voor ons en motiveert het team ernorm. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Ik heb zeer goede ervaring gehad met Notariële Diensten. De verklaring van erfrecht werd snel opgesteld. Digitaal handig en duidelijk opgesteld. Zeker aan te raden.
Hartelijk dank voor uw geweldige beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u een zeer goede ervaring heeft gehad met onze dienst en dat de verklaring van erfrecht snel en duidelijk werd opgesteld. Daarnaast is het voor ons prettig om te weten dat u onze digitale werkwijze als handig en duidelijk heeft ervaren. Uw aanbeveling betekent veel voor ons en we blijven ons inzetten om onze klanten dezelfde uitstekende service te bieden. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden