Klantvriendelijk en duidelijke uitleg.
Afwachtend op het definitieve resultaat nu al heel erg tevreden met de behandeling.
Vriendelijk en professioneel, tegemoet komend, oprechte interesse, goede voor en nazorg. Mooie praktijk. Nu al tevreden over het resultaat
Ik vond het heel prettig en professioneel. Had een uitstekende uitleg en behandeling, goede persoonlijke aandacht
Uitstekend en plezierig geholpen.
Ik ben meer dan tevreden met het resultaat van mij bovenooglidcorrectie.
Zeer vriendelijke en netjes ontvangen. Stellen je gerust en nemen de tijd voor je. Resultaat niet helemaal tevreden werd direct opgelost nu super blij met het resultaat. Bedankt Dr. Adamo
Nemen de tijd voor je, luisteren goed naar je wensen. Hier ga ik vaker komen.
Aardige vrolijke medewerkster, ze wist waarover ze sprak. Coöperatief in meedenken over een vervolgafspraak.
Week geleden een bovenooglid correctie laten doen. Heel goed geholpen, deskundig team, sociaal en laagdrempelig. Aardige en vakkundig personeel. Kortom Super!
Heb op 28 juni jl een onderooglid correctie laten doen met Canthoplexie en het is me zo meegevallen, verdoving en ook de hele correctie niets gevoeld. Was heel bang om er gezwollen, bont en blauw uit te zien maar dat is 100% meegevallen - terwijl ik heel snel blauwe plek heb en gezwollen ogen heb van bijv zon - in de bergen etc. Beveel deze Clinic echt aan en ook Dr. N. Adamo. Hechtingen zijn er nu uit en tis nog beetje gezwollen boven mijn ogen en eronder zie je bijna niets meer.
Mooie locatie Deskundige arts, gaf duidelijke advies
helemaal goed, zowel het voorbereidend gesprek , de ingreep zelf en de nazorg. blij dat ik het heb gedaan.
Ik kan niet anders zeggen dan dat je vanaf het moment dat je binnenkomt echt welkom voelt. Je wordt meteen op je gemak gesteld en ze nemen echt alle tijd voor je , je kunt aangeven wat je graag veranderd zou willen zien en zij geven een eerlijke mening hierover ook als het niet haalbaar zou zijn. ja ik zou ivy clinics echt aanraden.
Heel fijn geholpen en ook na de behandeling alle tijd voor je. Beantwoorden alle vragen…ook dagen erna als je twijfelt over iets. Aanrader!
Ik was erg zenuwachtig voor mijn ingreep, maar dit verdween snel door het begrip en de aandacht. Stap voor stap de procedure doorlopen. Was voorbij voor ik er erg in had.
Omdat ik er steeds meer last van begon te krijgen onder -en boven ooglidcorrectie laten doen. Dankzij een goed intake gesprek wist ik wel ongeveer wat mij te wachten stond, toch had ik de operatie een beetje onderschat, ze zijn toch al gauw een klein uur bezig en ondanks het roesje maak je de handelingen toch enigszins bewust mee. Gelukkig zijn chirurg en assistent erg kundig en gaven mij een goed gevoel en vertrouwen. Helaas kreeg ik, ondanks dat ik voorzichtig was, na een week last van een kleine ontsteking van het linkeroog, ook daar werd goed op gehandeld en heb ik nu druppels en zalf om dit te behandelen. Na een week is het nog een beetje te vroeg om een echt eindoordeel te geven, maar vooralsnog ziet het er verder goed uit.
Kreeg deze mail midden in de behandeling daarom kon ik nog geen echt oordeel geven maar nu achteraf ben ik blij dat ik het heb laten doen resultaat is heel goed
Goede arts en vriendelijke assistente..niets mis mee..heb de lipo laser gehad ging buitengewoon goed en prima begeleiding ben goed gerustgesteld.
Goede voorlichting en een fijne persoonlijke benadering
Ik krijg 17 aug een onderooglidcorrectie. Ga er vol vertrouwen in
Ik ben erg tevreden met mijn botox behandeling. Ook de deskundigheid van de behandelaar.
Ik ben heel blij met het eindresultaat en de behandeling, zorgvuldig, netjes, tijd voor vragen, hier een hele tevreden klant
Zeer professioneel!
Ze gaan erg goed zorgen en helpen voor mee.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.