Elize was heel precies en duidelijk
Vriendelijk ontvangen bij het informatie gesprek, duidelijke uitleg. Het voelt goed om de behandeling bij Ivy Clinics uit te laten voeren.
Heel prettig en snel geholpen. Goede voorlichting en de operatie is vakkundig en snel uitgevoerd. Ik zou het zo weer doen.
Wat een opviel dat de omgeving schoon is en er verzorgd uitzien.Deskundige Arts .Vriendelijk en een goede begeleiding .Allemaal Top.Ben heel tevreden.
Allereerst is de dubbele operatie onder / boven ooglidcorrectie aangenaam en 100% prettig verlopen. Geen pijn tijdens na operatie ook niet na hersteldagen erna. aanbevelen waardig!. Met dank aan dr Adamo.
Vriendelijke ontspannen ontvangst, goede uitleg en een fantastisch resultaat.
Ik heb een bovenooglid correctie laten doen en ben heel erg blij met het resultaat. Afspraak maken, ontvangst, uitleg, behandeling en nazorg allemaal prima geregeld.
Ik voelde me prima op mijn gemak.
12 maart een boven ooglidcorrectie gehad, ze stelde me gerust en vertelde precies wat ze allemaal ging doen. Ik ben zeer tevreden! De verdovingsprikken zijn niet geheel pijnloos maar is te doen! Ik heb Arnica druppels geslikt en ben niet blauw of geel geweest! Vandaag zijn de hechtingen verwijderd en dat viel me reuze mee!
Botox in de frons werkt (nog) niet optimaal. Nu 8 dagen geleden na de behandeling.
Fijne sfeer en duidelijke uitleg over behandeling en erna.
Hele lieve en duidelijke mensen die alleen maar top werk willen leveren
Fijn geholpen
Ben vorig jaar geholpen aan een boven en onder ooglid correctie . Super vriendelijke mensen en zeer goed geholpen. Ben vorige week nog geweest om vetrandjes onder de ogen weg te branden is bijna weer hersteld . Had ik nog tegoed van vorige jaar ,ook dat is keurig opgelost . Als mensen mij vragen hoe en wat raad ik jullie zeker aan . top. Groet Johan Postma
Ik heb een ooglidcorrecties gedaan, het is nu ruim 2 weken geleden en ben al zeer tevreden.
Duidelijke info vooraf. Correcte benadering
Duidelijke uitleg ook tijdens de behandeling en ook een goede na behandeling
Kundige mensen!!
Netjes te woord gestaan, had geen vragen meer.
Netjes ontvangen en duidelijkheid bij de na controle.
Vriendelijke mensen. Vakkundig zover ik dat kan beoordelen.
Je word snel geholpen, vriendelijk ontvangst, word fijn naar je wensen geluisterd en eerlijk antwoord gegeven. Als er vragen zijn word er ook snel op gereageerd.
Ik heb alleen een intake gesprek gehad dus nog geen ervaring met de behandeling.
Zag er tegenop maar het is me alles goed gegaan !! Ze praten je er wel doorheen top !!
Goede ontvangst , schone ruimtes en keurige uitleg wat er gaat gebeuren.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.