Vol zenuwen voor de ingreep, maar dat werd snel weggenomen door de sfeer, vriendelijkheid en professionaliteit. Alle tijd en aandacht om alle vragen te stellen, per stap alles uitgelegd wat er ging gebeuren en voordat je het weet zit de ingreep er al op. Super tevreden, veel eerder moeten doen.
Werd goed geholpen bij vragen die ik had. Wat ik wel vind is dat je nog niet echt kunt zeggen wat het resultaat is want dit heeft tijd nodig om te genezen. Maar ben zeer tevreden over hoe je benadert wordt door het personeel. zowel telefonisch als persoonlijk.
Alles is prima verlopen.
Ze nemen de tijd voor je waardoor je ook meteen op je gemak bent. Fiijn geholpen en heel blij met het resultaat.
Een prettige omgeving, netjes en fijne medewerkers. De arts luistert goed, behandeling pijnloos en met het gewenste resultaat.
Prettige sfeer, duidelijk wat mogelijk is en wat je kan verwachten. Goede communicatie, voor, tijdens en na de behandeling
Ik voelde me op mn gemak binnen de kliniek ...het is best drempel om binnen te lopen ..maar ik voelde me serieus genomen en goed behandelt
Kom al een paar jaar bij Ivy, filler, plasma laser, ooglid correctie. Meedenkend personeel met een eerlijk advies.
Goede service, kijken naar wat de client wil. Ze zijn erg kundig en het is zo'n natuurlijk mogelijk resultaat. Kortom erg blij mee en ik kom terug!
Prettige kliniek en zeer schoon. Goede uitleg gehad over de behandeling die ik binnenkort onderga
Kleine kliniek en daardoor fijne persoonlijke aanpak
Fijne ervaring goed advies
Het was een prima ervaring. Vriendelijke dame. Ik zie niet echt een hele grote verandering na de behandeling.
Prima resultaat
Duidelijke uitleg over de behandeling, vriendelijke communicatie, tevreden over resultaat.
Intake & behandeling super verlopen, goede begeleiding. Nu in de fase van herstel, resultaat dus nog even afwachten.
Super goede ervaring en mooi resultaat. Echte aanrader !!
Goede uitleg. Zeer vriendelijk. Aanrader. Kom zeker terug.
Ik kreeg duidelijke en deskundig advies.
Goede uitleg en klantvriendelijke arts. Heeft mij keurig en naar tevredenheid geholpen.
Zeer vriendelijk, en toegankelijk. Goede uitleg van de behandeling. Ben er zeer tevereden over.
Klantvriendelijk en uitgebreid geinformeerd
Het resultaat was na 2 behandelingen nog niet helemaal goed. Als service kreeg ik een extra behandeling.
Prima gedaan samen
Marianne is zeer eerlijk als het aankomt op wat wel en niet het gewenste effect zou kunnen hebben. Gaat altijd uit van het behouden van een natuurlijke uitstraling en denkt mee zonder haar deskundigheid daarin te verliezen!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.