Occasion daar gekocht. Ik kocht er toch maar een grote beurt bij. Hen bleek toen van verschillende gebreken, zoals onder andere een distributieriem die vervangen moest worden. Een dure klus, die bij de grote beurt kwam te vallen. Ik had dus mazzel en zij pech. Geen punt. Ik kreeg mijn auto tip-top afgeleverd. Van Dijk? Zeker doen! René
Personeel is erg vriendelijk. Gelegenheid om te wachten tot de auto klaar is met een kopje koffie. Ik werd op de hoogte gebracht over de werkzaamheden.
Goede afspraken en snelle service
Bedankt voor de fijne review!
Kon snel een afspraak maken.
Bedankt voor de positieve review!
Goed geholpen.
Bedankt voor de positieve review!
Snel en vakkundig geholpen Vriendelijke ontvangen
Door omstandigheden kon ik niet zelf rijden. De mensen van de garage hebben mijn auto opgehaald en na de reparatie weer terug gebracht.
Bedankt voor de fijne review!
Wij hebben hier 2 weken terug een auto gekocht. Contact gehad met Rien. Het is ons zeer goed bevallen. Wij vinden het een eerlijk en betrouwbaar bedrijf, goede service.
Bedankt voor de positieve review en heel veel plezier met uw nieuwe auto!
Goed geholpen en duidelijke uitleg
Ik kom al jaren bij bosch car service van dijk en ben altijd zeer tevreden met de service die ze leveren en de manier van omgang met hun klanten. Ik kan deze vak garage zeker aanraden.
Bedankt voor de fijne review!
Geweldige medewerkers en heel behulpzaam ik kom al jaren bij dit bedrijf en blijf zeker terugkomen
Bedankt voor de leuke review!
Duidelijk en vakkundig goede uitleg Heel nette zaak. Voor mijn een 10 waard.
De uit te voeren werkzaamheden zijn goed gegaan. Echter ergerde ik me aan het feit dat de communicatie niet erg goed ging. Bij het aanvragen van de opdracht moest ik zelf nabellen, terwijl ik teruggebeld zou worden. Op de dag van de taak werd mij verteld dat deze niet op dezelfde dag afgerond kon worden waarna ik plots om 10 over half 5 gebeld werd dat de auto klaar was en van mij verwacht werd om deze om 5 uur weer op te halen. Fijn dat de auto klaar is, maar nu moest ik gaan rennen en een afspraak laten vervallen vanwege deze beperkte communicatie. Als ik het dezelfde dag niet redde moest ik de auto de volgende dag om 8 uur in de ochtend ophalen, wat niet paste in mijn agenda. Ook met het versturen van de factuur moest ik zelf achteraan. Mij is gevraagd de betaling binnen twee weken te voldoen, echter was na twee weken de factuur niet binnen. Na vriendelijk te bellen om kenbaar te maken dat ik deze nog niet had ontvangen, werd er actie ondernomen. Ik kreeg nog wat aparte voicemails binnen met het verhaal: "bedankt, maar we hadden het zelf ook wel gevonden hoor" Komt al met al gek over en geeft mij niet het vertrouwen om mijn auto voor andere diensten bij deze garage te brengen.
Allereerst bedankt voor je uitgebreide review. Sorry dat het bij u zo gelopen is, dat is uiteraard niet onze normale gang van zaken. We zullen uw review intern bespreken en bekijken hoe we dit in het vervolg kunnen voorkomen. Fijn dat u wel tevreden bent over de werkzaamheden. Oprechte excuses voor de onduidelijkheid.
Afspraak kon de zelfde week nog worden gemaakt om mijn DSG olie te verversen. Erg vriendelijk personeel op een erg mooie locatie. Ik kon wachten op de service, hierdoor heb ik wat positieve dingen meegemaakt zoals klanten die bellen voor een accu probleem en dan direct geholpen worden. Of klanten met een motor lampje waar gelijk tussendoor even naar gekeken wordt. Dit was mijn eerste keer bij van Dijk maar vast niet de laatste na deze positieve ervaring.
Heel erg bedankt voor je leuke review!
Auto liep op 3 cylinders. Gelukkig hadden ze tijd om diagnose te stellen en verstuiver te vervangen. Motor loopt weer als een zonnetje.
Bedankt voor uw positieve review!
Communicatief een dikke pluim. Medewerker Rien heeft mij vooraf goed ingelicht over een uiterst dure versnellingsbak reparatie. Ondanks dat de kosten wat hoger uitvielen dan vooraf geschetst, ben ik een tevreden klant. Vooral door de prettige manier van communiceren.
Wat een fijne review om te krijgen! bedankt!
Ik ben super goed geholpen! Alles werkt weer !
prima geregeld....
Zie bovenstaande
Bedankt voor je positieve review!
Afspraak, 2x een herinnering, mijn auto vlot klaar zodat ik voor het slechte winterweer thuis kon komen. In een woord: uitstekend
Mijn ervaring is goed
Bedankt voor uw positieve review!
Ondanks de drukte toch tussendoor geholpen..
Bedankt voor uw positieve review!
Bij garage van Dijk hebben we een trekhaak onder onze auto laten zetten Alles was goed geregeld. De monteur gaf een goede duidelijke uitleg.
Bedankt voor uw positieve review!
Alle werkzaamheden zijn volgens afspraak uitstekend uitgevoerd. Goede adviezen en uitleg gebruik afneembare trekhaak.
Gewoon goed
Oester 1
1723 HW Noord Scharwoude
Welkom bij Bosch Car Service van Dijk. Wij zijn een autobedrijf in Noord-Holland en zijn ook graag uw vaste autogarage in Noord Scharwoude. Uw auto laten onderhouden, of wilt u een auto kopen in omgeving Heerhugowaard? U bent van harte welkom bij Bosch Car Service van Dijk!