Perfect!

Snel, duidelijk en professioneel.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw perfecte review! We zien niets liever dan een cijfer 10 en zulke to the point woorden om onze online dienst te omschrijven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Duidelijke werkwijze en benodigde akte snel ontvangen. Zeer tevreden.

Ben zeer tevreden. Alles kan online geregeld worden en het duurde circa 1,5 week in totaal om de benodigde akte te ontvangen. Dat is dus erg snel vergeleken bij de standaard werkwijze waarbij je nog fysiek naar een notaris moet. Als je te maken hebt met meerdere personen die in verschillende steden wonen, zal ik deze online manier echt aanraden.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat we u en andere betrokkenen een ritje naar de notaris hebben kunnen besparen. Bovenal zijn we blij om te lezen dat het een duidelijk proces was en dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Perfect en vlot geregeld!

Perfect en vlot geregeld!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk bedankt voor uw kort en krachtige review! Wij beginnen de week niets liever dan met een cijfer 10 en "perfect" als beoordeling van onze klanten. Goed om te zien dat u zo tevreden bent over onze online dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel, gemakkelijk en efficiënt

Ik maakte van Notariële Diensten gebruik voor het aanvragen van een Verklaring van Erfrecht. Het hele proces nam minder dan 48 uur in beslag. Ongelofelijk snel en dat alles ook nog tegen een heel concurrerend tarief. Fantastisch!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review! Wanneer de aanvraag eenvoudig en zonder bijzonderheden is, kan het proces inderdaad snel verlopen. Dit hangt natuurlijk ook af van hoe snel de klant de benodigde informatie aanlevert. Daarom willen we u bedanken voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Heel vlot en volledig online geregeld

Mijn familie en ik hebben een heel positieve ervaring. Alles gaat online en dat is fijn als je allemaal ergens anders woont (verklaring van erfrecht). Maar je kan wel gewoon vragen stellen als je die hebt. En het ging ook nog sneller dan gedacht en voor een scherpe prijs.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze online dienstverlening, zowel op het gebied van gemak, snelheid en beschikbaarheid voor vragen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Een dikke 10

gebruiksvriendelijk en heldere aanpak. De procedure verloopt bijzonder snel en de kosten zijn zeer redelijk. Echt een aanrader!

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve review! Een dikke 10 van onze klanten is het grootste compliment dat we kunnen ontvangen. Blij om te horen dat u onze online dienstverlening als gebruiksvriendelijk en helder heeft ervaren. Uw vertrouwen betekent veel voor ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

In onze situatie een prima online oplossing

Verklaring van erfrecht was nodig voor afhandeling bankzaken en belastingdienst,met 7 erfgenamen, waarvan 2 in buitenland, was online de beste oplossing. Communicatie was enigszins verwarrend door gebruik van verschillende emailadressen vanuit Notariële Diensten. Onnodig tijdrovend voor de klant, temeer omdat soms dezelfde vragen langskwamen... Verder prima service en duidelijk over tijdpad.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat onze online dienst aansloot op uw situatie en dat we u en uw erfgenamen goed hebben kunnen helpen. Aan de andere kant vinden we het jammer dat u de communicatie als verwarrend heeft ervaren. Na een nadere inspectie heb ik vastgesteld dat alle e-mails zijn verzonden vanuit hetzelfde mailadres, zij het door verschillende collega's. We gaan intern bekijken hoe we dit voor onze klanten duidelijker kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Goede en vlotte afhandeling

Na de aanvraag was alles binnen een paar dagen geregeld.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat de afhandelingssnelheid naar verwachting is verlopen. Uw snelle aanlevering van benodigde documenten heeft zeker bijgedragen aan het vlotte proces. Wij waarderen uw medewerking enorm en willen u bedanken voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

duidelijk

Makkelijk te volgen wat je moet doen, gaat ook snel

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw beknopte en krachtige beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze dienst als duidelijk en gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Uw mening is van groot belang. Mocht u suggesties hebben ter verbetering van ons proces of andere opmerkingen, dan nodigen we u van harte uit om deze met ons te delen via info@notarielediensten.nl. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

De opdracht is voor mij 100% volbracht met het beoogde resultaat

Mijn eerste ervaring met dit proces, heeft mij geen problemen gebracht ik werd hierbij van alle kanten geadviseerd en kreeg hierbij alle mogelijke hulp die mij een goed gevoel heeft gegeven. Hartelijk dank hiervoor mvgr Ada Kints

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons team erg goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en het beoogde resultaat. Daarnaast is het fijn om te horen dat u zich gesteund voelde tijdens het aanvraagproces en ons kon raadplegen waar nodig. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Compliment. Zeer goed en snel geholpen !!

