Ik ben snel en fijn geholpen voor mijn behandeling.
Nemen alle tijd .rust fijne uitleg.het ziet er zeer mooi uit
Super aardig, professioneel en blij met het resultaat! Bevel ik zeker aan!
Super goed
Een fantastische behandeling gehad. Niets gevoeld tijdens de operatie en daarna ook nergens last van gehad. Een heel prettig gevoel gehad tijdens de behandeling.
Ik heb een onderooglid correctie gedaan. Heel netjes geholpen Goede voorlichting Uitstekend uitgevoerd. Ben super tevreden
Intake gehad bij dr. Adamo in Den Bosch, verder nog niet behandeld.
Mijn wens werd serieus genomen. Goede uitleg en prachtig resultaat
Afspraak gemaakt voor een profhilo behandeling. Er werd ruimschoots de tijd genomen mbt voorlichting etc. De arts vertelde netjes stap voor stap wat hij ging doen. Vooral de persoonlijke touch sprak mij erg aan.
Er wordt geluisterd en niet gelijk gehandeld. Geholpen door een deskundige vriendelijke arts die tijd heeft Erg fijn contact persoon gehad die echt met je meedenkt en ook deskundig is. Na de behandeling een voor mij natuurlijk resultaat waar ik heel blij mee ben. Bedankt en zeker tot ziens.
Goed uitgelegd van tevoren, en ten aller tijden de mogelijkheid om vragen te stellen...en zelfs uit te stellen. Ik ben een week geleden geholpen...en heb goede hoop dat het goed komt. Dus tot nu toe tevreden, nog een beetje blauw....maar kan goed zien dat ik al opgeknapt ben. Geen pijn ervaren! Niet tijdens de operatie en er ook niet na.
Goede service, er wordt echt naar je geluisterd... ben nu al blij met het resultaat van de botox behandeling. De arts is erg vriendelijk en gaat zeer kundig te werk! Tevens ben ik zeer prettig ontvangen en voorzien een heerlijke kop koffie!!! Een echte aanrader!
Vriendelijk geholpen goed resultaat
Intake gesprek was duidelijk, goede uitleg van wat er ging gebeuren en wat te verwachten. Behandeling zelf netjes verlopen. Nabehandeling en laatste uitleg mbt eigen handelen voor het beste resultaat.
Ik had een afspraak gemaakt bij Ivy clinics voor een ooglid correctie. Via mijn zusje had ik al gehoord dat sommige vriendinnen dat ook bij Ivy clinics hadden laten doen en dat ze tevreden waren. Ik zou zo’n ingreep nooit zomaar toevertrouwen aan een kliniek door ‘even te googelen’. Dus ik gaf me ook over aan de expertise van dr. Adamo. De professionele aanpak maakte dat ik dat ook kon. Het ging vakkundig en snel, ik merkte meteen, dat is dagelijkse kost voor deze arts. Het deed eigenlijk geen pijn, maar je moet jezelf daarna wel de rust gunnen om te herstellen. Je moet de eerste dagen goed koelen en de hechtingen voelen niet echt lekker. Ze zijn er nu een dag uit en het verlicht de druk meteen. Het echte resultaat zal over een paar weken pas zichtbaar zijn, maar het ziet er nu al goed uit. Wonderbaarlijk hoe snel je lichaam herstelt
Ik heb een ooglid correctie gehad op 14-4 is heel goed gegaan fijn mensen zeer vriendelijk en een goede begeleiding
Heb wat aanmerkingen, lag niet aan de behandeling, geen discussie, wordt verder geholpen, meteen gerustgesteld, fijne proffesionele mensen, top
Wederom voor botox in mijn fronsrimpel geweest. Vorig jaar ook een boven ooglidcorrectie laten doen. Vriendelijk personeel met kennis van zaken.
Zeer goede ervaring met het team in Westervoort, en vooral met Janneke die mijn ingreep deed. Ze is vakkundig, zorgvuldig en heel erg vriendelijk en leuk. Ik kom hier zeker terug voor mijn volgende ingreep.
Fijn, maar snel. Was ik niet gewend van de kliniek.
Fijne mensen en de behandeling is goed geslaagd!
Ik twijfelde tot op het laatste moment maar nu zie ik er fris uit. De rede waarom ik dit gedaan heb is dat heel veel mensen zeiden wat zie jij er moe uit. Boven- en onderlid correctie gelijk tijdig laten doen dan heb je maar een keer herstel tijd nodig. Bij de derde week herstelde het laatste gedeelte van mijn onderooglidcorrectie en dit gaf me een enorm veel zelfvertrouwen. Resultaat super mooi geworden, Dr. Adamo bedankt.
Zeer klantvriendelijke arts en assistenten. De arts luisterd goed naar de wensen en neemt de tijd. Zeer mooie resultaat. Professioneel en accuraat. Hele mooie en moderne locaties.
Ben zeer vriendelijk behandeld. De voorlichting was goed. Ben gerustgesteld voor de operatie.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.