Duidelijk en eenvoudig.

Gemakkelijk alles online geregeld.

Fantastische ervaring

Alles was prima gelopen en eenvoudig over de internet te kunnen regelen. Ik ben blij met alles, goed communicatie en makkelijk te doen.

zeer slechte communicatie

telefonisch zeer moeilijk te bereiken, wachttijden van 30 minuten op z'n minst. e-mails worden niet beantwoord. vier weken gewacht op een verklaring van erfrecht, waarvan er drie weken niets is gedaan, moest ik na drie weken weer opnieuw alle gegevens downloaden, daarna in een paar dagen de verklaring gereed, drie weken voor niets gewacht.

Snel en duidelijk

Goede communicatie, steeds snelle reactie met duidelijke uitleg.

Prima werk geleverd!

Onze eerste ervaring met een notaris online is heel goed bevallen ,het werd allemaal duidelijk uitgelegd .wij zijn zeer tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Erg goed en snelle afhandeling

Deze dienstverlening is bij een 'gewoon' notariskantoor vele malen duurder. Bovendien stuitte ik daar op een 'muur' dat de registratie en volmachtverlening niet digitaal kan.

Deskundig en snel

Duidelijke uitleg over iedere stap, snelle reacties

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle en goede afhandeling van de VvE.

Goede en duidelijke communicatie en afhandeling nadien.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer goed en fijn geholpen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima! Snelle service, redelijke prijs.

Prima! Snelle service, redelijke prijs.

zeer vlotte heldere procedure

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima en soepel en kundig verlopen

Niet wetende waar ik aan begon werd ik zeer prettig op weg geholpen. Het gehele traject verliep soepel en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Door dat alles online geregeld kon worden was dat voor ons de terechte keuze.

Prettig geholpen

Duidelijke uitleg en vlotte afhandeling

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Verklaring van erfrecht vlot geregeld

Bij de traditionele notaris stond ons een omslachtig proces te wachten, vanwege een broer woonachtig in het buitenland. Gelukkig kon het hier m.b.v. IDIN. We werden goed op de hoogte gehouden van de te nemen stappen en hadden de verklaring vlot in huis. Met veel lagere kosten. Nu op naar de volgende. Hopelijk gaat het weer zo goed en snel.

Goed en correct

Goed en snel en gemakkelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Gemak , communicatie en snelheid.

Omdat mijn eigen notaris aangaf op korte termijn geen tijd voor me vrij te kunnen maken had ik besloten om gebruik te maken van notariële diensten. De snelheid waarmee de zaak werd opgepakt en in korte tijd werd afgehandeld heeft me werkelijk verbaasd . Na de nodige informatie te hebben gegeven komt de dienst onmiddellijk in actie . En binnen tien dagen had ik mijn notariële verklaring keurig netjes in huis voor een acceptabele prijs.

efficient, duidelijk en snel

accuraat en snel

Alles netjes geregeld

Alles verliep zoals verwacht en door het digitaal te houden konden de kosten laag blijven. Communicatie snel en duidelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Overzichtelijke website en snelle, accurate, professionele dienstverlening

nvt

Goed en voordelig

duidelijke informatie

Goede informatiestroom met duidelijke beschrijving over de te nemen stappen. Snelle feedback met het grote voordeel dat je het allemaal vanaf je laptop kan regelen tegen een goede prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel goed afgehandeld verklaring van erfrecht

Snel en gemakkelijk om verklaring van erfrecht te verkrijgen. Ook nog tegen een redelijke tarief.

Uitstekende dienstverlening

Efficiciënte en vlotte procedure om verklaring van erfrecht te verkrijgen. Communicatie per email verliep goed. Duidelijkheid over de kosten vooraf.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Het is soms wat lastig als je te maken hebt met een familielid die niet digitaal vaardig is en er goedkeuring moet komen. Dat ligt niet zozeer aan de service die verleend wordt.

Helemaal super

Echt alles maar dan ook alles werd zeer snel afgehandeld.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl