Wist niet wat ik kon verwachten, maar zie er weer fantastisch uit. Ben weer zelfverzekerder, dus ook gelukkiger door een hele kleine ingreep!
Persoonlijke kennismaking. Veel informatie gekregen.
Ik ben erg tevreden met de behandelingen en het resultaat. Ook de informatie daaromtrent is duidelijk. Kom zeker terug.
De behandeling heeft zijn vruchten afgeworpen.
De behandeling en voorbereiding was erg prettig. Alles werd duidelijk uitgelegd, ook wat je kon verwachten van de behandeling.
Netjes en leuke intake gehad, enige dat geen professionele uitstraling heeft is de locatie / ruimte in Overveen. Dit nodigt wellicht voor veel klanten niet direct uit om hier voor een behandeling te gaan
Dat klopt inderdaad. Dit is ook een tijdelijke locatie omdat wij de arts en assistente en lopende behandelingen hebben overgenomen van een kliniek die gestopt is per 1 januari. Wij starten zeer binnenkort met de verbouwing van een pand in Amstelveen. Hou onze nieuwsbrief dus in de gaten!
Geweldige informatievoorziening/ behandeling voor, tijdens en na de behandeling! En de prijs is ook nog eens scherp! Resultaat is nu al top na een week.
Goed voorgelicht en prima geholpen.
Mijn vragen werden goed beantwoord en er werd duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren. Vriendelijke arts en personeel.
Ik heb voor de tweede keer de hydrafacial behandeling gedaan. Was prettig maar eigenlijk geen tot weinig resultaat te zien. Ga nu voor een magma laser behandeling in maart, hopelijk dan meer resultaat 😊
Hydrafacial is een behandeling die echt diep in de huid voor huidverbetering zorgt en met name voor een gezonde huid. Het voorkomt dus problemen op langer termijn. Je ziet een paar dagen een frisse glow maar diep in de huid gebeurt er natuurlijk veel meer. En daarom wordt ook geadviseerd om meerdere behandelingen te doen, liefst elke maand. Ik ben zelf ook een voorstander van het afwisselen van behandelingen, eens een hydrafacial, dan eens microneedling, dan eens een MAGMA renaissance behandeling. Diepte investeringen in je huid!
De behandeling was vlot en professioneel. De mensen waren zeer behulpzaam en sympathiek.
Ingreep is heel erg meegevallen, geen last/pijn gehad in de dagen hierop volgend..
MIJN BOVENOOGLID BEHANDELING WAS GEWELDIG.
Ik heb nu een aantal behandelingen bij Ivy Clinics laten uitvoeren en ben zeer tevreden. Dr. Adamo is een nuchtere, goed meedenkende arts. Hij bespreekt de mogelijkheden heel realistisch.
Via de huisartsenkliniek waar ik mijn verhaal rustig kon uitleggen is er contact gelegd met Ivy. Het contact was uitstekend, de uitleg, het voortraject, de behandeling, en de mails over de nazorg vond ik ontzettend fijn. De medewerkers ontzettend vriendelijk en weten waarover ze praten. Ivy zal je nooit iets aansmeren.
Ik heb ivy clinics als kwaliteit ervaren in communicatie, behandeling. Het hele voor traject behandel en na traject, daarom wil ik aangeven dat dit zeker geldt voor de totale clinic van arts tot assistente.
Op aanraden van een vriend heen gegaan, zeer goed advies gekregen en geholpen!
Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg. Ingreep echt super gegaan!
Ik ben vriendelijke ontvangen en kreeg de nodige uitleg mbt mijn behandeling. Er wordt gewerkt aan perfectie.... enkele keren een nabehandeling gehad. Ik ben super tevreden. Ik denk dat prijs / kwaliteit klopt.
Ik Ben zeer tevreden Van eerste ontmoeting tot na de behandeling. Ook de ingreep zelf hep ik erg positief ervaren. Super bedankt
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.