Diverse behandelingen gehad, botox, fillers en onder oog/boven oog correctie. Voorgesprekken erg fijn, ook duidelijk in wat wel en niet de mogelijkheden zijn.
Ik heb 2 maanden geleden een bovenooglidcorrectie gehad en daar ben ik zeer tevreden over. Tijdens de ingreep ben ik zeer op mijn gemak gesteld door dhr. Adamo en zijn assistente. Dhr. Adamo is zeer vakkundig waardoor de ingreep mij 100% is meegevallen. Complimenten voor zowel dhr. Adamo en zijn assistente als aan Nikki. Over een maand kom ik voor een controle, het resultaat is nu al heel mooi.
Onze ervaring bij Ivy Clinics is positief. Het personeel is aardig, vakkundig en eerlijk. Wij komen voor botox en fillers en krijgen nooit het gevoel dat ons iets ‘aangesmeerd’ of ‘opgedrongen’ wordt.
Na al heel lang last te hebben van mijn overhangende oogleden besloot ik uiteindelijk me hieraan te laten helpen. Het was het beste besluit wat ik afgelopen jaar heb genomen. Het was ineens minder donker. En omdat ik aan textiele vorming doe en derhalve een draad in de naald krijgen altijd moeilijk was zonder hulpapparaat, kan ik dit nu ook weer zonder hulpmiddelen.
Zie boven
Snel en goed geholpen
Juiste uitleg en prima advies
Heb een ooglidcorrectie laten doen en dit is me zo goed bevallen. Zeer kundige arts en assistentes. Goede en rustige uitleg en goed op je gemak gesteld. Ik zou zo weer voor Ivy Clinics kiezen. En hele goede prijs kwaliteit verhouding.
Eerlijk en goed advies
Zeer professioneel, ben bij eerder klinieken geweest dus heb vergelijkingsmateriaal maar ben super tevreden, heel vriendelijk, duidelijk in wat ze gaan doen en nemen de tijd.
In november onder en bovenooglid gedaan door arts Adamo. Gaat heel rustig en bekwaam beginnen geholpen door assistente met resultaat, nu elke week verbetering van genezings proces.
Vriendelijke kundige mensen!
Uitstekende behandeling, en voorlichting over medicatie en voldoende koeling na de ingreep!
Ik doe de botox en het is perfect.
Ik heb een oogcoretie gehad .ben goed voorgelicht. En de behandeling zelf was top .assistente legde onder de behandeling alles uit wat de dokter ging doen .erg tevreden ben ik .
Hydrafacial gedaan. Heerlijke behandeling met een goed resultaat. Schone, zachte huid met glans. Vooral de eerste paar dagen goed te zien, daarna neemt dit wel af.
Ik ben erg vakkundig geholpen door de artsen van Ivy Clinics.
Prettig plezierig kundig mooi resultaat
Men is heel vriendelijk en denkt met je mee als je iets wilt. De arts is ook heel kundig en vriendelijk. Ik ben zeer tevreden!
Ik heb een bovenooglidcorrectie laten doen. De ingreep vond 4 weken na de intake plaats. Ingreep ging snel en zonder pijn. Ze vertelde helder wat ze allemaal deden. Door goede informatie is het herstel ook heel voorspoedig verlopen. Ik ben zeer tevreden over het eindresultaat.
Erg vriendelijk, professioneel geholpen.
Men heeft alle tijd en aandacht voor vragen of klachten. Tijdens behandeling zeer klantvriendelijk! Ik vind Ivy Clinics een aanrader.
Alles wordt je goed uitgelegd, snelle behandeling en tips na de behandeling. Lieve mensen
Ik heb eMatrix behandelingen ondergaan. Prima uitleg, goede behandeling en een goede prijs.
Very good work
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.