Het intake gesprek en de uiteindelijke behandeling waren professioneel, persoonlijk en niet gehaast. Zeer tevreden over de ingreep en het uiteindelijke resultaat.
Zoals hierboven geschreven en ik ben heel vakkundig geholpen.
Ik was al een poos opzoek naar een kliniek voor een ooglidcorrectie. Een collega vertelde over haar ervaringen en trok mij over de streep. Ik ben zeer verrast over de communicatie en persoonlijke begeleiding. Ik kreeg heel veel informatie en daar ben ik zeer tevreden over. De ingreep verliep goed en het herstel heeft wat tijd nodig. Ik heb bijna geen napijn ervaren. Ik heb nu een frisse open blik die ik graag wil. Ik had het eerder moeten doen!
Ik moet de behandeling nog ondergaan dus kan pas naderhand alles beoordelen
Ik ben erg tevreden.
Ik werd goed en proffesioneel geholpen. Ik had het idee dat er goed werd geluisterd naar mijn wensen en er niet zomaar wat gezegd werd om te “ verkopen”.
werd direct op mijn gemak gesteld, fijne dames en heel kundig. Er werd precies gezegd wat er gedaan werd, en dat vind ik heel fijn.
Prima prijs en kwaliteit! Zeer deskundig personeel duidelijk en goed
Aardige dames en gaan professioneel te werk
Intake
Goed en eerlijk advies. Voelt vertrouwd vanaf de eerste stap binnen.
Na een heel fijn intakegesprek, was de conclusie: u heeft een ruimer huidoverschot dan de gemiddelde cliënt die wij hier behandelen. Dat gaf voor mij de doorslag om toch een ooglidcorrectie aan te gaan. En nu, 7 weken later nog steeds superblij met het natuurlijk ogend resultaat!
Ik heb in oktober mijn eerste Botox behandeling gehad. Ik wist er weinig van maar de arts heeft alles heel duidelijk en eerlijk uitgelegd
Vriendelijk, zorgvuldig, met goed resultaat
Heb voor het eerst lipfiller laten zetten. Je word van te voren goed ingelicht, alle vragen worden fijn en helder beantwoord. De behandeling zelf werd ook stap voor stap uitgelegd. En 't resultaat is super!!!
Ik was van te voren best bang voor mijn ooglidcorrectie, maar tijdens de behandeling werd ik heel erg gerustgesteld en voor ik het wist, was het al gebeurd. Zowel tijdens als na de behandeling heb ik nul pijn gehad. Ook minimale zwelling en geen blauwe ogen.
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Ivy Clinic. Het team is professioneel, deskundig en ontzettend vriendelijk. Ze luisteren goed naar je wensen en denken echt met je mee. Je voelt je welkom en op je gemak.
Nagenoeg pijnloze ingreep Vlot herstel.
Ik kom al een aantal jaren bij de clinic voor een botox behandeling. Er word altijd goed naar je geluisterd. En ik ga er met een fijn gevoel weer naar buiten.
Persoonlijke benadering en goed advies
Menselijke benadering zonder veel poespas
Super kliniek Echt een aanrader Netjes vakkundig en super aardig
Serveice geweldig. Behandeling zoals gehoopt verlopen.
Heftig maar toen het klaar was was ik erg tevreden
Ik ben altijd goed geholpen bij Ivy clinics, maar bij mijn laatste behandeling (botox) heb ik een onverwacht bijeffect ervaren. De behandeling voelt erg zwaar aan op mijn voorhoofd en rond mijn ogen, wat gepaard gaat met hoofdpijn. Dit is voor mij nieuw en niet prettig.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.