Goede, praktische service

Praktisch prettig door online prima afspraak- en vervangend vervoerwensmogelijkheid. Prima vervangend vervoer. Ontvangst en te woordstaan praktisch goed, misschien zou wat meer klantgericht ipv handelingsgericht mogelijk zijn. Verrassend snelle technische klusklaring. Al met al GOEDE service.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Prima service door vakkundig personeel tegen redelijke prijs

Voor de tweede keer langsgeweest, nu voor een kleine beurt en APK. Zeer correct behandeld, prijs van te voren vastgesteld. Men belde of er een interieurfilter vervangen mocht worden, want ze konden niet vaststellen hoe oud het huidige filter was. Allemaal uiterst correct!

Goede en snelle service

Ik kwam voor een AKP, Ze hebben gelijk alles gechecked. Rijd weer als een zonnetje.

Fijne garage, prima service

Goed werk geleverd alles volgens afspraken, kortom zeer tevreden

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Goed en vriendelijk geholpen.

Erg goed en vriendelijk geholpen. Dat de prijs vooraf vast staat op de website is natuurlijk een groot voordeel, zo weet je waar je aan toe bent. Vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Het enige puntje van kritiek (vandaar een 9 i.p.v. 10) was dat ik online om 9.00 uur een afspraak had gemaakt. Om 9.00 netjes de auto afgeleverd en toen werd er gevraagd of ik de auto nog voor een bepaald tijdstip nodig had. Dat was niet zo, dus heb ik netjes nee gezegd. Toen werd ik om 14.22 gebeld met betrekking tot werkzaamheden. De werkzaamheden nemen normaliter zo'n uurtje in beslag (volgens verschillende websites) dan vind ik het toch wel jammer dat ik om 9.00 een afspraak maak en mijn auto pas na de lunch aan de beurt is, dan had ik op dat tijdstip wel een afspraak gemaakt.

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Betrouwbaar, vriendelijk en eerlijk. Vakmensen.

Sinds een jaar heb ik mijn auto bij dit bedrijf in onderhoud. In tegenstelling tot eerdere ervaringen bij andere bedrijven geeft Vakgarage van Dijk mij een heel erg ' klant-is-koning' gevoel. Ze nemen niet alleen de tijd om aan te horen wat de klachten zijn, ook word je uitvoerig geïnformeerd over de reparaties, kosten en eventuele andere zaken. Alles gaat in overleg en er wordt goed geadviseerd in bijvoorbeeld reparaties die er aan zitten te komen. Zeer recent heb ik mijn auto naast een grote beurt en wat andere reparaties ook binnen en buiten helemaal laten schoonmaken (incl. polijsten). Werkelijk in showroom-staat is mijn auto weer afgeleverd! Toppers!

Super service

Na de vorst , een accu die het had opgegeven , even bellen met de vakgarage van Dijk , en nog geen half uur later , een monteur met starthulp , naar de garage van Dijk gereden waar al een nieuwe accu was aangekomen. En deze vakkundig verwisseld met de lege accu. Tevens de computer van de wagen gereset. Voor mij is er maar 1 garage en dat is de Vak garage Van Dijk. Ontzetten bedankt nog.

• Faciliteiten wachtruimte

uitstekende ervaring met betrekking tot een moeilijk te vinden defect.

Er is met man en macht geprobeerd een probleem op te lossen, wat uiteindelijk is gelukt.

• Faciliteiten wachtruimte

Kon snel geholpen worden tav wielenwissel, en een vriendelijke ontvangst en uitleg omtrent prijs

Goed geholpen en snel een afspraak kunnen maken

Snel en goede service!

APK service gedaan. Na 1 uur al uitslag over wat er gedaan moest worden en daar de kosten voor. Dezelfde dag kon ik mijn auto al ophalen, rijd weer perfect! Super bedankt!

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Klant vriendelijk en mooie service

Ik heb een mooie fiat panda 100HP bij hun gekocht en was zeer tevreden over hoe ik werd behandeld. Super service

• Faciliteiten wachtruimte

Goed geholpen en ook nog een mooie leenfiets mee

Deskundige mensen, zelfs het onderdeel wat misschien vervangen moest worden, was besteld

Alles wat je wilt

Ik rijd 45 minuten om mijn auto in onderhoud te houden bij garage van Dijk. Ik heb geen verstand van auto maar weet wel welke mankementen ik ervaar. Rien is goed in staat om dat te vertalen en om te zetten naar een onderhoudsplan. Daarnaast geeft hij altijd een transparante van de kosten en reparatie duur. Wel vind ik dat het in de wachtruimte overmatig naar uitlaatgassen ruikt. Ik verblijf daar liever niet.

• Faciliteiten wachtruimte

Hele snelle service en gratis fiets te leen als vervangend vervoer

Tevreden met de snelle en makkelijke service van dit bedrijf. Mijn auto moest voor apk, binnen drie uur kon ik mijn auto weer ophalen. Wat ik heel prettig vond is dat ik gratis een fiets kon lenen, en elektrisch ook. Als ik iets zou moeten bedenken als puntje van verbetering is dar de medewerkers erg kort van stof zijn in de communicatie, maar aan de andere kant, was her ook enkel apk dus heb ik dat niet echt als storend ervaren. Kortom, ik kom terug naar deze garage.

Service beurt

Nieuw te Heerhugowaard en heb de auto weggebracht voor een grote beurt

• Faciliteiten wachtruimte

Had al vanuit het verleden een zeer goede ervaring

Ook deze keer weer een snelle hulp van garage van Dijk. Grote ingreep van de remmen en remcilinder maar met een paar dagen weer op de weg. TOP

• Faciliteiten wachtruimte N.v.t.

Prima contact, trekhaak netjes gemonteerd

Vooraf naar aanleiding van een offerte alles goed doorgesproken. Auto was netjes op tijd klaar.

Super goede service!!

Een echte aanrader! Mijn auto was super snel gemaakt en voor een fractie van het bedrag wat de dealer er voor vroeg. Ik ga nooit meer ergens anders mijn auto voor onderhoud brengen! vakgarge van Dijk blijf zo door gaan!!

• Faciliteiten wachtruimte

Prettige sfeer en mooie verzorgde wagens

Erg goed geholpen, proefrit werd aangeboden en auto daarna gekocht.

• Faciliteiten wachtruimte

Alles zeer correct in een zin

Vakkundige Garage.

+ montage trekhaak. + vakkundigheid. - Montage duurde langer (2 dagen ivm niet op tijd binnen hebben van alle onderdelen.) - Leen auto bleek WA verzekerd met een eigen risico van 1000,00 Euro.

Goede en snelle service.

Snelle service voor spoedreparatie.

Super service

Redelijke prijzen, aardige medewerkers. Denken goed met je mee.

• Faciliteiten wachtruimte

Fijne sfeer, goede verstaanbare uitleg e goede service.

Prima, geen klachten.

keurig geholpen

Alles is uitgevoerd zoals afgesproken, heb gelijk een pech onderweg pas aangeschaft.

Oester 1

1723 HW Noord Scharwoude

0226 312480

Over Bosch Car Service van Dijk

Welkom bij Bosch Car Service van Dijk. Wij zijn een autobedrijf in Noord-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Noord Scharwoude. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in omgeving Heerhugowaard? U bent van harte welkom bij Bosch Car Service van Dijk!

Over Bosch Car Service