Snel, duidelijk en betrouwbaar

Positief verrast. Proces van aanvragen was heel gemakkelijk, ook mijn broers konden snel en makkelijk reageren. Hierdoor kreeg ik binnen een week de Akte van erfrecht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Eenvoudig en snel je verklaring in huis

Het aanvragen van een verklaring ging snel en makkelijk. Je wordt van elke stap op de hoogte gesteld per mail.

Aanrader!

Een verklaring van erfrecht nodig. Vaak is er al een intensieve periode aan vooraf gegaan. Ik had geen zin in de nodige bezoeken aan de notaris. Voor mij was het een van de redenen om via verklaringvanerfrecht.nl aan de verklaring te komen. Alles kan online. Het aanvragen gaat gemakkelijk. De nodige 'stukken' aanleveren gaat snel en veilig. Communicatie ook prima. Op specifieke vragen aan de notaris werd in mijn geval binnen 2 werkdagen gereageerd. Het bedrag van €298 wat vermeld staat op de website is een vanaf prijs. In sommige gevallen kun je voor dat bedrag beschikken over de verklaring. In mijn geval kwam er nog wat bij voor een erfgenamen onderzoek en het beoordelen van een testament. De kosten voor het opvragen van een testament komen ook voor eigen rekening. Al met al ben ik zeer tevreden over de snelheid, de communicatie en de factuur. Ik zou het iedereen aan kunnen raden.

heel goed

heel goed

Snel en professioneel.

Ik heb een verklaring van Erfrecht aangevraagd. Snelheid, prijs en kwaliteit erg goed.

Resultaat goed en betaalbaar

Het resultaat is goed genoeg voor een ruime voldoende, maar het proces duurde langer dan verwacht en er werd tussentijds ook niet gecommuniceerd. Meerdere keren moeten bellen.

Netjes en adequaat geholpen

Netjes en adequaat geholpen. Snelle reacties, als je wat wilde weten.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles ging zoals ik het mij had gewenst

Perfect zoals alles aansluit en duidelijk is in de communicatie. Ook de snelheid waar mee alles afgewerkt wordt is werkelijk zeer goed.

Ging heel makkelijk

Fijne ervaring en redelijke kosten!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, efficiënt, en goede prijs.

Nav het overlijden van een ouder is een verklaring van erfrecht nodig. De prijzen hiervan verschillen enorm. Terwijl het product uiteindelijk hetzelfde is (en moet zijn). Dit is heel gemakkelijk gegaan, voordelig en goed.

Goede en snelle afhandeling

Correcte benadering. Duidelijkheid qua tarief.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Prima contact, vlotte reactie en afhandeling!

Prima contact, vlotte reactie en afhandeling!

positief

Er waren meerdere erfgenamen, de instructies waren duidelijk en goed uit te voeren.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Sterk digitaal en communicatief.

Had binnen 8 werkdagen Verklaring van Erfrecht binnen. Ben zelf de 73 jaar gepasseerd maar het proces is zeer goed te doen. Dank daarvoor.

Duidelijk

Transparantie service, communicatie via de mail en telefoon. Snel en correct geleverd.

Gewoon goed!

Duidelijke communicatie en alles netjes afgehandeld. Ze waren goed bereikbaar en altijd correct te woord gestaan

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Op een heel goede en snelle manier geholpen.

Op zowel telefonische als digitale contacten werd ik altijd goed geholpen en bij vragen werd het mij duidelijk uitgelegd.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Men doet wat men belooft.

Men is duidelijk hoe men de site kan gebruiken.

Duidelijk. Snelle dienstverlening. Goed geïnformeerd steeds

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, professioneel, toegankelijk en gebruikersvriendelijk

Uitstekende snelle en professionele service. Alles digitaal, heel duidelijk en gebruikersvriendelijk.

Snel en goed geregeld.

In duidelijke taal werd elke stap in het proces toegelicht. Snelle afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

redelijk snel antwoord, je stuurt de benodigde papieren op en zij doen rest heel makelijk.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Alles is verlopen zoals beloofd

In ons geval ging het om een verklaring van erfrecht voor twee erfgenamen met een volmacht. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd gedurende het proces. Ook Aafke vervolg communicatie verliep prima.

Dikke prima!

Snel, duidelijk. Het is echt heel ptima gegasn. Raad het anderen zeker aan!

Beste notariele ervaring ooit

Zeer efficient en communicatief

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl www.erfbelastingexpert.nl