Hartelijk dank voor uw perfecte review! We zien niets liever dan een cijfer 10 en zulke to the point woorden om onze online dienst te omschrijven. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Fijn dat we u en andere betrokkenen een ritje naar de notaris hebben kunnen besparen. Bovenal zijn we blij om te lezen dat het een duidelijk proces was en dat u zeer tevreden bent. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk bedankt voor uw kort en krachtige review! Wij beginnen de week niets liever dan met een cijfer 10 en "perfect" als beoordeling van onze klanten. Goed om te zien dat u zo tevreden bent over onze online dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review! Wanneer de aanvraag eenvoudig en zonder bijzonderheden is, kan het proces inderdaad snel verlopen. Dit hangt natuurlijk ook af van hoe snel de klant de benodigde informatie aanlevert. Daarom willen we u bedanken voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Wat ontzettend fijn om te horen dat u zo tevreden bent met onze online dienstverlening, zowel op het gebied van gemak, snelheid en beschikbaarheid voor vragen. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve review! Een dikke 10 van onze klanten is het grootste compliment dat we kunnen ontvangen. Blij om te horen dat u onze online dienstverlening als gebruiksvriendelijk en helder heeft ervaren. Uw vertrouwen betekent veel voor ons. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat onze online dienst aansloot op uw situatie en dat we u en uw erfgenamen goed hebben kunnen helpen. Aan de andere kant vinden we het jammer dat u de communicatie als verwarrend heeft ervaren. Na een nadere inspectie heb ik vastgesteld dat alle e-mails zijn verzonden vanuit hetzelfde mailadres, zij het door verschillende collega's. We gaan intern bekijken hoe we dit voor onze klanten duidelijker kunnen maken. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat de afhandelingssnelheid naar verwachting is verlopen. Uw snelle aanlevering van benodigde documenten heeft zeker bijgedragen aan het vlotte proces. Wij waarderen uw medewerking enorm en willen u bedanken voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw beknopte en krachtige beoordeling! We zijn verheugd te horen dat u onze dienst als duidelijk en gebruiksvriendelijk hebt ervaren. Uw mening is van groot belang. Mocht u suggesties hebben ter verbetering van ons proces of andere opmerkingen, dan nodigen we u van harte uit om deze met ons te delen via info@notarielediensten.nl. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw mooie review! Het doet ons team erg goed om te lezen dat u zo tevreden bent met onze dienstverlening en het beoogde resultaat. Daarnaast is het fijn om te horen dat u zich gesteund voelde tijdens het aanvraagproces en ons kon raadplegen waar nodig. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw ontzettend positieve en uitgebreide review. Het doet ons erg goed om te lezen dat u, ondanks uw zelfclassificatie als 'enigszins achter met automatisering', een prettige ervaring heeft gehad met onze online dienst. Daarnaast beschouwen we het als een groot compliment dat iemand die bekend is met de materie zo tevreden is. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw beoordeling! Fijn om te horen dat u alle stappen als duidelijk heeft ervaren en dat u zo tevreden bent over de snelheid van onze dienstverlening. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Prettig om te horen dat u onze e-mails duidelijk vond uitgelegd en goed op de hoogte was tijdens het gehele proces. Wij begrijpen uw teleurstelling over de aanmaning. Dit had niet mogen gebeuren. Helaas liep de handmatige verwerking van uw betaling achter. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent met onze online dienstverlening, zowel op het gebied van kwaliteit, snelheid, prijs als adequaatheid. Onze snelheid is afhankelijk van de snelheid van onze klanten, dus daarom willen we u ook graag bedanken voor de prettige samenwerking. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw to-the-point beoordeling! We zien graag dat klanten een fijne en accurate ervaring hebben gehad met onze online dienstverlening en dat de communicatie duidelijk was. Bedankt! Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat we een ritje door de stromende regen hebben kunnen besparen. Bovenal dat u zo tevreden bent over onze online dienstverlening. Snelheid en efficiëntie is mogelijk doordat we alles online regelen, dus we snappen dat dit soms ook wat gepuzzel kan opleveren. Bedankt voor uw vertrouwen! Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Bedankt voor uw review! Betrouwbaarheid is voor ons van groot belang, zeker omdat we online werken. Daarom zijn we blij om te lezen dat u ons omschrijft met de woorden "ze doen wat ze beloven". Echter blijven we graag kritisch op onze online dienstverlening en zijn we benieuwd hoe we de volgende keer een 10 zouden mogen ontvangen als beoordeling. Als u nog suggesties of aanvullende opmerkingen heeft, horen we die graag door te mailen naar info@notarielediensten.nl. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Bedankt voor het delen van uw ervaring, ook al betreuren wij natuurlijk dat dit is gebeurd. Uw voorval heeft er inderdaad toe geleid dat we dit intern duidelijk hebben aangekaart en nauwkeuriger zijn gaan kijken naar onze processen. We zijn blij dat we, na uw telefoontje, de snelheid van de afhandeling een beetje hebben kunnen rechtzetten. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Goed om te horen dat u onze online dienstverlening zo prettig heeft ervaren, ook in combinatie met een nabestaande in het buitenland. We zien het als een groot voordeel dat we alles snel en online kunnen afhandelen en zijn dan ook erg blij om dit terug te lezen in uw review. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw kort en krachtige beoordeling. We zijn ontzettend blij met een 10 en een uitstekende service. Prettig om te lezen dat u onze online dienst omschrijft als toegankelijk. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat u toch tevreden bent over onze dienst. Wanneer we een voicemail inspreken, gaan we ervan uit dat deze wordt beluisterd en dat er teruggebeld wordt. Helaas merken we vaak dat dit niet altijd het geval is. Daarom hebben we inmiddels onze werkwijze aangepast en houden we nauwlettend in de gaten of er daadwerkelijk is teruggebeld. Met vriendelijke groet, Team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review. Ontzettend fijn om te lezen dat u onze online dienst op deze manier omschrijft. Door de snelheid en automatisering van onze processen kunnen we inderdaad de prijs zo gunstig mogelijk houden. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw review! We lezen dit soort berichten graag net voordat we het weekend ingaan. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent over de snelheid, communicatie en tarief. Bedankt voor uw vertrouwen. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
Hartelijk dank voor uw positieve review! Ouderwets goed, dat vinden wij een leuk compliment om te lezen, zeker gezien onze dienstverlening volledig online is. Met vriendelijke groet, team Notariële Diensten
We zijn een organisatie die erop gericht is om je te helpen aan een notariële akte. Dat doen we door je zo goed en zo snel mogelijk te helpen. Tijdens het proces geven we je de informatie die je nodig hebt en helpen we bij onduidelijkheden. Op deze manier helpen we je bij het voorbereiden van een document dat je normaal gesproken niet vaak nodig zult hebben. We vertrouwen erop dat we je van dienst zijn geweest. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier.