Raam mechanisme vlot gerepareerd

Tijdens vakantie ging raam mechanisme stuk. Ik kon al met een paar dagen na terugkomst terecht voor de lastige reparatie. De auto is weer water en sneeuw dicht :-).

Snelle adequate service

Ik werd snel en vriendelijk geholpen bij een accuut probleem.

top

Snel en vakkundig geholpen

Beetje raar

Na meer dan 50 jaar klant bij garage Hoogeboom nu naar de nieuwe eigenaar. Ik vraag om de auto uit te lijnen en wielen te balanceren omdat ik een vreemd bandengeluid hoor. Zet maandag om 8 uur maar neer. In de middag om 4 uur word ik gebeld. Twee banden zijn waarschijnlijk gecupt. Uitlijnen doen we niet, besteden we uit..... Ik haal de auto maar weer op.

Top service

Auto ingeruild zeer tevreden

Goeie service en aardig persoonlijk contact

Een APK-keuring in december: afspraak gemaakt. Paar dagen later keurig gebeld met het verzoek of de afspraak verplaatst kon worden. Geen probleem. Op de dag zelf kon ik er zelfs op wachten, uitstekend. Enige minpuntje dat me opviel: erg weinig parkeergelegenheid, maar ik ben ervan overtuigd dat dat ook het aankomende jaar opgelost gaat worden. Dan wordt het gewoon 5 sterren!

Top!

Vriendelijk behulpzaam

Prima garage

Kom al jaren bij van Dijk en ben nog steeds heel tevreden. De goede service en duidelijke communicatie en vooraf een prijsopgave vind ik erg goed en fijn.

Goede service duidelijke uitleg en afspraken waar maken

Een goed bedrijf met vriendelijke eigenaar die afspraken na komt

Tot twee keer toe meet een kapot licht bij de garaeg geweest. Beide keren direct geholpen. Top!

Zorgvuldig en duidelijk

Goed te woord gestaan, duidelijke uitleg. En zoals afgesproken teruggebeld met info over de bevindingen en geraamde kosten.

Vriendelijke ontvangst.

Direct geholpen met nieuwe accu. Zeer goede service .

vriendelijk te woord gestaan

De wissel van zomerband naar winterband met velgen is vlot verlopen. Maar kreeg te horen dat de volgende wissel en opslag op 10 euro na het dubbele zou gaan kosten. Dit is een hele grote prijsverhoging. Dat alles duurder wordt dat weten we zo langzamerhand. Daarom heb ik nu maar 2 sterren gegeven.

Onverwacht aangemeld en toch snel geholpen top services.

Altijd goede service

Altijd goede service, makkelijk afspraken maken en ze laten het altijd netjes weten als er iets aan de hand is met de auto, goede communicatie

Prima garage

Prettige mensen , vakbekwaam Goede prijs qua werkzaamheden!

Top service!

Gewoon eerlijk, mijn accu werkt nog prima. Geen nieuwe mij laten aanschaffen!

De auto rijdt weer prima na de grote beurt.

Goede communicatie

Trekhaak laten monteren en daarvoor een goed advies gekregen. Duidelijke communicatie met de receptie over tijden en afhalen e.d. Top!

Prima service, ze denken mee in de oplossing

Het was geen recht toe recht aan klus; maar het werd keurig opgelost.

Aardige ontvangst en uitstekend geholpen.

Prima service.

Goede afspraken en duidelijk.

Goed en vriendelijk

Goed en vriendelijk

goed ontvangen

er is goed gecommuniceerd over het herstel

Eerst ff wennen , maar komt goed

Oester 1

1723 HW Noord Scharwoude

0226 312480

Over Bosch Car Service van Dijk

Welkom bij Bosch Car Service van Dijk. Wij zijn een autobedrijf in Noord-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Noord Scharwoude. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in omgeving Heerhugowaard? U bent van harte welkom bij Bosch Car Service van Dijk!

Over Bosch Car Service