Probleemloos en snel geholpen.

Vakkundig en vriendelijk geholpen.

Top Vriendelijke receptie Vriendelijke werkplaats medewerker Goed geholpen en geïnformeerd. Aanrader

Goed zoals altijd

Goede service en reparatie zoals altijd.

Klantvriendelijk en willen met je meedenken.

Trekhaak laten monteren. Vriendelijke medewerkers die met je mee willen denken. Keurige garage.

snelle en goede service

Service is zeer correct en snel, zeer vriendelijk personeel met meer dan voldoende kennis van zaken.

Goede uitleg en prima service

Bij de APK en kleine beurt kwamen bijzonder hoge kosten kijken. We krijgen een gedegen uitleg over de mogelijkheden, de inhoud van de kosten en de overwegingen die we in ons besluit wel/niet laten maken mee konden nemen.

Uitstekende service .

Ook deze keer goed nagedacht over het probleem en de reparatie uitstekend uitgevoerd.

Goed geholpen

De auto voor een kleine onderhoudsbeurt gebracht. Alles naar behoren uitgevoerd. De binnenkant was ook gestofzuigd (goede service)

Perfecte service

We waren op vakantie en vermoedden een defect wiellager. Dit werd bevestigd door de werkplaats en snel verholpen, en twee defecte stabilisatoren werden ook opgemerkt en onmiddellijk gerepareerd. We hadden de auto binnen een dag terug. De huurauto was ook geweldig. Super werkplaats met geweldig personeel. Hartelijk dank.

Men biedt goede service, reparatie is deskundig uitgevoerd. Men is klantvriendelijk.

Top!

Snelle afspraak Leenauto Vriendelijk

Vriendelijke ontvangst

Vriendelijk personeel

Andere auto gekocht. Keurig behandeld en goede afspraken.

Prettige en betrouwbare garage

Na een aantal minder betrouwbare garages zijn wij al jaren geleden bij deze beland. Ze zijn duidelijk in de communicatie, je komt niet zomaar voor onaangename verrassingen te staan. Ook denken ze met je mee qua mogelijkheden met evt goedkopere alternatieven, zeker als je (zoals wij) een wat oudere auto hebt.

Vriendelijk ontvangst

Vriendelijk ontvangst bij de balie, en de jongeman die naar de banden/remmen ging kijken, nam daar de tijd voor en vertelde mij hoe het allemaal werkte en inelkaar zat. Erg fijn!

Makkelijk te boeken en snel geregeld

Het boeken via de site is heel handig en overzichtelijk. De reminder was ook fijn. De service bij de balie was vriendelijk en professioneel. In mijn geval was het ook nog een voordelige ervaring maar dat is natuurlijk afhankelijk van de staat van de auto. Al met al zeer tevreden.

Uitstekend geholpen door Rien bij de aanschaf en plaatsing van trekhaak

Probleem bij plaatsing fietsdrager op de trekhaak snel opgelost!

Goeie service, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Nogmaals goeie service vriendelijk en, behulpzaam personeel.

1e contact aangenaam

Mijn ervaring is een eerste ervaring. Was naar mijn idee helder en duidelijk.

Onze nieuwe auto gekocht voor een goede prijs

Wij hebben hier onze 'nieuwe' auto gekocht voor een goede prijs. Tot heden veel plezier van.

Geweldig autobedrijf

Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf denken met je mee en zijn zeer vriendelijk

Vriendelijke mensen , top locatie , goede monteurs , schappelijke prijs. En voor mij personelijk fijn , een leenauto !

Goede ervaring. Meegedacht en oplossingsgericht erg fijn!.

Zie boven

vriendelijk geholpen

Prima opvolgers van nico en Barry. Word heel vriendelijk geholpen.Wat ik belangrijk vind.

vlot geholpen

na afspraak, vlot geholpen.

Oester 1

1723 HW Noord Scharwoude

0226 312480

Over Bosch Car Service van Dijk

Welkom bij Bosch Car Service van Dijk. Wij zijn een autobedrijf in Noord-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Noord Scharwoude. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in omgeving Heerhugowaard? U bent van harte welkom bij Bosch Car Service van Dijk!

Over Bosch Car Service