Vriendelijke benadering vanaf de entree tot en met de behandeling. Duidelijke uitleg en rustige behandeling.
Juiste balans tussen zeer professioneel maar ook gemoedelijk waardoor je je op je gemak voelt
De ingreep is mij 100% meegevallen. Geen pijn gehad, vriendelijk en goed behandeld. Goede informatie verstrekking en uitstekende service.
Altijd weer prettig vakkundig en gezellig!
Duidelijke uitleg vd behandeling
Alles wordt goed uitgelegd. Wat wel en niet kan. Niets wordt gedwongen.
Aardig en kundig personeel! Super blij met het resultaat.
Net als bij mijn vrouw een aantal jaren gelden een super goed uitgevoerde ooglid correctie. Goede voorlichting en informatie verstrekking voor en na de behandeling. Zekere aan te raden voor iedereen die een ooglid correctie nodig heeft of wil.
Ze deden nauwkeurig en goed hun werk en gaven goede advies hoe je pleisters er af moest trekken, ook hielpen ze je met het regelen om de hechtingen dicht bij huis te laten verwijderen
Vriendelijke ontvangst, Fijn en duidelijk gesprek met de arts / dokter over de gewenste behandeling. Een goede en duidelijke uitleg over de behandeling en het te verwachten resultaat.
goede uitleg gehad over de komende ingreep. Erg leuk gesprek gehad, gelachen en zo heerlijk ongedwongen!
Ik werd goed ingelicht over elke stap van de behandeling. Dit zorgde ervoor dat ik me goed op mijn gemak kon voelen. Daarnaast was de behandelaar zeer vriendelijk. Ik raad Ivy Clinics zeker aan.
Fijne ontvangst, je voelt je direct op je gemak. Kundige mensen.
Ik werd vriendelijk en professioneel ontvangen .Daarna alles goed en rustig uitgelegd en ik kon vragen stellen . Ook de behandeling was uiterst rustig en met veel geduld gedaan . Hoe het eruit ziet als alles weer rustig is daar moet ik nog op wachten op het eind resultaat
Ik wil allwen nog hier heen. Duidelijk en goed werk
Bejegening en behandeling zijn uitermate goed. Ben blij met het resultaat en kom zeker terug!
Uitstekende professionele zorg. Blij met het resultaat. Goede en duidelijke voorlichting. Altijd stipt op tijd en prettig te bereiken.
- Intake: gesprek klopte niet helemaal met de behandeling. - Behandeling: Fijn dat de arts (men. Adamo) vertelde wat hij deed en wat je kon verwachten. Het was wel gek dat hij opeens weg was en even geen 'dag' of 'ik zie je zo weer' had gezegd na de ingreep. Prettige man. Het viel enorm mee. - na 1 week: Hechtingen eruit gehaald bij Nikki. Was helemaal goed. Ze nam de tijd hiervoor. - Over 3 maanden kom ik terug voor de foto's. Alvast bedankt!
Zeer aangename
Vakbekwaam, prettig, persoonlijk en informeel.
zie hierboven
Heel blij met het resultaat, nu al na 3 weken!!!
Ivy Clinics maakt een professionele, maar toch persoonlijke indruk. De kliniek is mooi ingericht. Assistente en arts zijn vriendelijk en klantgericht. Al met al, zowel bij intake als tijdens de ingreep, een prima ervaring
Vriendelijk behandeld. Ben niet helemaal tevreden De gleuven bij mijn mond zijn voor een groot gedeelte weg mijn jukbeenderen zijn niet helemaal gelijk en wat slap en nu heb ik ineens gleuven naast mijn neus. Dus zo gauw jullie weer open zou ik graag een afspraak maken. Vr. Grt. Inge Enzerink
Al jaren trouwe klant bij Natale Adamo. Heeft mijn oogleden perfect gecorrigeerd, met zeer goede nazorg. Hij plaatst fillers en Botox altijd met een zeer natuurlijk resultaat. Ik heb het er graag voor over om van de andere kant van het land naar de kliniek te komen!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.