Ik heb een onder ooglid correctie gehad. Het resultaat is boven verwachting, ik ben er erg blij mee. Mijn wallen zijn geheel verdwenen. Het herstel ging vlot en de behandeling was professioneel en vriendelijk.
Was model voor neus behandeling met filler, resultaat ben ik erg blij mee. Ben goed ontvangen, op me gemak gesteld en goed behandeld.
Goed behandeld, duidelijke uitleg, prettige ervaring
Prettig, vriendelijke mensen en kundig.
Ben zeer vriendelijk te woord gestaan duidelijk antwoord op mijn vragen gehad. Natale Adamo ken ik al omdat hij 19 jaar lang mijn huisarts is geweest en ook al 2 x fillers heeft gezet dus heb alle vertrouwen in Ivy Clinics
Ik zag een beetje tegen de ingreep op maar werd heel lief op mijn gemak gesteld door de assistente. Het viel me 100% mee. Dr. Schram is heel erg kundig en het resultaat is nu na een week al prachtig. Kortom ik ben erg tevreden!
Fijn geholpen, erg blij met het resultaat!
nvt
Samen met een vriendin de afspraak gepland helaas moest ik het verzetten maar nu alsnog is de ooglidcorrectie gedaan en ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid, de behandeling, de interesse die er in je wordt gesteld . We hebben verschillende klinieken onder de loep gehad en gekozen voor Ivy Clinics en 100 % tevreden .
Ik heb een botox/ filler behandeling gehad en ik ben blij met de botox maar wat de fillers betreft ben ik een beetje teleurgesteld. Ik loop nu het liefst met een mondkapje op omdat ik me als een lelijk eendje voel. ( behandeling: filler neus- lippenplooi ). Dus geen fillers meer voor mij. Hoe en waarom is het misgegaan dat durf ik niet te zeggen.
Dit is de derde keer dat Dr. Ademo mij behandeld heeft met fillers en tot op heden altijd met een erg mooi resultaat.
Behandeling bovenooglidcorrectie. Ik was erg zenuwachtig maar werd goed gerustgesteld. De behandeling is zeer goed gegaan en het resultaat is er mooi! Het is een zeer nette en moderne kliniek waar ik me prettig voelde. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
Het was een intake, goede, vriendelijke voorlichting. De ingreep volgt over een paar weken.
Ik had een duidelijk en goed intakegesprek, de ingreep ging vlot en verliep prettig, mede door de bijzonder aardige arts en assistente.
Ik heb een positieve ervaring gehad.
Erg vriendelijk personeel en professioneel. Ze weten wat ze doen en de nazorg is ook goed. Prijstechnisch goed!
Dr Schram stelde me goed gerust tdns behandeling en vertelde goed wat er gebeurde. Mijn vertrouwen in jullie deskundigheid was en is groot. Fijn ook dat ik gewoon naar slam fm mocht luisteren en dat er plaats was voor grapjes terwijl medewerkers geconcentreerd bleven!!
Goede sfeer geweldige arts Als je vragen hebt leggen ze het uit
Goed advies, goede behandeling
Ik heb nog geen keuze gemaakt voor een behandeling. Dus de kwaliteit kan ik nog niet beoordelen van een mogelijke behandeling.
Stoorde mij aan losse huid in hals na afvallen. Na teleurstellend intake bij bekende kliniek ( voelde mij niet serieus genomen)voor second opinion bij Ivy clinics terechtgekomen. Duidelijk en verhelderend wat wel kan. Lipolaser is het toverwoord. Behandeling en napijn nihil, drukverband is wel vervelend maar, nodig. Ben nu al blij met het resultaat loop momenteel bij fysiotherapie voor mauele lymfedrainage. Vriendelijke chirurg en assistent. Als je nog twijfelt voor deze behandeling niet doen. Resultaat vindt ik verbluffend. Super blij.
Het belangrijkste, ik voel me er thuis. Daarnaast kundige en vriendelijke mensen en wat ben ik tevreden met de resultaten. Steeds weer! Ook de liposuctie ben ik erg tevreden over, de schaamte is ervan af. Mooi toch dat dit allemaal kan!
Ingreep is meegevallen , het resultaat is prachtig jammer dat met het verwijderen van de hechtingen zo pijnlijk was. Dit had ik na de pijnloze ingreep niet verwacht.
Nog even afwachten. Het is nog opgezwollen.
Ik ben erg tevreden over de botoxbehandeling uitgevoerd door Chantalle Burgers.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.