prettig, snel en vakkundig.
Ooglidcorrectie en nabehandeling, goede ervaring
Deskundig en vriendelijk
Gezellig moment tijdens het behandeling, mooie plek en top team
Goede voorlichting.
Ik ben goed behandeld en het is allemaal goed verlopen
Klantvriendelijk ontvangen.
Goede begeleiding, prima nazorg ik kreeg een siste boven mijn ooglid en dit hebben ze als nazorg behandeld !! Tevreden klant
Duidelijke informatie vooraf, vriendelijke benadering door arts en assistentie, tijdens behandeling goed contact, geregeld werd er gevraagd of ik pijn had en kon ik aangeven wat ik voelde.
Dhr Adamo altijd even kundig, eerlijk in adviezen en vriendelijk
Verloopt prettig, goed advies en persoonlijke benadering.
Zeer goed geholpen. Nu 2 weken na mijn ooglidcorrectie. Wat een prachtig resultaat al!
Goede voorlichting gekregen Dr's Adamo is erg deskundig en heeft een super mooi resultaat verkregen. Geen blauwe ogen gehad en supersnel hersteld. Ik ben er enorm blij mee.
Werd prettig ontvangen, men stelt je op je gemak, er werd veel aandacht besteed aan het aftekenen van de oogleden, gaf mij een heel goed gevoel. Ondanks het feit dat het nog behoorlijk blauw is , is het resultaat nu al zichtbaar .
Goed en positief
Wordt goed geholpen
Ik had er andere verwachtingen van. In de advertentie werden andere prijzen geschetst dan de bedragen dat ik hoorde toen ik op consult kwam. Ik zou minimaal verschil zien voor het dubbele aan kosten, dus ik zag af van de behandeling. Verder is het een prachtig mooie kliniek en was de arts ook erg vriendelijk.
Wat vervelend om te horen. Er zijn in dit vak zoveel verschillende mogelijkheden dat het moeilijk is om online precies jouw prijs uit te zoeken. Daarom bieden we ook een gratis en vrijblijvend intake gesprek zodat je een eerlijke visie krijgt op wat voor jou nodig is. Soms kan het dan zijn dat er een grotere ingreep nodig is en dat het dan duurder uitvalt dan verwacht.
Voor het eerst hier vorige week gekomen, en het is fantastisch , Ging voorheen altijd naar België Heverlee , maar heb de laatste keren geen goede ervaringen hiermee gehad , hier via een kennis terecht gekomen, en gewoon super !!!! Hier blijf ik komen :-)
Duidelijke en fijne uitleg gehad over alle mogelijkheden die ik zou hebben voor mijn onder ogen! Hierna ook meteen een afspraak gemaakt voor volgende week
Hele goede ervaring, fijne dokter en assistente! Hier blijf ik terug komen!
Ik heb dit adres gekregen van een kennis die ook erg tevreden was
Al meerdere jaren fijne ervaring bij Ivy Clinics. Dankzij Ivy Clinics behoud ik de mooiste versie van mezelf.
Altijd goed advies
Gesprek over ooglidcorrectie was goed!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.