Ik vraag via de site van een notaris ter plaatse een offerte aan voor een verklaring van executele. Na ruim 1 week nog niets gehoord. Dus ik bel met het kantoor. Ja we zijn druk etc. Slappe smoes. Neem dan wat kortere pauze; laat in elk geval wat van je horen. Via enig zoeken op de pc kwam ik bij u uit. Had enige moeite met scannen en overseinen van de documenten. Neef heeft mij hierbij geholpen. Loop zelf enigszins achter met de automatisering. Al doende leert men. Verder alles snel en heel goed verlopen en duidelijk. Heb zelf 25 jaar in het verzekeringsvak gezeten; dus wel bekend met de materie. Overigens had ik uit eigen initiatief naar u gereageerd. U bent mij een slag voor. Succes met uw activiteiten en nogmaals dank. Groet. Kick Janssen.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve en uitgebreide review. Het doet ons erg goed om te lezen dat u, ondanks uw zelfclassificatie als 'enigszins achter met automatisering', een prettige ervaring heeft gehad met onze online dienst. Daarnaast beschouwen we het als een groot compliment dat iemand die bekend is met de materie zo tevreden is. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel en makkelijk tegen een redelijk tarief.

Het hele proces voor een akte van erfrecht was digitaal ingericht. Alle stappen werden duidelijk gecommuniceerd. Kortere doorlooptijd en lager tarief dan notariskantoren in de buurt.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u alle stappen als duidelijk heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over de snelheid van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Prima service, duidelijke taal.

Het proces werd in iedere mail duidelijk uitgelegd en ik werd goed op de hoogte gehouden. Vriendelijk taalgebruik . Goed te betalen. 4.5 ster omdat mijn betaling over het hoofd werd gezien en ik een onverdiende aanmaning kreeg.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Prettig om te horen dat u onze e-mails duidelijk vond uitgelegd en goed op de hoogte was tijdens het gehele proces. Wij begrijpen uw teleurstelling over de aanmaning. Dit had niet mogen gebeuren. Helaas liep de handmatige verwerking van uw betaling achter. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

deskundig, adequaat en snel. Kortom uitstekend!

De vraag aan Notariële Diensten was het verzorgen van een verklaring van erfrecht. Deze vraag is uitstekend beantwoord door een deskundige en snelle afwikkeling. De prijs die moet worden voldaan is overeenkomstig de geleverde kwaliteit.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze online dienstverlening, zowel op het gebied van kwaliteit, snelheid, prijs als adequaatheid. Onze snelheid is afhankelijk van de snelheid van onze klanten, dus daarom willen we u ook graag bedanken voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Fijn en to the point

Accurate verwerking en heldere communicatie. Fijn.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw to-the-point beoordeling! We zien graag dat klanten een fijne en accurate ervaring hebben gehad met onze online dienstverlening en dat de communicatie duidelijk was. Bedankt! Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Snelle en efficiënte dienstverlening voor een relatief lage prijs

Het was af en toe een beetje digitaal gepuzzel, maar uiteindelijk bleek het goed te doen. En bijzonder prettig was wel dat ik de deur niet uit hoede.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat we een ritje door de stromende regen hebben kunnen besparen. Bovenal dat u zo tevreden bent over onze online dienstverlening. Snelheid en efficiëntie is mogelijk doordat we alles online regelen, dus we snappen dat dit soms ook wat gepuzzel kan opleveren. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Ze doen wat ze beloven.

Correcte manier van werken en ruim voordeliger dan reguliere notaris. Scheelt meer dan 50% in kosten.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review! Betrouwbaarheid is voor ons van groot belang, zeker omdat we online werken. Daarom zijn we blij om te lezen dat u ons omschrijft met de woorden "ze doen wat ze beloven". Echter blijven we graag kritisch op onze online dienstverlening en zijn we benieuwd hoe we de volgende keer een 10 zouden mogen ontvangen als beoordeling. Als u nog suggesties of aanvullende opmerkingen heeft, horen we die graag door te mailen naar info@notarielediensten.nl. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

De afhandeling van ons verzoek werd pas in behandeling genomen, nadat ik erachteraan had gebeld.

