Al enige jaren laat ik, naar volle tevredenheid, aan dr natale over wat ik nodig heb, botox en fillers.. Gewoon goed!
Super fijne locatie en kon snel terecht! Helemaal top met mooi resultaat
Goede service, gedegen advies en mooi resultaat. Al jaren mijn vaste adres. Dat zegt genoeg lijkt me ;)
Het is me honderd procent meegevallen. Het ging van de eerste afspraak tot de laatste vlot en duidelijk. Er wordt kundig gewerkt en zonder poespas. Na de behandeling wordt er nog gebeld of het goed gaat. Bij mij ging alles voorspoedig en had weinig vragen. Daar was wel tijd voor geweest anders. Arts zakelijk en kortaf, maar prima voor zijn werk. Hij verzorgt de ingreep en daar omheen wordt je door anderen goed verzorgd.
Het intakegesprek was vriendelijk en duidelijk.
De arts is eerlijk en duidelijk. De collega's nemen alle tijd om je comfortabel te laten voelen in een onbekende omgeving! Heel fijn en ik kom snel terug. Grote complimenten voor het personeel en de arts!!!!
Dit is de derde keer dat ik bij Dr. Ademo ben geweest en tot op heden erg tevreden met het resultaat. Erg kundig en goed advies.
Fijne, persoonlijke benadering. Daarnaast kwam het advies heel puur en eerlijk op mij over.
Alles wordt met de grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Heel steriel en netjes. De informatie die je krijgt over de behandeling zowel vooraf en achteraf is uitstekend.
Ik zag er enorm tegenop voor mijn boven ooglid correctie. Maar tijdens de voorlichting werd ik al gerust gesteld doordat er alle tijd werd genomen.. de dag van de behandeling toch wel weer zeer zenuwachtig maar ook nu werd er alle tijd genomen en werd alles duidelijk en rustig uitgelegd wat ze gingen doen... de ingreep is mij gelukkig ook echt 1000% mee gevallen.... (had ik dit geweten had ik zeker niet zo lang gewacht) ook de nabehandeling, verwijderen van de hechtingen werd er wederom Alle tijd genomen en werd alles duidelijk en rustig uitgelegd wat ze gingen doen en hoe nu verder thuis te gaan.... ben echt super tevreden over Ivy Clinics en raad ze dan ook zeker bij andere mensen aan!!!
Goed advies en behandeling wederom naar wens.
Prettige sfeer en vriendelijk personeel. Bovendien kundig geholpen met steeds een duidelijke uitleg
Voorlichting was netjes en volledig. Behandeling goed, resultaat ook.
Kundig advies, ik kwam voor een ooglidcorrectie waarvan ik dacht dat fit moest gebeuren maar bij inspectie blwek er te weinig overhangend vel te zijn en heb ik keurig advies gekregen.
Vriendelijke medewerkers Goede arts eerlijk
Prima ontvangen en behandeld.
Nu voor 2e keer ivy bezocht en ook nu weer netjes geholpen. Fijn hoe gedacht wordt aan hygiëne, ik bij iedere stap geïnformeerd ben en resultaat top is
top
Ik werd serieus genomen en kreeg goede uitleg. In eerste instantie kwam ik voor de botox en had vragen over wallen onder mijn ogen. Dit alles werd me goed uitgelegd.
Vakkundig geholpen met een resultaat boven verwachting.
Gerust en fijn geholpen
Vriendelijke service
Goed geholpen en duidelijk, een aanrader.
We worden warm professioneel en deskundig geholpen,niks op aan te merken.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.