Het intrek gesprek was duidelijk over de operatie kan ik nog niks zeggen dat komt nog
Wij zijn beiden zeer tevreden over de boven ooglid correctie. Vakkundig uitgevoerd. Reslutaat is prima
Het fijne is dat je eerst een intake krijgt met de mogelijkheden en er niet gelijk wordt behandeld. Je hebt nog tijd om alles te overdenken en te beslissen om over te gaan om te laten behandelen ofniet. Vriendelijk personeel en een eerlijke ervaren arts. Ik ben prima geholpen aan mijn kaaklijn/onderkin en traangootjes. Nu al prima resultaat na 2 weken. Wat ook fijn is ,is het 24 uurs spoednummer voor het geval dat...ik heb het niet nodig gehad,maar toch. Al met al kom ik zeker vaker terug in de toekomst.
Super goed geholpen ..boven en onder ooglid correctie..erg blij mee
super!
Originele beoordeling
Ik ben tijdens de filler behandeling voor mijn wallen netjes begeleid. Helaas blijf ik onder mijn wallen vocht vasthouden. Dit ziet er niet mooi uit. Het lijkt nu of ik dubbele wallen heb. Graag wil ik een controle afspraak om te kijken of hier iets aan te doen is. Vriendelijke Groet, Sarina
Heb een boven,-en onderooglid correctie laten doen. Intake gesprek en de behandeling zijn prima gegaan, alleen niet zo tevreden over de nazorg. Heb na de behandeling geen ene uitleg gekregen over evt verzorging en/ of eventuele dingen die ik kon verwachten. Kreeg alleen brief mee voor de huisarts, tasje met wondpleisters( waar ik niks aan had want deze mochten niet verwijderd worden wat ik moest horen van mijn huisarts) en de rekening. Heb hier toen later over gebeld, zij verwezen mijn door naar het zgn grijze folderboekje met alle informatie. Deze had ik gekregen met intake gesprek maar ondertussen kwijtgeraakt ivm verhuizing. Hier op de dag zelf niet naar gevraagd er vanuit gaande dat alle informatie alsnog gegeven zal worden. Maar tevreden over de behandeling, 1 week erna was er al duidelijk resultaat te zien nadat hechtingen verwijderd waren.
Wat vervelend dat niet alle nazorg informatie goed doorgekomen is. Wij besteden hier juist veel aandacht aan, op de website, in de brochure, tijdens de intake en net na de operatie. Daarnaast zijn we 24/7 bereikbaar voor vragen over nazorg op de spoedlijn. Soms merken we wel dat mensen na de ingreep informatie minder goed opnemen door de pre-medicatie. De pleisters mogen zeker wel vervangen worden. Daarom geven we ze ook mee. Als ze goed blijven zitten kun je ze natuurlijk ook laten zitten. Daarnaast wordt de nazorginformatie ook nog altijd automatisch verstuurd vanuit het systeem. Als u dit niet ontvangen heeft horen we het graag nog even want dan gaat er iets mis. Wij zien u graag bij uw nacontrole, dan kunnen we e.e.a. nog even bespreken.
Heldere uitleg, prettige ontvangst.
Geweldige kliniek met veel kennis en ervaring. Meerdere keuze mogelijkheden om je huid te behandelen. Prettig, persoonlijk advies met aantrekkelijke prijzen, waar uitgebreid tijd voor je is. Ik zeg een dikke 10😃 Groetjes Nel Besselink
Prima uitleg gekregen, vriendelijke dame
Intake en uitleg helder. Wordt snel geholpen en uitvoering is prima. Belangrijk is dat het er natuurlijk uit ziet.
Goed advies, weten waar ze mee bezig zijn, professionele behandeling
Ik kwam voor advies en een afspraak te maken voor een S lift. Er werd mij uitgelegd waarom hij van mening was dat dat niet nodig is voor mijn kaaklijn. Uiteindelijk na advies gekozen voor fillers. Scheelde mij ruim 1500,-. Dat vind ik eerlijk advies.
Goed advies. Prettige communicatie.
Fijne doeltreffende behandeling mogen ervaren. Echter lukt het mij financieel niet om dit in een kuurverband te doen, zodat je nog betere resultaten behaald.
Kwam voor intake, goed ontvangen, duidelijke uitleg en mooi bedrijf
De intake was zeer prettig, profesioneel en vertrouwd. Mijn behandeling bestond uit een ooglidcorrectie en filler in mondhoeken en mijn schoondochter subtiele filler in lippen. Op de dag van behandeling begonnen we met een gesprek met de arts, dr. Natale Adamo. Daarin werd in alle rust besproken wat en hoe de behandeling zou gaan. Oogleden aftekenen daarna de fillers in mondhoeken (geen centje pijn) en daarna de ooglidcorrectie. Best spannend maar ook hier geen centje pijn en met 20 minuten klaar. Mijn schoondochter wilde graag haar lippen laten doen maar dit was niet afgesproken. Geen probleem. Zij kreeg een intake en werd na mij door dr. Natale Adamo ook behandeld. Er werd een kleine hoeveelheid (0,4 ml) fillers ingespoten met een prachtig natuurlijk resultaat (geen duckface). Al met al zijn wij beide erg prettig behandeld en tevreden naar huis gegaan. Het is nu een week later..... morgen worden de hechtingen er uit gehaald. Ik zie nu al mooi resultaat!!! En er volgen nog een paar subtiele behandelingen tzt, ik verheug mij er nu al op om dit weer door dr. Natale Adamo te laten doen. (mijn leeftijd is 57 jaar).
Mijn ervaring beoordeel ik als zeer positief, de benadering was prima als ook de voorlichting over de komende behandeling. Daarbij was ook de afspraak snel gemaakt zowel voor de intake als ook voor de definitieve behandeling.
Je voelt je gewoon als klant en persoon thuis
Ik ben goed geholpen. Het was erg vriendelijk en behulpzaam en ze luisterde goed naar mijn wensen maar was ook eerlijk in wat wel en niet kon.
Prettig geholpen
Ik heb een onderooglid correctie laten doen ..Ik ben super blij met het resultaat. Dr. Adamo is top..super aardig personeel..Mooie kliniek. De prijzen voor een behandeling zijn hier ook voor een wat kleinere beurs in vergelijking met andere klinieken ..En behandeling en nazorg zijn heel goed ..Dus een aanrader
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.