Blijkbaar was ons verzoek voor een verklaring van erfrecht tussen wal en schip gevallen en werd het pas afgehandeld, nadat ik erachteraan had gebeld. Dat ik nog net een 6 heb gegeven, is omdat daarna de afhandeling zeer vlot ging. Toch raad ik de processen onder de loep nemen. Had ik niet gebeld, dan weet ik niet waar we nu hadden gestaan. Op de email waarin ik ook had aangegeven dat het allemaal wel heel lang duurde, werd niet binnen een werkdag gereageerd. Pas na telefonisch contact werd er actie ondernomen.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor het delen van uw ervaring, ook al betreuren wij natuurlijk dat dit is gebeurd. Uw voorval heeft er inderdaad toe geleid dat we dit intern duidelijk hebben aangekaart en nauwkeuriger zijn gaan kijken naar onze processen. We zijn blij dat we, na uw telefoontje, de snelheid van de afhandeling een beetje hebben kunnen rechtzetten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snelle en adequate afhandeling van de opdracht.

Via de digitale weg is snel en adequaat gekomen tot de afgifte van een verklaring van erfrecht. Zelfs het verblijf van één van de nabestaanden in het buitenland vormde geen beletsel om tot een goede afwikkeling te komen.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat u onze online dienstverlening zo prettig heeft ervaren, ook in combinatie met een nabestaande in het buitenland. We zien het als een groot voordeel dat we alles snel en online kunnen afhandelen en zijn dan ook erg blij om dit terug te lezen in uw review. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Efficiënt, snel, goedkoop

Super tevreden over het doorhalen van de hypotheek, maar aan het eind van het proces was ik wel wat teleurgesteld toen bleek dat er geen formele bevestiging van het kadaster kwam maar dat je dit zelf nog kon/ moest regelen. Dat was voor mij niet duidelijk toen ik de opdracht gaf.

• Met welk product heeft u ervaring? Royementsakte

uitstekende sevice

snel, duidelijk, toegankelijk

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw kort en krachtige beoordeling. We zijn ontzettend blij met een 10 en een uitstekende service. Prettig om te lezen dat u onze online dienst omschrijft als toegankelijk. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Prettig

Punt van aandacht: Correspondentie verliep niet altijd goed. Men sprak bv een telefonisch voice bericht in en gaan er dan kennelijk vanuit dat dit zonder meer altijd wordt afgeluisterd maar... dat is niet het geval. Valkuil: zaken kunnen zo langer gaan duren omdat men een reactie verwacht op een niet afgeluisterd bericht. Het zal van geval tot geval anders zijn maar mijn ervaring was dat er dan wat langere tijd overheen ging voordat eea was afgewerkt. ( zeker als je ergens iets op tijd nodig zou hebben.) Ik denk dat ik een volgende keer zou overwegen om naar een plaatselijke notaris te gaan. Misschien wel wat duurder maar "live contact" kan ook gemakkelijk zijn en sneller resultaat geven. Afgezien van wat ik hier boven heb geschreven als punt van aandacht, kan ik zeggen dat ik toch tevreden ben.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u toch tevreden bent over onze dienst. Wanneer we een voicemail inspreken, gaan we ervan uit dat deze wordt beluisterd en dat er teruggebeld wordt. Helaas merken we vaak dat dit niet altijd het geval is. Daarom hebben we inmiddels onze werkwijze aangepast en houden we nauwlettend in de gaten of er daadwerkelijk is teruggebeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten

Snel en betrouwbaar.

Snel, goed en betrouwbaar, voor een fijne prijs.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend fijn om te lezen dat u onze online dienst op deze manier omschrijft. Door de snelheid en automatisering van onze processen kunnen we inderdaad de prijs zo gunstig mogelijk houden. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Erg vlotte service en goede en accurate opvolging op mails

Ik vind dat Notariële Diensten een uitstekende service biedt tegen een realistisch tarief. Ze komen afspraken na en zijn erg vlot en duidelijk in de communicatie.

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw review! We lezen dit soort berichten graag net voordat we het weekend ingaan. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid, communicatie en tarief. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Goede communicatie over de stand van zaken. Snelle afhandeling Ouderwets goed

Reactie van het bedrijf

Hartelijk dank voor uw positieve review! Ouderwets goed, dat vinden wij een leuk compliment om te lezen, zeker gezien onze dienstverlening volledig online is. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten

Over Notariële Diensten

We zijn een organisatie die erop gericht is om je te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door je zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we je de informatie die je nodig hebt en helpen we bij onduidelijkheden. Op deze manier helpen we je bij het voorbereiden van een document dat je normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. We vertrouwen erop dat we je van dienst zijn geweest. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl

• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.