Perfect en snel geregeld!

Van het begin tot het eind is mijn aanvraag vlot en zorgvuldig verlopen. Door wat extra handelingen werd het te betalen bedrag iets meer dan het standaard bedrag wat aangegeven werd, maar dat bleef beperkt. Al met al heel tevreden met Notariële Diensten.

Prijs/kwaliteit, snelheid, zorgvuldigheid

Het was voor mij een prima keuze om van deze mogelijkheid gebruik te maken. Zonder veel notarisgedoe

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Gemak van thuis alles kunnen regelen.

Goede ervaring. Fijn dat er ook telefonisch contact mogelijk is voor vragen. Klein minpuntje: een toezegging voor terugbellen werd niet nagekomen.

Binnen 72 uur alles geregeld, top

Nu was het bij mij redelijk eenvoudig maar toch super snel geregeld Heldere en duidelijke communicatie

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goede dienstverlening accuraat en snel

Dit was een hele fijne ervaring in een verdrietige periode. Je wordt overal van op de hoogte gebracht en alles is transparant. Zeer vriendelijke juristen aan de telefoon die je overal mee helpen. Binnen 2 weken hadden wij de acte, alles online en veilig online!

Duidelijk en simpel

Was voor een leek als ik, is het mij toch gelukt al het gevraagde te uploaden en de communicatie terug was snel en duidelijk.

HEEL EENVOUDIG

ik werd door omstandigheden genoodzaakt een VVE te tonen. En via mijn dochter kwam ik bij u terecht en konden alles aan u overlaten

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel snelle en duidelijke dienstverlening

Nadat mijn schoonmoeder was overleden, werd ik belast met het afronden van haar administratie. Ik verzorgde haar zaken de laatste jaren van haar leven. Voor een Verklaring van Erfrecht ging ik op zoek naar een notaris en jullie waren vrij snel gevonden.

prima, snel en duidelijk

Prima, snel en duidelijke service.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snel, duidelijk en helder.

Alles heel duidelijk en met een beschrijving betreffende IDin. Afhandeling boven verwachting binnen twee weken en ik werd steeds op de hoogte gehouden van het verloop en absoluut correct, netjes en een hele mooie prijsverhouding. Zeer tevreden.

Correct, snel en duidelijk

Binnen 8 dagen had ik verklaring van erfrecht. Het prijsverschil met een ‘normale’ notaris was ruim 600 euro. Absoluut aan te raden!

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

De service was goed en snel.

De communicatie was goed, duidelijk en snel.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle afhandeling, en steeds update over vorderingen

Na aanmelden duidelijke instructies, snelle updates over vordering proces en snelle afhandeling.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Goed en vlot afgehandeld met duidelijke info wat betreft de voortgang van de aanvraag

Perfect geregeld inzake aanvraaf erfrecht akte

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Heel fijn om dit zo digitaal te kunnen doen.

Met behulp van mijn zoon hebben we op deze manier de verklaring van erfrecht kunnen regelen. Steeds kwam er een bevestiging na een volgende stap, zodat we op de hoogte bleven van het verloop. Als heel positief ervaren!

Makkelijk

Heel erg makkelijk

• Met welk product heeft u ervaring? Een ander product

Goede ervaring met deze dienst op afstand

Vanaf dag 1 had ik er vertrouwen in dat Notariele diensten mij goed kon helpen. Communicatie via mails is snel en top geregeld. Daar waar een leek spaak te lopen, trokken zij zelf aan de bel. Niets dan lof!

snel en adequaat geholpen

eenvoud stond voorop , verwerking snel en goed(koop)

Vlotte afhandeling

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang van de aanvraag voor een verklaring van erfrecht.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Redelijk en best wel omslachtig

veel stapeling van mailverkeer en oplopende kosten. Waardoor digitaal eigenlijk niet goedkoper is.

• Met welk product heeft u ervaring? Verklaring van Erfrecht

Snelle en efficiënte communicatie bij vragen

Vriendelijke, kundige en snelle hulp bij gegeven opdracht.

Uitstekend geholpen

Ik had er geen erg in dat dit zo gemakkelijk online kon.

Snel geregeld

Voor een snelle afhandeling van diverse zaken rondom de afwikkeling na overlijden. Makkelijk online contact en snel documenten geregeld.

eenvoudig om te doen

Eenvoudig en bij vragen zeer behulpzaam

Zie hieronder

Snelle afhandeling,soms wat problemen met aanleveren ,maar met hulp van handig kind is alles goed gekomen.

Pompmolenlaan 19 B

3447GK Woerden

0348 220077

Over Notariële Diensten

Bij Notariële Diensten willen we het recht voor iedereen toegankelijk en begrijpelijk maken. Via verschillende domeinnamen bieden we eenvoudige oplossingen voor complexe juridische vraagstukken door innovatie en klantgerichtheid te combineren. Ontdek ons ruime aanbod om aan diverse juridische en notariële behoeften te voldoen. Van ondersteuning en het direct regelen van zaken na een overlijden tot het doorhalen van een afgeloste hypotheek. Samen met onze klanten en partners zetten we stappen naar een innovatieve en toegankelijke toekomst voor de juridische dienstverlening. www.vaarwel.nl www.verklaringvanerfrecht.nl www.verklaringvanexecutele.nl www.royement.nl