Gemakkelijk alles online geregeld.
Hartelijk dank voor uw beoordeling! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen en zo'n hoog cijfer toe te kennen. Het doet ons goed om te horen dat u onze dienst als duidelijk, eenvoudig en gemakkelijk heeft ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles was prima gelopen en eenvoudig over de internet te kunnen regelen. Ik ben blij met alles, goed communicatie en makkelijk te doen.
Hartelijk dank voor uw positieve review en het toekennen van een 10! We zijn blij om te horen dat we u een fantastische ervaring hebben kunnen bieden door middel van ons eenvoudige aanvraagproces. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
telefonisch zeer moeilijk te bereiken, wachttijden van 30 minuten op z'n minst. e-mails worden niet beantwoord. vier weken gewacht op een verklaring van erfrecht, waarvan er drie weken niets is gedaan, moest ik na drie weken weer opnieuw alle gegevens downloaden, daarna in een paar dagen de verklaring gereed, drie weken voor niets gewacht.
Goede communicatie, steeds snelle reactie met duidelijke uitleg.
Hartelijk dank voor uw review en het toekennen van een 10! Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening, zowel op het gebied van snelheid als communicatie en uitleg. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Onze eerste ervaring met een notaris online is heel goed bevallen ,het werd allemaal duidelijk uitgelegd .wij zijn zeer tevreden.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat we uw eerste ervaring prettig hebben laten verlopen. Daarnaast doet het ons goed om te horen dat alles duidelijk uitgelegd was, dit geeft ons de bevestiging dat we op de juiste weg zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Deze dienstverlening is bij een 'gewoon' notariskantoor vele malen duurder. Bovendien stuitte ik daar op een 'muur' dat de registratie en volmachtverlening niet digitaal kan.
Hartelijk dank voor uw review en positieve feedback! We zijn blij om te horen dat u zich erg goed en snel geholpen voelde. We zijn het met u eens dat digitale afhandeling veel gemakkelijker zou moeten kunnen tijdens een notariële afhandeling, daarom werken we iedere dag hard om onze service zo goed mogelijk te leveren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg over iedere stap, snelle reacties
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Het doet ons goed om te horen dat u zich deskundig en snel geholpen voelde. Gezien we online werken zien we duidelijke uitleg en een stapsgewijze manier van werken als een essentieel onderdeel om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede en duidelijke communicatie en afhandeling nadien.
Bedankt voor uw review! We zijn blij om te horen dat u onze dienst als snel en duidelijk heeft ervaren. We streven er altijd naar om onze dienstverlening te verbeteren en zouden graag van u horen hoe we uw ervaring van een 8 naar een 10 kunnen brengen. Als u specifieke feedback of suggesties heeft, zou u deze dan met ons willen delen via e-mail ([email protected])? Uw input is zeer waardevol voor ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Zeer goed en fijn geholpen
Hartelijk dank voor uw review en het toekennen van een 10! Wat fijn om te horen dat u zeer tevreden bent en u zich fijn geholpen voelde door ons team. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Prima! Snelle service, redelijke prijs.
Hartelijk dank voor uw review! We zijn blij om te lezen dat u onze service als snel en tegen een redelijke prijs beschrijft. We proberen onze processen zo efficiënt mogelijk in te delen waardoor we dit kunnen blijven waarborgen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
zeer vlotte heldere procedure
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We doen er alles aan om klanten een service met een 10 te laten ervaren, maar we zijn altijd erg dankbaar als we dit ook daadwerkelijk van klanten mogen ontvangen. Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de vlotte en heldere aanvraagprocedure. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Niet wetende waar ik aan begon werd ik zeer prettig op weg geholpen. Het gehele traject verliep soepel en ik werd steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Door dat alles online geregeld kon worden was dat voor ons de terechte keuze.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn blij om te lezen dat u goed hebben ondersteund tijdens een nieuw en onbekend proces. Aangezien we online werken is duidelijk communicatie en stapsgewijze uitleg van groot belang. Daarom doet het ons goed om dit terug te zien in uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Duidelijke uitleg en vlotte afhandeling
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zien niets liever dan een 10 voor onze service van klanten. We zijn blij om te horen dat u zich prettig geholpen voelde en de uitleg duidelijk was. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bij de traditionele notaris stond ons een omslachtig proces te wachten, vanwege een broer woonachtig in het buitenland. Gelukkig kon het hier m.b.v. IDIN. We werden goed op de hoogte gehouden van de te nemen stappen en hadden de verklaring vlot in huis. Met veel lagere kosten. Nu op naar de volgende. Hopelijk gaat het weer zo goed en snel.
Hartelijk dank voor uw positieve review en beoordeling met een 10! Wat fijn om te horen dat we u en uw broer (in het buitenland) goed van dienst zijn geweest. Wij zien dit ook als een groot voordeel van onze dienstverlening. Aangezien we alles online afhandeling kunnen we processen efficiënt laten verlopen en hierdoor de prijs scherp houden. We zullen altijd ons best doen om dezelfde kwaliteit te leveren. Bedankt voor uw vertrouwen en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed en snel en gemakkelijk.
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze dienstverlening, zowel op het gebied van snelheid als gemak. Om onze service verder te verbeteren en uw verwachtingen te overtreffen, zouden we graag meer details horen over hoe we een 10 kunnen verdienen. Zou u ons per e-mail kunnen laten weten wat we kunnen doen om uw ervaring in de toekomst te verbeteren? Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Omdat mijn eigen notaris aangaf op korte termijn geen tijd voor me vrij te kunnen maken had ik besloten om gebruik te maken van notariële diensten. De snelheid waarmee de zaak werd opgepakt en in korte tijd werd afgehandeld heeft me werkelijk verbaasd . Na de nodige informatie te hebben gegeven komt de dienst onmiddellijk in actie . En binnen tien dagen had ik mijn notariële verklaring keurig netjes in huis voor een acceptabele prijs.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We zijn blij dat uw eigen notaris geen tijd had. Een mooie kans voor ons om te laten zien dat een online aanvraag gemakkelijk, snel en tegen een scherpe prijs kan. Bedankt voor uw vertrouwen in onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
accuraat en snel
Hartelijke dank voor uw beoordeling en het toekennen van een 10! We zijn blij om te horen dat u onze dienst als efficiënt, duidelijk en snel heeft ervaren. Dit zijn belangrijke elementen in onze service en daarom doet het ons goed om deze waardering terug te zien in uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Alles verliep zoals verwacht en door het digitaal te houden konden de kosten laag blijven. Communicatie snel en duidelijk.
Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn blij om terug te lezen dat uw aanvraag naar verwachting is verlopen. U heeft inderdaad gelijk met betrekking tot de kosten. Door onze efficiënte manier van werken en geautomatiseerde processen kunnen we onze klanten tegen een scherpe prijs van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
nvt
Hartelijk dank voor uw positieve review! We zijn blij om te horen dat u de website als overzichtelijk heeft ervaren en dat we als een snelle en professionele dienstverlening zijn overgekomen. Uw online ervaring is voor ons van groot belang en daarom doet het ons goed om te lezen dat we hierin geslaagd zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goed en voordelig
Hartelijk dank voor uw review en een beoordeling met een 10! We zien niets liever dan tevreden klanten die een prima ervaring hebben gehad en de prijs kwaliteit als juist hebben ervaren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Goede informatiestroom met duidelijke beschrijving over de te nemen stappen. Snelle feedback met het grote voordeel dat je het allemaal vanaf je laptop kan regelen tegen een goede prijs.
Hartelijk dank voor uw mooie review! We zijn erg dankbaar voor uw complimenten. We zien het zelf ook als groot voordeel dat alles vanaf de laptop geregeld kan worden. Hierdoor kunnen we de prijs scherpen houden, omdat we processen grotendeels geautomatiseerd hebben. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Snel en gemakkelijk om verklaring van erfrecht te verkrijgen. Ook nog tegen een redelijke tarief.
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! We zijn erg dankbaar dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. We horen niets liever dan dat klanten tevreden zijn over onze snelheid en online gemak gedurende de aanvraag. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Efficiciënte en vlotte procedure om verklaring van erfrecht te verkrijgen. Communicatie per email verliep goed. Duidelijkheid over de kosten vooraf.
Hartelijk dank voor uw uitstekende review! Het doet ons goed om te horen dat u tevreden bent over de efficiënte en vlotte afhandeling van uw aanvraag. Daarnaast zien wij communicatie als essentieel onderdeel van onze service, gezien we online werken en we het proces zo snel mogelijk willen laten verlopen. Fijn dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Het is soms wat lastig als je te maken hebt met een familielid die niet digitaal vaardig is en er goedkeuring moet komen. Dat ligt niet zozeer aan de service die verleend wordt.
Hartelijk dank voor uw review en delen van uw ervaren. Het doet ons goed om te lezen dat u onze service over het algemeen als goed omschrijft. We begrijpen uw punt over digitale vaardigheden van de aanvrager of erfgename. We staan altijd telefonisch klaar om ondersteuning te bieden indien nodig. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Echt alles maar dan ook alles werd zeer snel afgehandeld.
Hartelijk dank voor uw super review! Wij sluiten graag de week af met zulke mooie woorden en een beoordeling met een 10. We streven altijd naar een snelle service en zijn blij om te lezen dat u dit gewaardeerd heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Pompmolenlaan 19 B
3447GK Woerden