Laag drempelig, toegankelijk en vrij. Precies zoals ik het graag heb!
Ik kom hier al een aantal jaren, vriendelijke benadering en deskundigheid.zeer tevreden!
Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen. Daarna in een kamer goede uitleg en voorlichting gegeven wat de ingreep in zou gaan houden. Werd ruim de tijd overal voor genomen!
Ik ben in Westervoort behandeld en ik kan alleen maar zeggen dat de professionaliteit en gastvrijheid en de nazorg formidabele zijn. Écht een aanrader wanneer de drempel te hoog is voor je stellen deze mensen je echt op je gemak en de resultaten zijn dan ook echt goed. Dan erbij zijn ze cosmetisch verantwoord bezig en geven ze een eerlijk advies. Écht toppie complimenten voor dit super team.
Heel vriendelijke mensen, goede ontvangst Correct afgehandeld
1x beauty behandeling gehad en een bovenooglid correctie laten uitvoeren. Professioneel geholpen, goede adviezen.
Fijne en deskundige behandelaars. Denken goed mee in mogelijkheden zonder een behandeling op te dringen. Daarnaast zijn er tal van mogelijkheden waarin zij kunnen adviseren en behandelen.
Ze stellen je gerust en hebben echt verstand van zaken!
Erg duidelijke uitleg wat en hoe er ging gebeuren. Klein aandachtspunt, bij het intakegesprek wordt gezegd dat de behandeling een uur duurt, inclusief gesprek en meten is het bijna 2 uur. Helemaal prima maar voor degene die dit te wachten is dit wel extra lang. Fijner is om van tevoren rekening te houden met 2 uur.
Boven en onderooglid correctie laten uitvoeren + Plexr Resultaat ziet er al goed uit. Nog wel gevoelloze oogleden aan 1 oog, maar ga ervan uit dat dat bijtrekt.
Had mijn ogen laten doen Maar was niet helemaal tevreden De arts heeft het kosteloos gesteld Super service Is nu te hopen dat het wel goed is
Dit was mijn eerste ervaring voor een intake. De ontvangst was hartelijk en welkom. De behandelaar geeft een heel vertrouwd gevoel en gaf aan wat het beste resultaat gaf. Op basis van zijn kunde een afspraak gepland voor de onderooglift operatie.
Ontvangst was vriendelijk, er was tijd voor uitleg en vragen. De ingreep is kundig uitgevoerd en duurde al met al, denk ik 20 minuten. Daarna tijd om de ogen te koelen en alles werd nog een keer uitgelegd. Oogmasker meegekregen evenals gaasjes en pleisters. Het enige minpunt vond ik dat de arts blijkbaar haast had en direct na de ingreep vertrok. Normaal zou hij na de ingreep nog even alles doornemen, dat deed nu de assistente. Dat was ook prima maar het haastige van de arts kwam niet fijn over. Al met al, nu 8 dagen na de ingreep, tevreden met het resultaat tot nu toe.
Was helemaal prima
Dr. Adamo luistert goed naar je, heeft alle tijd en aandacht voor je en is zeer kundig. Wij gaan alleen naar hem toe. Topkliniek!
Het was een ingreep waar ik allang naar uit keek. Was wel wat nerveus voor de verdoving maar alles is me 100% meegevallen. Van de hele ingreep niks gevoeld. En ook de zwelling en blauwheid daarna is erg meegevallen. Alleen het verwijderen van de hechtingen dineert vast zaten was een beetje pijnlijk.
Ik ben zeer tevreden. Deskundig, vriendelijk en het eindresultaat is top.
Eerlijk advies
Goed en vriendelijk geïnformeerd op het eerste consult, geen lange wachttijden, geslaagde ingreep. Kortom zeer tevreden
heel prettig en duidelijk uitgelegd ben er tevreden mee....
Fijne persoonlijke aandacht en advies. Behandeling zoals verwacht
Uitstekend!
Zeer goed ontvangen. Wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren.
Alles wordt duidelijk uitgelegd, er is voldoende tijd. Voelde me erg op mijn gemak. Resultaat is boven verwachting.
Klantvriendelijkheid, sympathiek, deskundig en aardige dokter en doktersassistent. Ik geef ze een 10 .
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.