Prima experience

Steeds werden volgende stappen aangekondigd en daardoor op de hoogte gehouden van de voortgang

Excellent

De service en gemak van Notariele Diensten was excellent. De prijs is ook heel goed. Het voordeel voor mij was dat alles digitaal en online gedaan kon worden. Daar Ik in de Verenigde Staten van America woon, was dit uitstekend. Door het plotseling overlijden van mijn moeder, heb je plotseling een hoop dingen te regelen. Met spoed naar Nederland voor de begrafenis. Een plaatselijke notaris had geen tijd tot de volgende week en hun prijs was het dubbele van Notariele Diensten. Ik zou zeggen, gewoon doen met Notariele Diensten!

makkelijk zonder rompslomp

ik had een verklaring van erfrecht nodig. dit is een akte waarvoor eigenlijk geen advies nodig is en daarom voor deze dienst gekozen. alles online aangeleverd en door notariële diensten verwerkt. prima geregeld en meer dan de helft goedkoper dan de plaatselijke notaris.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed geregeld en (waarschijnlijk) minder duur dan de plaatselijke notaris. Enige opmerking is dat ze mij waren vergeten een mailtje te sturen waarin ik me diende te identificeren als executeur waardoor ik onnodig 2 weken extra heb moeten wachten. Door zelf te bellen kwamen zij erachter dat dit mailtje nog niet naar mij was gestuurd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Perfect, snel, accuraat en begrijpelijke aanpak

Een uitstekende ervaring. Er wordt snel gewerkt. Alles wordt goed gecommuniceerd en datgene wat je aan moet leveren is ook direct duidelijk. Een aanrader!

Helder en praktisch

Zeer duidelijke uitleg van het proces en de inhoud, snel en vakkundig.

goed behandeld

heeft wat langer geduurd , maar goed gekomen ,

Snel en netjes

Er werd netjes gewerkt en ik ben van alle stappen goed op de hoogte gehouden.

Snel geregeld

Doordat alles digitaal geregeld kan worden is alles heel snel geregeld. Super handig

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Super en geweldig hoe deze mensen werken.

Geweldig hoe deze mensen ons geholpen hebben met de verklaring van erfrecht. Binnen een afzienbare tijd alles voor elkaar en alles netjes en snel afgehandeld. Een complement voor deze mensen hoe ze het afhandelen en de prijs viel erg mee.

Prima!!

Alles prima geregeld!

Snel en goed verzorgd

Alles keurig en vlot afgerond tegen een nette prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Helder, duidelijk en snelle service

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles naar wens alleen een foutje bij boedelrecht had ik waarschijnlijk foutief ingevuld mijns inziens wel tijdig gemeld, maar kosten werden wel in rekening gebracht

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

fijn om ook digitaal op veilige manier vve te kunnen verkrijgen

blij met de dienstverlening. doorlooptijd had veel sneller gekund als , zoals ik had aangegeven ik de aanvrager een seintje had gehad dat er naar moeder gemaild was. ik had aangegeven dat ze , 86 niet meer zelfstandig in staat is om met pc om te gaan. helaas was er toch gemaild en wist ik dat niet. pas op mijn vraag naar update , kwam ik dit te weten. waarna het snel was geregeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer goed ingericht proces.

Jullie reageerden snel op mijn aanvraag en de afhandeling van de vragen die jullie tussendoor stelden werden snel opgepakt.

Heel prettig

Snel, gemakkelijk en duidelijk

Wat komt er een hoop op je af als een dierbare overlijdt. Ik zit dan niet te wachten op ellenlange telefoongesprekken en van het kastje naar de muur gestuurd worden. Blij dus dat ik de verklaring van erfrecht online kon regelen op momenten die mij uitkomen en zonder dat ik fysiek ergens aanwezig hoef te zijn.

GEWELDIG!

Het ging allemaal moeiteloos, gemakkelijk en snel!

vlotte afwikkeling

Duidelijke communicatie, heldere afspraken, vlotte afwikkeling, gedegen en zorgvuldig

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede kwaliteit tegen een redelijke prijs

Alleen al het feit dat je niet naar een notariskantoor hoeft en het online kunt regelen is heel prettig. Ik begrijp nog steeds niet waarom niet alle notarissen deze mogelijkheid bieden... Bij Notariële Diensten werd alles snel opgepakt en afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede en snelle afhandeling.

Correcte en duidelijke afwikkeling verklaring van erfrecht. Na iedere stap werd je op de hoogte gehouden.

makkelijk en snel geregeld

dit was een goede ervaring

Snel en duidelijk

Zeer goede communicatie.

Duidelijk en snel

Ik heb zeer goede ervaring gehad met Notariële Diensten. De verklaring van erfrecht werd snel opgesteld. Digitaal handig en duidelijk opgesteld. Zeker aan te raden.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl