Al vaker Botox gehad, niet altijd even gelukkig uitgevallen. Nu top. En gezicht is symmetrisch wat best bijzonder is na eerdere schade. Heel tevreden
Ik ben tot nu toe tevreden met alles. Het resultaat ziet er nu al goed uit. En het is nog maar een 8 dagen geleden dat ik ben geholpen. Ben benieuwd hoe het er over 3 maanden uit ziet.
Heb ooglidcorrectie laten doen . Erg fijn voorgelicht en de behandeling werd goed mondeling toegelicht . Vriendelijke personeel. Zou het aanraden.
Een prettige menselijke benadering goede uitleg hoe en waarvoor er iets gedaan kan worden, zodat je een nog betere resultaat krijgt.
Ik ben blij Ivi Clinics geweest voor een ooglidcorrectie op 16 november 2021. Hiervoor ben ik voor een intake geweest en is mij alles heel goed uitgelegd. De arts die mij behandeld heeft heeft jarenlange ervaring. De behandeling zelf heb ik zeker niet onprettig ervaren. De assistentie was erg meelevend en geruststellend. Ik heb geen pijn ervaren tijdens de behandeling en vond het ook een zeer korte ingreep. Na een week ben ik terug geweest om de hechtingen te laten verwijderen. Ook dit was niet pijnlijk en werd heel voorzichtig gedaan. Ik ben zeer tevreden over de service van Ivy Clinics, ontzettend prettige mensen die er werken die goede uitleg geven en echt de tijd voor je nemen. Over het resultaat; ik ben daar na een week al erg tevreden over. Ik kan ze absoluut aanraden!
Fe behandeling duurt lang. veel stappen err er iets gebeurt.
Hele goede ervaring met houd therapeut Mevrouw A van Putten
Ik heb onlangs een facial gehad bij Joëlle van Ivy Clinics. Ze doet er alles aan om je een ontspannende ervaring te bieden. Erg mooie locatie, goed te bereiken.
Ik ben zeer tevreden over de kliniek. Er werd goed uitgelegd hoe de behandeling in zijn werk gaat. Ik ga binnenkort contact opnemen en een afspraak maken.
Ik heb mijn fronsrimpels laten verhelpen dmv botox en vervolgens mijn couperose laten weg laseren. Ik ben geholpen door Janneke en Ankie. Allebei hele lieve meiden met een eerlijk en duidelijke uitleg. Ik was extreem zenuwachtig maar deze meiden nemen je stress gelijk weg. Na de laserbehandeling heb ik ankie savonds laat gemaild met nog wat vragen. Binnen 3 minuten!! had ik reactie. Geweldig. Niks anders dan lof voor deze kliniek en voor de medewerkers die je gelijk op je gemak laten voelen. Janneke; bedankt voor het mooie resultaat. De rimpels waar ik me aan ergerde zijn weg. Je hebt het goed uitgelegd en voelde me erg prettig bij je. Ankie; je bent een hele lieve meid met een eerlijke uitleg over wat ik kan verwachten en ook wat ik niet kan verwachten. Ik heb met je gelachen en daardoor voelde ik me erg op mijn gemak. Jullie zijn toppers!!!! Lotte Peters
Bij een paar klinieken geweest voor Botox en of fillers! Maar deze is echt de beste! Super mooi resultaat!
Ik vond het best doodeng maar was achteraf totaal niet nodig. De begeleiding was super en resultaat geweldig. Het team neemt alle tijd voor je en beantwoord alle vragen.
Super goed geholpen. Goeie sfeer. Erg blij met resultaat
Professioneel kliniek, zeer vriendelijke personeel, perfect resultaat. Thanks voor alles dr. Adamo
De behandeling wordt heel secuur gedaan zodat je geen last hebt van complicaties
Ik kreeg duidelijke uitleg over behandeling en ruimte voor mijn vragen.
Wat een mooie locatie in Amstelveen en Max is een super arts!! Enorm vriendelijk, neemt de tijd om te luisteren!
Na mijn ooglidcorrectie in augustus bleef ik op de plekjes waar de naald voor de hechting in de huid was gegaan, witgele bobbeltjes zien. En een klein huidplooitje bij beiden ooghoeken. Deze zijn vorige week door een plex R behandeling behandeld door Ankie. Er zitten nu nog korstjes op, dus kan nog niet zien wat het resultaat is. Maar de klantvriendelijkheid krijgt van mij al een dikke 10.
Liposuctie benen was wel pijnlijk. Goede behandeling.
Ik heb recent een bovenooglidcorrectie laten doen en dat is me goed bevallen. De ingreep zelf ging snel (misschien iets te snel voor sommige?) maar voor mij was het meer dan prima. De hechtingen zijn er inmiddels uit en de pleisters eraf en ondanks dat het nog niet definitief is ben ik nu al super tevreden met het resultaat!
Goed behandeld door dr Adamo en zijn team
Kom al jaren bij Ivo, bevalt goed.
Ik zag best wel tegen de bovenooglidcorrectie op, wist toch niet helemaal wat ik kon verwachten. Bij Ivy Clinics werd ik gerustgesteld, de arts (Max Schram) en zijn assistente waren heel professioneel, geduldig en vriendelijk. Alles werd goed uitgelegd en goede nazorg. Ben nu al blij met resultaat en ben heel benieuwd hoe het er met een paar weken uitziet.
Goede ontvangst, en er wordt na je geluisterd.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.