Fijn intake/advies gesprek gehad. De uiteindelijke ingreep is goed verlopen, erg mee gevallen ook. erg vriendelijke arts en assistente!
nvt
Werd meteen geholpen. Goede uitleg . Volgende week controle erg fijn allemaal.
Fijn adviesgesprek betreffende mijn voorgenomen ooglid correctie gehad. De uiteindelijke ingreep is goed verlopen, aardige arts en assistente gehad.
Uitstekende vakkundige kliniek met persoonlijke benadering!
Ik ben zeer tevreden hoe ik ben ontvangen en behandeld. Vanaf het moment van intake tm de nacontrole. Na de behandeling had ik vragen. Ik kon foto’s appen en de arts beoordeelde de foto’s en dat koppelden ze terug. Het is een mooie, schone kliniek. Personeel stuk voor stuk vriendelijk. Een aanrader!
Mooie kliniek met goede uitstraling. Prettige ongedwongen sfeer. Goede communicatie en uitleg. Wordt de tijd voor genomen. Resultaat is goed, ik ben er blij mee.
Vriendelijk ontvangen, procedure nogmaals uitgelegd, alle stappen doorgesproken. Tijdens ingreep benoemen wat er gebeurt, regelmatig vragen hoe het gaat. Advies voor na de behandeling goed uitgelegd.
Ik was niet bang voor de ingreep, wel was ik bang van hoe komt het eruit te zien. En het is allemaal boven verwachting geweest. Ik ben erg tevreden met het resultaat. Wel zou ik inderdaad alle adviezen opvolgen.
Bovenooglid correctie gehad, gedaan door Marianne Stenstra en Sonja in Den Bosch. Netjes en rustig alles verteld en begonnen, ook de verdoving heb ik niet gevoeld. Herstel ging super, niet blauw bijna niet dik. Het niks doen vond ik het ergste. Toen ik na 1,5 week iets tegen mijn oog kreeg s’avonds heb ik gebeld en ben gelijk goed te woord gestaan en gerustgesteld. Top clinic met kundige lieve mensen.
Van begin tot eind..super fijn geholpen. Ik kon alles vragen. Ze hebben alles heel goed uitgelegd.
Ik ben goed en klantgericht geholpen.
Goed advies
Heel fijn om hier te komen!
Zo goed als pijnloos resultaat is prima Echt n aanrader.
Ik heb een zeer goede ervaring gehad met ooglid correctie en lipfillers beide uitgevoerd door J.Gilden zij wist mij goed gerust te stellen en alle vragen te beantwoorden
Nette vlotte behandeling.
Goede uitleg Fijne behandeling
Het was misschien handiger geweest om deze mail na de behandeling te versturen. Deze volgt namelijk nog.
goede adviezen en voorlichting
Goed en mooi op tijd geholpen
Super fijne ervaring. Mooie kliniek, met deskundig personeel. Kan niet wachten tot de volgende afspraak!
Nette kliniek. Vriendelijke mensen. Ingreep correct afgehandeld.
Erg prettig, duidelijke uitleg, en als het nodig is raden ze ook behandelingen af. Meerdere behandelaars gehad en altijd tevreden.
De locatie is mooi en de medewerkers zijn vriendelijk. Dokter Adamo geeft je een goed gevoel en neemt alles duidelijk met je door. Alleen maar lof voor dokter Adamo.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.