Filters

10

Vriendelijk, behulpzaam en adequaat.

Onze klanten worden goed geholpen. Wij ontvangen alle relevante berichten snel en accuraat, terwijl ongewenste marketing wordt afgewimpeld. Wij maken al 8 jaar met veel plezier gebruik van deze dienstverlening.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super fijn!

SecretariA pakt de communicatie ontzettend fijn en professioneel op. We krijgen duidelijke berichten doorgestuurd, klanten worden netjes en volledig te woord gestaan en wij krijgen terugkoppeling zonder dat dit te veel informatie is. Daardoor ontlast het onze organisatie heel erg en zijn we eindelijk van de ontevredenheid bij klanten af die bleven bellen zonder gehoor.

 • Aanbevelen? Ja
10

Superieur goed!!

Ik ben een ondernemer met 35 jaar ondernemerservaring op het hoogste niveau. Dus op het gebied van secretaresses heb ik veel meegemaakt. De twee SecretariA secretaresses die voor mij werken, Alderina en Ineke, zijn echt fantastisch. Het beste dat ik ooit heb meegemaakt. Ze zitten er altijd bovenop, denken mee en laten niets aan het toeval over. Dat vind ik echt heel krachtig. Ik wil ze daar enorm voor bedanken. Ook de andere diensten van SecretariA zijn absoluut superieur. Als je een fantastische secretaresse wilt of andere aanpalende diensten zit je met SecretariA écht helemaal goed. Gewoon doen!!

 • Aanbevelen? Ja
9

Gewoon professioneel!

Vanaf het eerste moment dat we de samenwerking met SecretariA zijn aangegaan, ervaren we de telefoonservice als professioneel. Telefoonnotities worden snel en correct doorgegeven. En mochten we tóch eens een aandachtspunt hebben, dan wordt daar adequaat op gereageerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

uitstekend !

Met SecretariA werk ik nu ongeveer een jaar. Ik houd mij als éénpitter, bezig met erfrechtkwesties. Bij tijd en wijle heb ik veel telefonisch verkeer te verwerken en, gezien de aard van mijn werk is het van belang dat de binnenkomende telefoontjes correct worden ontvangen en naar mij worden doorgeleid, en aldus geschiedt. Zodoende handel ik de telefoontjes altijd dezelfde dag af, ook als ik besprekingen heb gehad of op de rechtbank was, van SecretariA heb ik dan een terugbelverzoek ontvangen. Van mijn relaties en cliënten hoor ik niets dan lof; zij verkeren in de vooronderstelling dat ik deel uitmaak van een groot kantoor. JCAM Huntjens

 • Aanbevelen? Ja
10

SecretariA neemt veel stress weg

Sinds een paar jaar schakel ik mijn telefoon door naar SecreatiA. Zij nemen dus mijn telefoon op als ik telefonisch in gesprek ben, maar ook als ik in een vergadering zit. Ze zijn echt een telefoniste-op-afstand en handelen de gesprekken keurig af volgens de instructies. Ze sturen van ieder gesprek een notitie per e-mail. Dit maakt een veel professionelere indruk dan voicemail en zorgt voor consumentenvertrouwen (en dus omzet). Ze schatten ook goed in wanneer iets écht spoed heeft en weten dan hoe ze me toch kunnen bereiken. Al met al verhogen ze mijn productiviteit enorm en ik zou niet meer zonder ze kunnen!

 • Aanbevelen? Ja
9

Servicegericht en professioneel!

We werken al geruime tijd samen met Secretaria en zijn absoluut tevreden over hun dienstverlening. Klanten worden goed te woord gestaan, de terugbelverzoeken zijn helder en hebben wij eens een vraag, dan wordt hier snel op gereageerd. Secretaria denkt mee, verleent service, heeft vriendelijke medewerkers in dienst en is flexibel.

 • Aanbevelen? Ja
10

Secretaria is het passende verlengstuk van onze Helpdesk in drukke periodes.

Op momenten dat het telefonisch aanbod voor onze eigen medewerkers te groot is, doen wij met succes een beroep op het team van SecretariA. Onze klanten worden op zeer correcte wijze te woord gestaan en zij zijn ook in staat om de service aanvraag direct in ons systeem te zetten. Met recht het passende verlengstuk van onze Helpdesk. Professioneel en klantvriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alsof ze bij ons werken

We hebben afgelopen jaren bij jullie dienstverlening altijd mogen ervaren dat er werd opgenomen alsof jullie gewoon collega's van ons waren. Dat kregen we ook altijd terug van onze relaties die belden (hebben jullie alweer een nieuwe medewerker?). Dus daar mogen jullie trots op zijn!

 • Aanbevelen? Ja
10

SecretariA biedt correcte en adequate service

Ons bureau maakt al jaren gebruik van SecretariA. De vriendelijke dames handelen ons inkomend telefoonverkeer altijd zeer correct en adequaat af. De inkomende telefoontjes worden duidelijk aangekondigd en wij krijgen direct bericht als doorverbinden niet is gelukt. En als het niet nodig is, wordt er ook niet doorverbonden. Wij zijn een tevreden klant en bevelen SecretariA van harte aan.

 • Aanbevelen? Ja
10

SecretariA is super!

Sinds jaar en dag heeft SecretariA voor ons kantoor als antwoordservice gefunctioneerd en naar genoegen. Nu de praktijk van karakter is veranderd wordt helaas afscheid genomen. SecretariA wordt door ons kantoor van harte aanbevolen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer goede service

Wij hebben ruim een half jaar gebruik gemaakt van de diensten van SecretariA ivm onderbezetting en zijn erg tevreden.

 • Aanbevelen? Ja
10

Service op het hoogste niveau, zeer betaalbaar

Als ZZP-er heb ik jaren gezocht naar mogelijkheden om goed bereikbaar te zijn zonder stress. Voice mail, geen voice mail, WhatsApp misschien? Tot ik bij SecretariA uit kwam, vrij toevallig. Geen enkele stress meer. Ik weet dat de telefoon wordt opgenomen. Prettig, vriendelijk, zakelijk. Ik krijg direct een kort bericht waardoor ik weet waar het over gaat en ik prioriteit kan bepalen. En als het nodig is wordt doorverbonden. Bijzonder prettig voor mij en mijn relaties en dat tegen kosten die meer dan redelijk zijn

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer prettige samenwerking

De telefonische ondersteuning van SecretariA is een uitkomst. Altijd bereikbaar en op een rustig moment zelf kunnen terugbellen. De secretaresses hebben zich allemaal goed verdiept in mijn praktijk, zodat zij de telefoon uiterst professioneel kunnen beantwoorden. Klantvriendelijk en concreet.

 • Aanbevelen? Ja
8

Bijna collega's op afstand

Wij zijn zeer tevreden over SecretariA. Zij functioneren als bijna echte collega's van ons en wij zeer zeer blij met dit goede opvangnet als wij telefonisch even niet bereikbaar zijn.

 • Aanbevelen? Ja
10

vriendelijk, chic en correct

zie boven

 • Aanbevelen? Ja
10

goed geregeld!

Top ondersteuning, fijn zo.

 • Aanbevelen? Ja
10

Alert en snel

Accuraat

 • Aanbevelen? Ja
10

Zo hoort het!!

Ons bedrijf is actief in de telecom en werkt al vele vele jaren samen met Secretaria en niet zonder reden. Doordat Haagcom laagdrempelig werkt met een gratis (0800) nummer ontvangen we veel telefoontjes die Secretaria perfect voor ons filtert want niet elke beller is immers een potentiële klant. Als geen ander kunnen de medewerkers van Secretaria uitleggen aan derden wie wij zijn en wat we doen en is Secretaria daardoor een belangrijk verlengstuk van Haagcom geworden. Wij bevelen Secretaria dan ook van harte aan. S. Peschel Directeur Haagcom BV

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Al vele jaren ben ik een tevreden klant en mijn opdrachtgevers merken meestal niet eens dat het een service is, maar zij denken dat het mijn eigen secretaresse is die de telefoon op neemt. Kortom helemaal top en ik kan iedereen Secretaria aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Vriendelijke en efficiënte verwerking van gemiste oproepen

Aangezien ik vaak op pad en in besprekingen ben kan ik niet altijd de telefoon opnemen. Dankzij SecretariA worden alle oproepen toch persoonlijk opgenomen en aan mij doorgegeven. Hierdoor mis ik nooit een oproep en kan ik gelijk aan de slag met eventuele vragen of verzoeken. Kortom dankzij de telefoonservice van SecretariA kan ik gerust niet bereikbaar zijn en toch bereikt worden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Een warme krachtige ondersteuning op afstand.

Sinds een aantal jaren ben ik klant bij SecretariA. Waar ik eerst als éénpitter begon is mijn bedrijf inmiddels uitgegroeid naar een team met 8 medewerkers. De kracht van SecretariA is dat zij mee kunnen groeien met een groeiende organisatie, maar zeker ook met meer complexiteit van agendaplanning, informatie voor cliënten. De veranderende teamsamenstelling maakt ook dat agendabeheer complexer wordt. Annelies, Susan en al hun collega's hebben de afgelopen jaren hier met grote betrokkenheid en enthousiasme hierin meebewogen. Annelies, Susan en alle dames van SecretariA, dank jullie voor de fantastische inzet van de afgelopen jaren.

 • Aanbevelen? Ja
9

perfecte antwoordservice

Vriendelijk, deskundig en accuraat. Onze klanten merken meestal niet dat ze zijn doorverbonden naar een 'telefoonbeantwoorder' dus zeer zeker aan te bevelen.

 • Aanbevelen? Ja

Over SecretariA

SecretariA Antwoordservice verzorgt ruim 25 jaar voor een groot aantal bedrijven het klantcontact. Dit betekent dat u een telefoniste op afstand deelt, waardoor uw bereikbaarheid gegarandeerd is en de kosten voor ondersteunend personeel tot een minimum kunt beperken. Dit geeft u het zekere gevoel dat u geen kans mist op nieuwe klanten, en dat ook uw bestaande klanten op een vriendelijke en professionele manier te woord worden gestaan.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd