Prima.

Ivy Clinics is een plek waar ik vertrouwen heb dat de behandelingen professioneel en secuur plaatsvinden.

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Laagdrempelig, vriendelijk en natuurlijk een goede uitvoering van de behandeling

• Welke behandeling heeft u gehad? Vermeld ik liever niet

Super clinic

Dr. M Stenstra gaf goede voorlichting, secuur, persoonlijke aandacht. Al met al een top ervaring. Ben nu al heel blij met het resultaat.

Zeer tevreden, kundig personeel

Het personeel, de deskundigheid en het advies was ik zeer tevreden over. De behandeling is effectief en er worden geen onnodige ingrepen gedaan. Ook de prijs-kwaliteit verhouding is goed.

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Wat een professionele mensen werken hier! En wat zijn ze aardig en behulpzaam. Clinic is ook erg schoon en je voelt je er prettig. Ben zo blij dat ik hier mijn ooglidcorrectie heb laten uitvoeren.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Heel erg prettig en professioneel geholpen

Alles wat prima geregeld vanaf de intake, het ontvangst en de behandeling. Vriendelijk en kundig personeel!

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Word prima geholpen, tijd voor uitleg....

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Meer dan tevreden met Ivy Clinics!

Ik heb een boven en onder-ooglidcorrectie ondergaan bij Ivy Clinics ivm een Plex-R voor het onderoog en bovenlip. Na een goede intake, waar de verwachtingen en het herstel, duidelijk worden uitgelegd, heeft dr. Adamo mijn ooglidcorrectie verricht. Alles ging soepel en zonder pijn. Daarna heeft Eliza de Plex-R behandeling bij mij gedaan. Ik ben nu een week verder en vanmorgen zijn de hechtingen eruit gegaan. Wat een verschil!! Ik ben blij! Ik ben niet blauw geweest, door goed te koelen ook amper zwellingen. Ik zou Ivy Clinics aan iedereen aanraden die een ooglidcorrectie of Plex-R behandeling overweegt.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen

Kundig

Heel kundig, klant vriendelijk

Super vriendelijk

Ik vond het super spannend om mijn lippen op te vullen omdat ik prikangst heb maar ze hebben mij er goed doorheen geholpen en verzorgd dat hielp enorm. Ook zie ik na één behandeling al iets verschil.

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Supergoed

Nemen heel veel tijd voor je luisteren en je krijgt de verdiende aandacht!

• Welke behandeling heeft u gehad? Lipofilling

Goed ontvangst

Ik heb het als zeer prettig ervaren, het is me duidelijk uitgelegd wat er ging gebeuren vanaf het intakegesprek tot aan de behandeling. De ooglid correctie zelf is me erg meegevallen ,ik vind het een professionele benadering en ik ben blij met het resultaat. Groeten Jos Vervoort

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Dr Gidden heeft eerst heel goed en geduldig geluisterd en daarna de behandeling perfect uitgevoerd

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Heb nog geen behandeling ondergaan

Heb informatie ingewonnen en afspraak gemaakt. De behandeling moet nog plaats vinden. Zeer goed geïnformeerd, duidelijke uitleg en vriendelijk gekwalificeerd personeel.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

fijne ervaring

zeer klantvriendelijk en gastvrij en verzorgt geholepen. al met al tot nu toe een tevreden klant. Hopelijk is over een paar weken het eindresultaat ook super.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Goede uitleg bij het intakegesprek

Prettige omgeving en benadering.

• Persoonlijke benadering
  • Prijs en kwaliteit N.v.t.
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Westervoort
  • Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

weer zijzicht

De halve gordijntjes over mijn ogen zijn weg, ik heb weer zichtbare oogleden en zijzicht. Lichte zwelling en littekens moeten nog wegtrekken (ingreep een week geleden gedaan) maar dat komt op termijn wel goed.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Super mooie locatie en top resultaat

De locatie waar je aankomt is fantastisch! Daarna de kennismaking met de arts. Hele lieve man met humor maar wel heel professioneel en kundig. Het resultaat vind ik nu al prachtig en het werkt nog verder en geen centje pijn. Heel erg blij met de beslissing. Ik was overigens in Amsterdam maar die kan ik nog niet aanklikken.

• Prijs en kwaliteit
  • Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? N.v.t.
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

super blij met het resultaat

onwijs goed en liefdevol geholpen. ben ze zeer dankbaar .raad vele aan om voor deze kliniek te kiezen.

geweldig

Ontvangst was erg vriendelijk, er was voldoende ruimte om vragen te stellen. Het kwam ook vrijblijvend over. Had niet het idee dat ik kost wat kost bij Ivy Clinics mij moest laten behandelen. De behandeling verliep prima, heb geen pijn ervaren, alles werd duidelijk toegelicht tijdens de ingreep. Erg vriendelijk ook tijdens de ingreep. Voelde me erg op mijn gemak. Heb geen spanning ervaren.

Geweldig!

Goed en prettig geholpen! Geen pijn gehad. Ik zou het zo weer doen!

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Prettig deskundig vriendelijk goed advies

Prettige atmosfeer, professioneel en vriendelijke medewerkers en goed en eerlijk advies.

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Fijne prettige rustige manier van benaderen

De behandeling op zich erg meegevallen. Goede intakegesprek vooraf. (Telefonisch). Duidelijke instructie via de mail. Hechtingen eruit halen erg geduldig en vakkundig.

• Welke behandeling heeft u gehad? Oorlelcorrectie

een goede ervaring

Ik heb hier vorige week een liposuctie aan mijn buik laten uitvoeren. Ik vond het nogal spannend maar werd op mijn gemak gesteld. Het viel mij ook erg mee. Ik kreeg een plaatselijke verdoving en ik kon aangeven als het niet meer ging. Er werd (tijdens de ingreep) ook vaak gevraagd of het nog ging. Ik had verwacht dat ik wel een paar dagen niets zou kunnen doen maar dat viel heel erg mee. Ik kon de volgende dag zelfs al weer wat werken al was ik nog wel moe van de verdoving.

• Welke behandeling heeft u gehad? Liposuctie

super!

Er wordt echt met professionele aandacht gewerkt! Je bent niet zomaar een nummertje, dat is erg prettig! Mooi resultaat! Ik zou iedereen Ivy Clinics aanraden!

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.