Snelle afhandeling en tussentijdse voortgangsinformatie

Zie boven. Niet duur ook

Snel, efficiënt en betrouwbaar

Het hele proces verliep zeer snel, efficiënt en betrouwbaar. Alle communicatie en nodige acties waren helder en verliepen vlekkeloos. Tijdens het hele proces werd je uitstekend op de hoogte gehouden van de voortgang. Van begin tot eind perfect. Zo kan het dus ook.

Snel en gemakkelijk

Alles verliep heel gemakkelijk en snel. Ondertekenen kon digitaal via idin. Duidelijke communicatie, prima prijs!

Snelle deskundige services

Verklaring van erfrecht is binnen 6 dagen na aanvraag afgegeven. Er is sprake van heldere en snelle communicatie over het proces, de stappen, en de benodigde documenten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Je kreeg constant snel reactie

Het was een prettige ervaring om op deze manier het document erfrecht te regelen Korte lijnen duidelijke en snelle reacties Kortom alles als zeer goed ervaren

Uitstekend geholpen

In deze trieste tijd is het fijn als er dingen goed gaan en duidelijk zijn. Ik ben erg tevreden over de gang van zaken omtrent het aanvragen van de verklaring van erfrecht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Vanaf het begin van de aanvraag is alles snel en duidelijk verlopen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Efficiënte afhandeling van m.i. volstrekt overbodige procedure

Testament aanwezig. Desalniettemin verklaring van erfrecht. Onverwachte voorwaarde in pijnlijke tijd als nabestaande. Onverwachte afgedwongen onkosten

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Zeer snelle afwikkeling en alles duidelijk en helder

Zeer snelle afwikkeling binnen 1 week was alles rond. Geen zware notaris praat maar alles helder en duidelijk uitgelegd waardoor binnen een zeer korte tijd de formulieren ingevuld konden worden. Ook de prijs is heel redelijk!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Eenvoudig proces, snel, goede prijs/kwaliteit

Het proces om een verklaring van erfrecht te verkrijgen verliep heel soepel en snel; met nog een goed advies erbij. We zijn zeer tevreden.

Provisioneel en duidelijk

Vanuit buitenland kon ik verklaring voor erfrecht via de notariële diensten makkelijk regelen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Opnieuw een prima en snelle ervaring bij deze dienst.

Het zouden 5 sterren geweest zijn als er niet een emailtje vergeten was naar mij te sturen...kostte helaas toch 2 werkdagen. Natuurlijk heeft men wel de zaak snel afgehandeld.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, betrouwbaar en keurige afwerking

Uitstekende communicatie

Eenvoudig te gebruiken en kostenbesparend

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Verklaring van erfrecht vanuit je luie stoel.....

Ik ben erg te spreken over de volledige geautomatiseerde verwerking van mijn aanvraag van een verklaring van erfrecht. Dat kan echt letterlijk vanuit je luie stoel tegen een schappelijke prijs. Was met name verrast door de automatiseringsgraad van het proces, waarbij ieder contact met erfgenamen, waarvoor een handtekening of toestemming nodig is, met behulp van IDIN wordt uitgevoerd. Slim proces! Wat nog beter kan is het (telefonische) contact. Een van de erfgenamen belde met de vraag welke rechtbank hij precies naar toe moest ingeval van beneficiair aanvaarden. Dat is uiteraard terug te vinden op het internet, maar had ook door de notarieel medewerker beantwoord kunnen worden. Ja zo netjes als service en een kleine moeite. Zeker omdat het geen alledaagse kost is voor de meeste mensen. Maar algehele conclusie is: prima manier om online een notariele akte op te laten stellen!

Ik ben fantastisch geholpen

Na het overlijden van mijn vrouw ben ik snel en kundig geholpen

Prima afgewerkt

Vind het raar dat ik een akte van erfrecht moest hebben. Heb een testament, daar staat het ook in.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Helft van de prijs, dubbel de snelheid, maar....

We hadden redelijk met spoed een Verklaring van Erfrecht nodig om de verkoop van het ouderlijk huis snel te kunnen afhandelen. Dat was noodzakelijk voordat het koopcontract kon worden opgesteld. Eerst de lokale notaris (Hilversum) gevraagd. Wegens vakanties ging het wel een weekje langer duren.... We moesten rekening houden met 1000 + euro want lastig want er was geen erfenis bij hun opgesteld etc etc. Toen een prijsvergelijk gedaan en verklaringvanerfrecht.nl kwam als voordelig uit de hoek. Aanvankelijk ging dit supersnel. Alles gaat online en vlot, digitaal identificeren met IDin scheelt echt een heleboel tijd. Wel heb ik gemerkt dat alles nog net even sneller gaat als je twee dagen na elke stap even belt met het kantoor van Notariele diensten. Maakt niet uit of dat 's avonds is of overdag, of je iemand te spreken krijgt of niet. Na een belletje is er meteen weer progressie in het proces. Uiteindelijk waren we minder dan de helft kwijt van wat het zou kosten bij een niet nader te noemen notaris in Hilversum. Dan maak ik voor die 500 euro wel zelf een kopje koffie.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel en voor een heel nette prijs

De communicatie gaat gemakkelijk en snel. Heel tevreden.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prettige communicatie en snel geregeld.

Medewerkers van Notariële diensten reageren snel in geval vragen. Het is prettig communiceren met hen. Zij maken waar wat ze beloven.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede, duidelijke werkwijze, zeer geschikt voor dummies

Als klant word je stap voor stap door het proces geleid, waarbij steeds duidelijk en volledig wordt uitgelegd wat waarom moet gebeuren en wat de vervolgstap zal zijn. Soms heb je wel het gevoel dat stappen elkaar sneller zouden kunnen opvolgen.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

heel goed geholpen en uiterst snel

goede communicatie , snel geholpen

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

prima afwikkeling en vooral heel snel.

snelle reacties op aanvraag.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Executele

Snel en goed geholpen.

Word snel en goed te woord gestaan aan de telefoon..

Vlekkeloos

Erg irritant dat dit veld verplicht is

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl