Duidelijk, eenvoudig!

Mijn kennis met internet laat erg te wensen over, dus ik zag er nogal tegenop om via internet een verklaring van erfrecht aan te vragen. Dit ging echter supermakkelijk, in duidelijke taal en met niet teveel omwegen een goed resultaat. Hiermee heb ik 700 euro kunnen besparen! Enig nadeel.... wachten duurt altijd lang, maar hoeft niet lang te duren.

Snel en goed geregeld

Snel en makkelijk alles geregeld online

Fantastisch!

Werkt eenvoudig en snel.

Aandacht voor de klant

Ze gaven mij het vertrouwen en de aandacht wanneer ik vragen had. Ik werd goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

snel en voordelig

Omdat er meerdere erfgenamen zijn is een fysieke afspraak moeilijk te plannen op korte termijn. Online kan je via IDin tekenen en dat gaat veel sneller en is nog veel goedkoper ook

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Klantgericht, snel en transparante tarieven.

Na bij een ander notariskantoor na ruim 2 maanden nog geen Verklaring van Erfrecht te hebben ontvangen heeft Notariële Diensten binnen 6 werkdagen een VvE geleverd. Het royeren van drie hypotheek akten ging ook zeer snel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Digitale communcatie (email) is even wennen maar werkt uitstekend en snel.

Snelle communcatie (via email) en eventuele extra vragen werden snel beantwoord (via e-mail of telefoon),

• Met welk product heeft u ervaring? Aangifte erfbelasting

Snel zorgvuldig en duidelijk

Uitstekend goede prijs

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en goed en niet duur

Gegevens doorgeven gaat snel en makkelijk. Je krijgt snel antwoord. Ideaal dat het op afstand kan, je hoeft geen vrij te nemen om bij de notaris langste gaan.

Duidelijk en Direct

Duidelijk en transparante communicatie, hebben direct geleverd wat is belooft

snel goed geholpen

Na aanbeveling van de ABN-AMRO nabestaanden desk was alles snel en goed geregeld tegen een gunstig tarief

Prima, duidelijk

Het waren duidelijke berichten.

Efficiënt

Na mijn keuze voor notariële diensten voor het verkrijgen van een verklaring van erfrecht is alles redelijk snel en efficiënt afgehandeld.

Bijna perfect

Vroeg om verklaring executele EN verklaring erfrecht, keurig terug gemeld dat de laatste ook een executele vermeld dus mogelijk niet nodig (ik koos toch voor beide verklaringen ivm snelheid). De vragen rondom executeurs worden echter voor beide verklaringen separaat gevraagd, dat is dus dubbel en hinderlijk en ondanks mijn verzoek wordt daaraan vastgehouden. Afgezien daarvan keurig behandeld, ook een vraag van mij rondom executeur bevoegdheden werd netjes beantwoord. Niet duur in vergelijk met 'normale' notaris en supersnel (2 weken executele, 4 weken erfrecht is supersnel). Ik vermeld wel dat elke erfgenaam zonder voorbehoud accepteerde, dat kan in andere gevallen roet in het eten gooien.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel prettig. Efficiënt, duidelijk en probleemloos

Prima geregeld

Alles keurig en adequaat geregeld

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed maar toch een klein beetje misleidend

Het verliep vlot en alles was duidelijk. De prijs leek gunstig dus koos hiervoor. Totdat er toch meer kosten werden gedeclareerd. Uiteindelijk 2 verklaringen erfrecht voor 713 euro. Terwijl ik elders prijzen heb opgevraagd, ongeacht wat er uitgezocht moest worden, en die waren allen onder 713 euro........ Dus dat vond ik jammer. Klein beetje misleidend. De manier waarop alles werd geregeld was echter goed.

Ik ben te vrede

Goede dienstverlening maar niet erg snel

Goede dienstverlening maar niet erg snel

Snel en duidelijke dienstverlening

Snel en duidelijke dienstverlening

• Communicatie N.v.t.
  • Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, duidelijk, zorgvuldig, en stappen helder toegelicht

Voor het verkrijgen van een Verklaring van Erfrecht zocht ik contact met Notariele Diensten. Website is helder welke stappen gezet moeten worden en bij enkele verduidelijkingsvragen tijdens het proces was de dienst prima telefonisch bereikbaar. Proces was binnen een week afgerond. Super.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Duidelijk, netjes en snel geregeld

Prima geregeld, alles was duidelijk. De verklaring van erfrecht was snel in ons bezit. Voor een nette prijs.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Verklaring van erfrecht snel en zorgvuldig geregeld

Stapsgewijs, een voeding en helemaal digitaal de verklaring van erfrecht metde dienstverlening van Notariële diensten. Heel snel geregeld zonder naar de notaris te hoeven en ook nog tegen een goed tarief. Erg tevreden.

Subliem

Snel, efficient, duidelijk, geheel naar wens

Duurt erg lang.

Jullie propageren op jullie website dat jullie heel snel zijn met het opmaken en verstrekken van een Verklaring van erfrecht. Die ervaring heb ik niet. Pas na aandringen mijnerzijds benaderen jullie de gemeente voor het sneller behandelen van het aangevraagde afstammelingenonderzoek van de overledene. Al bij al heeft de afgifte wel zo'n 5 weken geduurd.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl