Laden reviews...
385 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Uit de verzamelde ervaringen blijkt een overwegend positieve beeldvorming. Klanten waarderen de heldere uitleg, het vriendelijke personeel en de betrouwbare nazorg. Er wordt veel gesproken over een ontspannen behandeltraject, duidelijk communicatie en tevredenheid over het uiteindelijke resultaat. De kliniek wordt gezien als deskundig en betrouwbaar.
Duidelijke uitleg en aandacht voor mijn wensen.
Rimpelbehandeling
4 July 2026
Claire
Zevenaar
Persoonlijke aanpak super goede service.
3 July 2026
Manon
Arnhem
Na de intake en de app te hebben doorgenomen wist ik precies wat ik kon verwachten.
2 July 2026
Bert van den berg
Deventer
Ivy wordt zeker door mij aanbevolen. fijne mensen om je heen die kundig zijn. nazorg is ook prima.
2 July 2026
Remy Hond
Raamsdonksveer
Kliniek adviseert niet alleen op basis van wensen van client, echter bespreekt ook de (on)mogelijkheden van de wensen. Geen haast tijdens de het consult en eventuele behandeling. De kliniek zorgt voor een prettige sfeer.
1 July 2026
Yvonne
Arnhem
Ik kom altijd bij dr. Adamo en ben zeer tevreden. Betrokken, luistert naar mijn wensen. Tevens is de ruimte mooi ingericht en personeel vriendelijk en altijd een welkom met kopje koffie.
1 July 2026
Ineke
Doetinchem
Mijn angst voor een ooglidcorrectie was behoorlijk maar de klachten werden erger. Na een geruststellende intake heb ik meteen een afspraak gemaakt voor de ingreep. Ik werd zo goed begeleid , de assistente hield me aan de praat wat ik heel fijn vond. De ingreep viel heel erg mee. En het resultaat is geweldig. Ik krijg complimenten en vindt het zelf heel mooi. Mijn klachten zijn verdwenen. Helemaal top!
29 June 2026
Anne gerritsen
'S-HEERENBERG
Al een paar jaar bezoek ik Ivy clinics. Botox tegen hoofdpijn (is daardoor verminderd niet verdwenen) en 1x filler ivm harlekijn rimpels. Wat mij zo bevalt is dat ze je behoeden voor over behandeling. Als 60+ word je er niet (natuurlijk) mooier van door meer te behandelen. Ik voel me gehoord en begrepen en ben erg tevreden!
Ivy clinics Amsterdam
29 June 2026
Saskia
Amsterdam
Vriendelijke en deskundige huidtherapeut. Goed resultaat na enkele behandelingen.
Anders
27 June 2026
Jitske
Nijmegen
Botox fronsrimpel laten zetten. Al meerdere keren laten doen. Vakkundige artsen. Aantal jaar geleden bovenste ooglid correctie uitgevoerd. Nog steeds heel blij mee.
25 June 2026
Monique
Olst
Een hele fijne ervaring gehad bij Ivy Clinics. Vanaf de intake werd er goed geluisterd naar mijn wensen en kreeg ik duidelijke uitleg over de behandeling en het herstel. Het team is vriendelijk, professioneel en neemt echt de tijd voor je. Daardoor voelde ik me gedurende het hele traject op mijn gemak. Ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben ontzettend blij met het resultaat van mijn bovenooglidcorrectie. Het resultaat ziet er natuurlijk uit en past goed bij mijn gezicht. Bedankt voor de goede zorg!
25 June 2026
Leonie
Veenendaal
Ingreep is gepland in oktober dus heb nog geen ervaring met de ingreep alleen intake en die was heel goed
24 June 2026
Gery
Duiven
Zowel tijdens de intake als tijdens de operatie is alles keurig uitgelegd. Na de operatie 2-3 dagen echt rust gepakt met veel koelen op advies van de arts en bijna geen bijwerkingen gehad. Geen last van blauwe uitslag of andere bijwerkingen, kortom 100% meegevallen.
