Zorgvuldig en duidelijk

Goed te woord gestaan, duidelijke uitleg. En zoals afgesproken teruggebeld met info over de bevindingen en geraamde kosten.

Vriendelijke ontvangst.

Direct geholpen met nieuwe accu. Zeer goede service .

vriendelijk te woord gestaan

De wissel van zomerband naar winterband met velgen is vlot verlopen. Maar kreeg te horen dat de volgende wissel en opslag op 10 euro na het dubbele zou gaan kosten. Dit is een hele grote prijsverhoging. Dat alles duurder wordt dat weten we zo langzamerhand. Daarom heb ik nu maar 2 sterren gegeven.

Onverwacht aangemeld en toch snel geholpen top services.

Altijd goede service

Altijd goede service, makkelijk afspraken maken en ze laten het altijd netjes weten als er iets aan de hand is met de auto, goede communicatie

Prima garage

Prettige mensen , vakbekwaam Goede prijs qua werkzaamheden!

Top service!

Gewoon eerlijk, mijn accu werkt nog prima. Geen nieuwe mij laten aanschaffen!

De auto rijdt weer prima na de grote beurt.

Goede communicatie

Trekhaak laten monteren en daarvoor een goed advies gekregen. Duidelijke communicatie met de receptie over tijden en afhalen e.d. Top!

Prima service, ze denken mee in de oplossing

Het was geen recht toe recht aan klus; maar het werd keurig opgelost.

Aardige ontvangst en uitstekend geholpen.

Prima service.

Goede afspraken en duidelijk.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

goed ontvangen

er is goed gecommuniceerd over het herstel

Eerst ff wennen , maar komt goed

zeer tevreden!

zeer tevreden!

dankzij de adequate service van deze mannen weer snel op weg na een kapotte accu.

Goede communicatie en goede service

Top geregeld

Fijn snel klaar en niet de hoofdprijs

Prima onderhoud

Het onderhoud is snel en goed uitgevoerd. De gevonden gebreken zijn doorgesproken en een nieuwe afspraak voor de reparatie gepland. het leveren van een elektrische leenfiets was een aangename verrassing.

Helemaal goed!

In deze garage zijn ze erg servicegericht waar de klant op een staat.

Degelijke manier van communiceren en werken.

Ondanks dat er behoorlijk wat aan mijn auto gedaan moest worden, Er werd uitgegaan wat vanuit de fabriek wordt aangegeven.

Snelle reactie en goede service en snelle afhandeling

Auto goe gemaakt maar slecht opgeleverd

Recent mijn auto laten repareren bij Bosch Car Service van Dijk. Hoewel de reparatie goed is uitgevoerd en mijn auto technisch weer in orde is, viel de service op een ander vlak helaas tegen. Toen ik mijn auto ophaalde, was deze van buiten behoorlijk vuil. Toen ik dit aangaf, werd er wat onduidelijk gereageerd en uiteindelijk kreeg ik een voucher om de auto zelf te laten wassen. Na bijna €860 aan reparatiekosten te hebben betaald, had ik verwacht dat de auto netjes verzorgd zou zijn. Het is jammer dat hier niet op is gelet. Dit geeft mij toch wat twijfels over een eventuele volgende keer.

uitstekend

uitstekend

Heel goede service

Snel en vakkundig .

Oester 1

1723 HW Noord Scharwoude

0226 312480

Over Bosch Car Service van Dijk

Welkom bij Bosch Car Service van Dijk. Wij zijn een autobedrijf in Noord-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Noord Scharwoude. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in omgeving Heerhugowaard? U bent van harte welkom bij Bosch Car Service van Dijk!

Over Bosch Car Service