Hartelijk dank voor uw review. Fijn dat wij u hebben kunnen ontzorgen in deze periode. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat ontzettend fijn dat u ons proces al gemakkelijk en supersnel heeft ervaren. Hartelijk bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor deze mooie review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor uw review. Hartstikke fijn dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dank u wel voor deze review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review. Heel fijn dat wij u nogmaals van dienst mochten zijn. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Dank u wel voor deze review. Wat vervelend dat het contact minder goed verlopen is dan gewenst is. Wij vinden het belangrijk dat iedere vorm van contact goed is. Mocht u er een toelichting op willen geven dan wil ik daar graag mee aan de slag gaan. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten Miranda de Boer
Hartelijk bedankt voor uw review. Goed om te lezen dat alles duidelijk was en u de verklaring snel ontvangen heeft. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor deze review. Ontzettend fijn dat u zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Heel fijn dat u zo tevreden bent over onze dienstverlening. Hartelijk dank voor uw review. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wat ontzettend vervelend dat u zo ontevreden bent over onze dienstverlening. Ik zie inderdaad dat het lang geduurd heeft voordat beide verklaringen afgegeven konden worden. Ik heb het verloop van beide aanvragen nagelopen. Bij de eerste aanvraag duurde het een maand voordat alle erfgenamen hadden gelegaliseerd, daarna is de akte direct gepasseerd. Bij de tweede aanvraag heeft de gemeente de wettelijke termijn in acht genomen bij het aanleveren van de onderzoeksresultaten. Heel vervelend dat zij er zolang over gedaan hebben. Helaas zijn we daarvan afhankelijk en kunnen we behalve herinneringen sturen en bellen daar niets aan doen. Gezien het verloop vind ik het niet helemaal terecht dat wij daarom een 1 als score krijgen. Echter neemt niet weg dat ik de verbeterpunten zal bespreken om onze dienstverlening te verbeteren. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Wij zijn een organisatie die er op gericht is om u te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door u zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we u de informatie die u nodig heeft en helpen we bij onduidelijkheden. We houden u continu op de hoogte van de stand van het proces. Op deze manier helpen we bij het voorbereiden van een document dat u normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. Door een vergaande samenwerking met de notarissen en met DoeHetZelfNotaris zijn onze tarieven bovendien relatief laag. We vertrouwen erop u van dienst te zijn geweest.