Positief
Vriendelijk personeel, goed werk afgeleverd
Ik heb een oorlelcorrectie gedaan bij Ivy Clinics. Heel dijn geholpen en alle informatie gekregen die ik nodig had. Vriendelijk personeel en alles ziet er erg netjes en hygiënisch uit.
vanaf begin tot het einde is me alles goed uitgelegd, ben ook blij met de behandelend arts en het resultaat.
Prima communicatie/voorlichting wat-en hoe gedaan wordt. Professionele benadering én behandeling. Goede nazorg. Puntje van aandacht is de soms moeilijke telefonische bereikbaarheid
Zeer professioneel, informatief, servicegericht, vriendelijk, ontspannen en prettig.
Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Ik heb een ooglid correctie laten doen en ik wilde dit al jaren! Na veel speuren op internet kwam ik bij Ivy Clinic uit, en wat ben ik hier goed geholpen door dokter Schram. Hij en zijn assistente hebben mij zo op mijn gemak gesteld en mij door de operatie heen geholpen dat het zo voorbij was. Ik ben nog herstellende maar het resultaat is nu al super!
Heb niets gevoeld en het ziet er heel goed uit
Een prettige en vriendelijke service. Duidelijk intakegesprek en deskundige ooglidcorrectie. Ben tevreden met het resultaat!
Na een vriendelijke en duidelijke intake kon ik 2 weken later al terecht voor een ooglid correctie. Deze ingreep viel reuze mee, ook door de duidelijke aanwijzingen van de arts en vriendelijke assistente. Ook na de ingreep kreeg ik duidelijke instructies mbt nazorg en na een weekje mochten de hechtingen er al uit. Het is erg mooi geworden en ik lijk wel 10 jaar jonger.
Goed en duidelijk gesprek. Realisties over verwachtingspatroon..ik ben zeer tevreden met het resultaat wat behaald is...heel fijn personeel Heel veel complimenten voor jullie. Ik kom heel graag bij jullie terug... Wat ik ook zeker ga doen... Groetjes.
Goeie clinic met aardig personeel
Zeer professioneel en duidelijke uitleg.
Heel positief
Helemaal super! Ontzettend op m'n gemak gesteld en supervriendelijk geholpen!
Eindelijk de stap genomen voor mijn bovenooglidcorrectie, even Googlen en ik kwam al snel op de website van Ivy Clinics, deze is overzichtelijk en duidelijk, dus meteen gebeld voor een afspraak. Aangekomen op de mooie locatie in Den Bosch werd ik hartelijk ontvangen en had ik een heel fijn intakegesprek. Op de dag van de ingreep ging alles goed en ik ging met een zeer tevreden gevoel naar huis. Een week later moest ik terugkomen voor het verwijderen van de hechtingen en ook hierbij werd ik weer zeer prettig geholpen. Na 1 week ben ik al heel tevreden met het resultaat en dames die mij geholpen hebben, hebben het écht super goed gedaan!! In alle opzichten! Bedankt voor alles!
Vriendelijke therapeuten
Mooie kliniek, met vriendelijke mensen.
Prima kliniek, leuk personeel en goede behandeling.
Fijne kliniek, goede uitleg en advies.
Prettige en vriendelijke behandeling. Telefonische bereikbaarheid is helaas niet geweldig. Maar je wordt meestal wel dezelfde dag nog terug gebeld.
Ik voel nu weer wat ik uitstraal dankzij de professionele behandeling, namelijk stalend! Zonder er onnatuurlijk of anders uit te zien, gewoon de beste versie van mezelf die past bij mijn leeftijd!
Zeer professioneel, en goede nazorg.
Hele goede behandeling,erg vriendelijk personeel!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.