Zeer goede constatering van mijn probleem en opgelost.
Zie hierboven
Mijn ervaring met Ivy Clinics is uitstekend. Ik heb een ooglidcorrectie gehad en het resultaat is nu al mooi, 1 week na de ingreep. Ik ben super tevreden!
Een zeer goede clinic om aan te bevelen
Onder ooglidcorrectie en Plexr laser voor onder oogleden en bovenlip. Tijd in stoel vloog voorbij dankzij een pilletje die je rustig maakt. Werkte bij mij heel goed. Geen last van nabloedingen of wondvocht, na 3 dagen de zwellingen al bijna weg, pleisters gingen er vanzelf af en binnen 6 dagen hechtingen eruit. Ook helemaal prima, geen pijn, geen bloedingen, enz. Ook zeker al goed resultaat qua ´vetkwabben´ onder oogleden. Die zijn zo goed als weg, nu al. Enige waar ik niet echt tevreden over ben, is het resultaat van Plexr. Mijn bovenlip vertoont echt geen verandering en mijn onder oogleden hebben zeker net wat meer rimpels dan voor het vet weghalen. Ik heb over 6 weken een afspraak over Plexr en resultaten. Dan wordt waarschijnlijk de conclusie dat een 2e behandeling nodig is. Dat vind ik jammer. Enfin, verder dus helemaal tevreden.
Goed geholpen en relax
Schoon en uiterst vriendelijk en geen wachtlijst. Uitgebreide informatie bij eerste consult en vier dagen later al de ingreep. Rustige, kalme sfeer en alle tijd. Ik was behoorlijk zenuwachtig maar werd door de arts gerustgesteld en ging volledig ontspannen onder het mes. Totaal geen pijn gehad tijdens en na operatie. Wat een goeie arts en nu na een week is het al zo mooi! Blij dat ik het hier heb laten doen.
Ik heb een ooglidcorrectie laten doen. Ik had enkele weken vooraf een goede en duidelijke uitleg gehad. De dag zelf werd ik vriendelijk ontvangen, kreeg ik nogmaals een korte uitleg en kin de behandeling beginnen. Er werd aandacht besteed aan zorgvuldig aftekenen van wat verwijderd moest worden en de behandeling kin beginnen. Daarnaast werd er voortdurend aandacht besteed aan hoe het met mij ging tijdens de behandeling. Het resultaat is nu al (na twee weken) fantastisch. En ik heb nauwelijks klachten gehad. Kan jullie van harte aanbevelen. Dank
Zowel de Botox, fillers en de boven en onderooglidcorrectie zijn zeer goed verlopen
Professioneel. Betaalbaar en dr Ademo is de beste!
Een zeer positieve ervaring bij Ivy Clinics! Vanaf de intake tot aan de ooglidcorrectie kan ik niet anders zeggen dan dat zij zeer klantvriendelijk maar ook zeer professioneel zijn. Het resultaat mag er zijn! Doel was af te zijn van mijn vermoeide ogen, dat is gelukt. Daarbij komt dan als mooie bijkomstigheid, een frisse open blik!!
Vriendelijke ontvangst, prima uitleg
Goede voorlichting, fijne behandeling, snel herstel
Dit keer door nieuwe arts behandeld, is zeer zorgvuldig. Was meteen al bijzonder enthousiast en blij met het resultaat. Laat me een volgende keer graag weer door haar behandelen.
Heel klantvriendelijk en een professionele behandeling.
Er vriendelijk personeel en goed geholpen
Na een duidelijke en eerlijke intake besloten om de correctie te laten uitvoeren. De ingreep is mij heel erg meegevallen. Het resultaat is direct al goed zichtbaar. Ik kan iedereen deze clinic aanraden!
Zeer vriendelijk allemaal. Dr. Schram doet zijn werk heel rustig en goed, neemt alle tijd voor vragen en uitleg.
Deskundige en vriendelijke medewerkers, ik ben goed geholpen.
Ik kom al enkele jaren bij de kliniek en voel me erg op mijn gemak mede door de bekwaamheid van het personeel. Het resultaat is altijd mooi! Ik ben erg tevreden en zal Ivy Clinics altijd aanraden!
Wordt goed naar je geluisterd, duidelijke uitleg mogelijkheden. Operatie snel en vakkundig. Nu 2 weken geleden ziet er al heel mooi uit. Ik ben er heel blij mee. Inge
Fijne ervaring met vriendelijk, professioneel personeel. Zeker aan te bevelen.
Na een vriendelijk bijna huiselijk ontvangst volgde een duidelijke uitleg en een fijne behandeling. Zeer goede nazorg en niets is teveel gevraagd.
Ik ben voor intake geweest. Er werd ruim de tijd genomen om me in te lichten over de mogelijkheden en procedures. Vriendelijke mensen die eerlijke antwoorden geven.
Voor de ingreep was ik nerveus, ik hou niet van spuiten! De verdovingsspuit was zoals dokter Adamo vertelde voelde ik alleen een prikje meer niet. Daarna voelt het alsof je oogleden vollopen met koud water, erg raar gevoel. Van de behandeling zelf heb ik niets gevoeld. De arts en de assistent legden goed uit wat zij deden (dat wil ik graag) en stelden mij op mijn gemak. Het enige ''onprettige'' gevoel was het beetje vet weghalen bij de oogleden. Er was een mogelijkheid om extra verdoving in te laten spuiten, maar dit vond ik niet nodig. De hele behandeling was voorbij voor ik het wist. Nog even met een koelbril op in de behandelingsstoel gelegen en daarna uitleg over de nazorg. Ik heb van tevoren en tijdens het herstel extra vitamine C en Arnica druppels genomen. Na de ingreep heb ik een paar dagen gezwollen oogleden gehad, en een beetje rood. Geen blauwe plekken of andere verkleuringen. Na zes dagen zijn de hechtingen verwijderd en nu is het wachten tot de minuscule littekens genezen. Het is mij 100% meegevallen en ben nu al zo blij met het resultaat! een frisse blik zonder dat mensen zien dat je een ingreep gehad hebt. Over drie maanden mag ik terugkomen voor een nacontrole. Ik beveel Ivy clinics aan vanwege de professionaliteit, zorgzaamheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.