Ben heel tevreden, over de voorlichting en behandeling en over het resultaat!!!

De voorlichting over de bovenooglidcorrectie maakte voor mij alles goed duidelijk. De operatie werd zeer nauwkeurig uitgevoerd. Het secuur aftekenen van de weg te halen huid, vond ik geruststellend. Ik werd tijdens de operatie goed op de hoogte gehouden en gerust gesteld. Er was geen sprake van pijn, wel vond ik het dichtbranden van de bloedvaatjes wat vervelend. Nu 1 week verder ben ik al heel blij met het resultaat. Een aanrader!

Prima voirgelicht en geholpen

Tot op heden is mijn ervaring goed. Behandeling viel me heel erg mee e resultaat is nog afwachten

Boven verwachting

Ik ga al jaren naar Dr Adamo, eerst voor mijn lippen iets voller te maken met Botox. Toen kwamen mijn rimpeltjes boven de lip. Mijn beide ogen een ooglid correctie ivm veel last van hoofdpijn, had ik dat jaren eerder gedaan. Ik ben bijzonder blij, met alles. Er wordt strikt aan de regels voldaan. Hygiëne en deskundigheid ,de uitleg, nazorg en vakkundige beoordeling.

Super resultaat en service

Fijne artsen

Fijne arts Dr. Adamo!

Altijd vriendelijk. Tijd en goed advies. Ik ben altijd weer blij met de behandeling.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort

Friendly atmosphere with a direct help! Top!

I came to Ivy clinics with a chronic migraine, I was happy I could get my appointment fast in a first place and then I received a direct botox treatment from a very friendly doctor. I will be coming back and hope my migraines will get much less.

Prima behandeling

Locatie in Overveen een beetje raar. Hoop dat de locatie in Amstelveen iets beter is.

• Prijs en kwaliteit
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? N.v.t.

Topbehandeling

Geholpen door de dhr. Adamo zelf. Deskundige arts. Top. Alles verliep naar tevredenheid. Geen klachten. Van begin, verdoving, tm het verwijderen vd hechtingen gisteren. Nog (even) net geen score van 10; even het resultaat afwachten over 3 maanden.

Alles goed

Aardige Arts en personeel alles goed georganiseerd. Je hoeft maar twee keer te komen dan na 3 maanden gaan ze nogmaals kijken hoe het is geworden vind ik zeer attent. Vooral de prijzen zijn zeer laag vergeleken met andere klinieken die hetzelfde doen. Ook alle benodigde spullen die nodig zijn krijg je van de clinic mee. Dus alle lof voor deze clinic.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort

Correct en op tijd geholpen. Heb eigenlijk geen verdere toelichting. Alles was naar wens.

• Prijs en kwaliteit
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? N.v.t.

Ontzettend tevreden over verloop van het proces. Duidelijke voorlichting, ingreep verliep soepel, nazorg was goed geregeld, fijn contact (zowel voor, tijdens als na de ingreep). En het allerbelangrijkste echt een fantastisch eindresultaat.

Heel fijn

Was heel fijn ga graag daar weer terug als ik weer iets wil laten doen

• Persoonlijke benadering
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Goed en eerkijk advies. Klantvriendelijke en professionele benadering. En een geweldig resultaat, erg blij mee.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort

Zeer deskundige arts met als resultaat een verbluffend “natuurlijke” look; prachtig oud worden!

Zeer tevreden over behandelingen, deskundigheid van de arts en met het uiteindelijke resultaat

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort

Erge aardig en professioneel cosmetisch arts en personeel

Mijn ervaring met Ivy Clinics is erg prettig. Voelde me daar meteen op mijn gemak. Had meteen vertrouwen in dokter Adamo. Ook de behandeling heb ik positief ervaren. En ben nu al blij met het resultaat. Terwijl ik pas over 3 tot 6 maanden het eindresultaat kan zien. Kortom een blije cliënt

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort

Blij dat ik het heb laten doen

Het stoorde mij verschrikkelijk, en na de behandeling bij jullie ben ik van die lelijke bultjes af

Prettige ontspannen benadering

Bij de voorlichting een ontspannen vriendelijke sfeer. Men neemt de tijd om vragen te beantwoorden. Bij de behanding word ook duidelijk uitgelegd wat er gedaan word. Blij met het resultaat

Goede ervaring

Goede ervaring. Dit was de eerste keer. En ik kon gelijk doorlopen, hoefde dus niet te wachten. Ze zijn heel vriendelijk En het resultaat is ook nog eens top. Daarnaast bieden zij ook een hele goede en nette prijs aan. Ik ben meer dan tevreden en kom zeker nog een keer terug.

perfecte behandeling

Twee weken geleden heb ik een boverooglidcorrectie ondergaan in de kliniek in Westervoort. Het resultaat is prachtig en de behandeling werd goed ingeleid door Dr.Natale Adamo. Ik kan het iedereen die twijfelt over een correctei van harte aanbevelen.

Zeer goede resultaten

De fillers zien er altijd zeer natuurlijk uit

Mooie hygiënische kliniek

Prettige ontvangst in een mooie hygiënische kliniek.

• Goede voorlichting N.v.t.

Tevreden

Ivm reistijd voor ivy clinics gekozen. Tot nu toe blij met het resultaat.

• Goede voorlichting N.v.t.

uitstekend

Een hele vriendelijke ontvangst zeker in deze tijd van de corona. Een duidelijke uitleg over de behandeling waarvoor ik advies kwam vragen. Ook niet opdringerig omdat ik nog niet zeker weet of ik de behandeling laat doen. Er wordt helemaal geen druk opgelegd om een afspraak te maken voor de behandeling.

• Persoonlijke benadering
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.

Prachtig resultaat

Ik onderging een onderooglidcorrectie. Goede uitleg, de ingreep viel erg mee.

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.