23 June 2026
Frank
Didam
Ik ben erg zenuwachtig geweest vooraf, maar achteraf was dat niet nodig. En dat zat 'm niet in wat ik ervan verwachtte, maar dat is mijn natuur en daar zijn ze heel goed en rustig mee omgegaan. Het resultaat nu na 4 weken is al mooi, maar zal nog wel mooier worden met het verstrijken van de tijd. Ook denk ik heel langzaam aan al effect te kunnen merken, dat mijn ogen voornamelijk in de avond iets minder vermoeid zijn.
20 June 2026
Inge
Silvolde
Vriendelijke ontvangst
Anders
19 June 2026
Tinie
Doetinchem
Fijne benadering en blij met het resultaat
Fillers
Claudia
Westervoort
Ik volg hier momenteel een kuur van AlumierMD peelings voor mijn gezicht en ben ontzettend tevreden. De specialisten zijn erg professioneel, leggen alles duidelijk uit en geven uitstekende nazorginstructies mee voor thuis. Ik zie nu al dat mijn huid rustiger wordt, littekens verminderen en de structuur verbetert. Een absolute aanrader!
Peeling
Vitalii Udovytskyi
S-HERTOGENBOSCH
Gastvrij personeel. In eerste instantie kreeg ik vooraf een verwarrend advies. Natale Adamo was echter erg duidelijk en gaf goed advies. De behandeling verliep prima.
Fillers
Riky
Westervoort
Ik heb liposuctie en lipolaser laten doen aan de achterkant van mijn bovenbenen en knieën, en hoewel de behandeling professioneel verliep, was het herstel veel zwaarder en langduriger dan ik had verwacht pas na zeven maanden kon ik weer een beetje hurken, knielen en zitten, iets waar ik vooraf graag realistischer over geïnformeerd was. en ik hoop dat het vanaf nu verder blijft verbeteren, want ondanks dat de zwelling gelukkig minder is, is die er nog steeds. Bij mijn eerste controle heb ik dit allemaal met de arts besproken, en we hebben afgesproken dat ik over 6 maanden terugkom om te kijken hoe het dan gaat; op dit moment ben ik nog niet blij met de uitkomst, omdat de pijn en zwellingen nog niet volledig weg zijn, en pas wanneer dat echt verdwenen is kan ik beoordelen of het voor mij geslaagd is.
Liposuctie
12 June 2026
L
Arnhem
Vandaag 4 weken geleden een boven ooglidcorrectie gehad. Ben nu al blij met resultaat, terwijl er pas over 3 maanden helemaal genezen zal zijn.
Hanneke
ARNHEM
Vanaf de intake tot aan de behandeling fijn geholpen. De angst die ik vooraf toch wel had (ze gaan iets aan mijn ogen doen) is totaal overbodig geweest. Met name de uitleg die ik kreeg bij elke handeling die ze verrichte was erg geruststellend. Compliment aan jullie team.
Jan Wolters
Westervoort
Zeer vriendelijk ontvangen en hele duidelijke informatie en instructies ontvangen.
Marian
Varik
Perfecte ingreep met mooi resultaat en bijzonder vriendelijke en professionele medewerkers en chirurg. Zeer persoonlijke benadering !
Ivy clinics Amsterdam
Martijn Akkerman
Amsterdam
Heel fijn geholpen door iedereen nog wel een strak gevoel van de oogleden maar dat zal er wel bij horen. Wat mijn wenkbrauwen en oogleden wil ik nog graag advies met de controle
Bets Lemmers Zondag
Beneden Leeuwen
Elke 3,5 maand kom ik voor een Botox inj voor mijn voorhoofd en frons , hierbij wordt ik altijd gastvrij ontvangen en deskundig geholpen Ik ben zeer tevreden over het resultaat
Carla
Westervoort
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch