Een heldere en prima uitleg.
Cosmetisch chirurg Janneke was zéér secuur, nam de tijd en heeft ervoor gezorgd dat mijn ooglidcorrectie uitermate geslaagd is. Nauwelijks ben ik blauw geworden, heb ik geen pijn gehad en is het resultaat echt optimaal, terwijl vooraf heel eerlijk werd aangegeven dat de mate van weg halen minimaal zouden zijn. Ze hebben mijn verwachtingen overtroffen. Ook de nazorg was uitermate kundig en vriendelijk. Direct werd ik gebeld de dag na de operatie en werd er vriendelijk advies gegeven. Ik kan iedereen aanbevelen om dit ook bij Ivy Clinics te laten doen.
Arts deskundig en gaf goed en uitgebreid advies
Intake gesprek was duidelijk, snel afspraak kunnen plannen. De behandeling ging ook goed. Pijnloos en fijn dat je iets kalmerends kan krijgen. Wat ik ook fijn vond was dat de dokter bij elke stap verteld wat hij gaat doen. Het enige wat ik een beetje miste, maar dat is heel persoonlijk natuurlijk, beetje de mental support van de assistente. Je bent toch best nerveus, af en toe een bemoedigend praatje of iets zou ik kan dan kunnen waarderen. Maar verder heel erg tevreden over de kliniek, ook verwijderen van de hechtingen, super aardige mensen. Als ik weer iets zou laten doen, dan zeker hier. Ik moet nog wel even het resultaat natuurlijk afwachten, maar ik verwacht dat het heel mooi gaat worden.
Zit nog in het genezingsproces, beetje vroeg om definitief oordeel te publiceren, maar ben tot nu toe zeer tevreden. Wacht nog op volledige genezing (binnenkant bij neus nog twee grote bobbels waar hechting zat). Na 1,5 week mocht ik terugkomen en werd ik gerustgesteld, moet geduld hebben. Als alles achter de rug is wil ik wel opnieuw beoordeling plaatsen.
Professioneel, goed advies, eerlijk en heel prettig in omgang
Al meerdere huidbehandelingen ondergaan. Er wordt tijd genomen om de diverse mogelijkheden met je door te nemen. Het advies richt zich op haalbare doelen, zonder dat het 'to much' wordt. En laat dat nou ook helemaal mijn doel / visie zijn :-).
Janneke heeft mij super goed geholpen, ze legt alles duidelijk uit. En kijkt goed naar wat bij je past. Gelijk weer een nieuwe afspraak ingepland :)
goede voorbereiding, kon snel terecht, correcte en vakkundige behandeling, vriendelijke medewerkers
Vriendelijkheid en fijne omgeving
In augustus de intake gehad en twee weken geleden geleden is de bovenooglidcorrectie uitgevoerd. De ingreep ging heel rustig, duidelijke aanwijzingen wat er ging gebeuren en wat er van mij werd verlangd en heerlijke rustige muziek op de achtergrond. Na de (pijnloze) ingreep nauwelijks zwellingen gehad en alleen onder mijn linkeroog een kleine bloeduitstorting. Drie dagen geleden zijn de hechtingen verwijderd en het resultaat ziet er perfect uit!
de ingreep is goed en naar tevredenheid uitgevoerd
Goede voorbereiding en goede behandeling.
Het eerste contact, informatie/ intake gesprek verliep prima. Kwalitatief goede informatie en flexibele opstelling.
werd goed naar mijn wens beluisterd en super behandeld. Ik ben tevreden
Goede voorlichting
is dat je ook op de tijd van de afspraak geholpen word je niet op het bankje zit te wachten om dat de tijd uitloopt.
Goed geholpen. Aardig personeel. Fijne sfeer.
Ik voelde mij als klant gehoord, de instructie was goed, de behandeling verliep goed en de nacontrole ook. ik ben tevreden over de behandeling en over het resultaat. De oogzalf met aloe gaf een allergische reactie, deze is dus niet veilig. 2 aanbevelingen: privacy in de wachtruimte, in mijn geval werd naam en behandeling hardop genoemd waar andere mensen bijzaten, dat vond ik niet ok. je kunt mij bijv vragen naar mijn ID of mij even apart nemen. De zware R&B muziek/Hollandse hits zou ik vervangen door iets minder aanwezige muziek.
Rustige en mooie omgeving. Prima uitleg voelt vertrouwd en veilig Je bent er in goede handen. Behandeling van de ooglidcorrectie moet nog gebeuren, Gezien mijn werkzaamheden moet ik nog een dag plannen maar heb hier alle vertrouwen in.
Bang voor spuiten...maar met een pilletje ging het goed. Ik heb er elke dag plezier van. Doe het zo weer in deze kliniek.
Duidelijke informatie, klantvriendelijk en kundig.
Prettige sfeer en prima uitleg over de behandeling.
Uitermate prettig behandeld, goed informatievoorziening, accuraat en klantgericht !
Ik heb fillers laten plaatsen. Dat had ik eerder gedaan in een andere kliniek. Maar mijn ervaring bij Ivy Clinics was zoveel beter. Dr. Schram heeft me behandeld, met heel veel zorgvuldigheid en precisie. Na de behandeling had ik geen enkel wondje, geen enkel blauw plekje. En het resultaat was direct zichtbaar, hoe genuanceerd ook. Hier werd echt de tijd voor mij genomen en was er heel erg veel aandacht voor mijn wensen. Ik ben echt heel blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Ivy Clinics. Mijn grote complimenten voor het vakmanschap van dr. Schram. Ik ben echt heel erg blij met het resultaat. En de nazorg is ook meteen geborgd!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.