Ik zag er heel erg tegen op ,maar ik werd op mijn gemak gesteld en de oog correctie ging heel goed ,goede uitleg en nazorg ,de arts en assistent waren erg aardig en kundig.
Na een wat mindere consultervaring t.a.v. 'dingen eromheen', dus niet zozeer consult zelf, is mijn vertrouwen hersteld. IVY nam dírect contact op na hiervan kennis te hebben genomen en hebben e.e.a. netjes in orde gebracht. Mijn vertrouwen is hersteld en zal na de zomervakantie mijn behandeling ondergaan.
Wat vervelend om te horen. Ik heb het direct met Jenny opgepakt en zij gaf aan al met u gesproken te hebben hierover. Hopelijk heeft dit geholpen. 🤍
Originele beoordeling
Lange uitloop al om 09.15 's ochtends. Kan gebeuren, maar missch goed om iemand dan even te informeren als je langsloopt in de wachtkamer. Behandeladvies zou gemaild worden door Jenny maar heb nooit iets ontvangen. Zonde..... Onpersoonlijke ontvangst, niemand aan balie of die je ontvangt.
Rustige praktijk en goede begeleiding
Vooraf is duidelijk besproken wat de opties en evt risico's zijn. De operatie is goed verlopen en dr. Adamo bleek ook na de operatie nog goed bereikbaar en betrokken. Heel prettig. Enige minpunt aan de totale ervaring was de onprofessionele telefoniste achter het 24 uurs nummer. Maar dat heeft dr Adamo ruimschoots goedgemaakt door mij op zondagavond terug te bellen en gerust te stellen.
Dat is niet zo fijn om te horen. Wij gaan dit direct oppakken met het bel bureau. Zij horen alleen de telefoon door te verbinden dus wij horen graag nog even in een privé mail wat er precies mis ging. Dat kan via een reply op dit bericht.
Snel een afspraak ook voor de behandeling. Het geheel kwam mij betrouwbaar en efficiënt over. En viel mij reuze mee. Eerste keer bij zo een clinic. Geen vergelijk dus mogelijk. Zeker aan te bevelen.
Super tevreden,mijn Wallen zijn helemaal verdwijnen, mijn lippen zijn perfect
Ik heb een ooglidcorrectie gehad, uitgevoerd door dokter Adamo in Westervoort. Alles viel mij reuze mee! Vandaag zijn de hechtingen eruit gehaald door Sonja. Ben super tevreden.
Positief
Gemoedelijke omgeving met mensen die hun vak goed verstaan!!
Zowel de heldere en eerlijke info bij de intake, als de behandeling zelf waren geweldig. Niets van opdringerige methodes om "iets aan te smeren" waarbij je het idee krijgt dat het alleen daar omgaat. Alles gewoon relaxed en vriendelijk!
Allemaal goed geregeld Goede uitleg Ziet er goed uit!
Ik ben geholpen door Sonja assistent en door de Hr Adema Ik vond de info minimaal wat er ging komen, ik kon wel vragen stellen. Een beetje als een routine klus behandeld door de Hr Adema Dat vind ik jammer. Want voor mij was dit geen routine.
Wat jammer dat u dit zo ervaren heeft. Dat is absoluut niet de bedoeling. Wij krijgen hier juist altijd veel complimenten over. Het is wel een behandeling die we inderdaad veel uitvoeren dus het zou kunnen dat het in die zin routine matig overkomt. Ook wel weer een fijn idee al die ervaring tijdens een behandeling maar ik kan mij voorstellen dat u net wat meer tijd nodig had. Wij nodigen u graag uit om dit nog een keer goed te bespreken.
Duidelijke uitleg en vriendelijke mensen. Behandeling is prima verlopen.
Duidelijk intakegesprek gehad, zeer vriendelijke staf. Dus een tevreden klant
Zeer tevreden met het resultaat na de behandling. Er volgt nog een vervolg afspraak, om te kijken voor de final touch. Dr. Stenstra is heel duidelijk in wat er wel en niet kan. Zij was ook erg geruststellend en gaf aan wanneer het “pijn” ging doen.
prima advies, fijn dat je "herkent" wordt en je geen nummer voelt.
Ik kwam voor een andere behandeling en na we. Eerlijk advies heb ik ergens anders voor gekozen. Lieve, behulpzame mensen die er werken.
Kort en duidelijk advies van dr Adamo. Mooi resultaat.
Erg tevreden
Ze leveren goed werk, betaalbaar en persoonlijk.
Natuurlijk is het enigszins spannend, een ooglidcorrectie. Maar Ivy Clinics maakt alles goed: professioneel, super vriendelijk, alle tijd, deskundig en ook gewoon gezellig. Geen enkele vraag of mail is te veel. Top service en uiteindelijk (nu 8 dagen) later al een mooi resultaat! Dus het komt helemaal goed. Dank daarvoor! Blij mee. Ook geen hoofdpijn meer gehad sinds de ingreep! Wat voor mij de hoofdreden was om de ooglidcorrectie te doen :-) Bij twijfel, gewoon doen dus!
Originele beoordeling
Heel goed en vriendelijk geholpen,met een heel mooi natuurlijk resultaat!
Super praktijk
Heb een hele fijne intake gehad met duidelijke uitleg. Gelijk afspraak gemaakt voor ingreep, ondanks dat ik het best spannend vond. Ze stellen je echt gerust en achteraf viel de ingreep reuze mee, duidelijke instructies na de ingreep en een voorspoedig herstel. Bijna niet blauw geweest. Inmiddels zijn de hechtingen eruit en kan het verder genezen maar nu al zo blij met dit resultaat.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.