Zeer gast vrije ontvangst. Een goede uitleg wat er wordt gedaan ze nemen alle tijd voor je. De nazorg ook goed.
Ik ben echt super tevreden over mijn behandeling. De nazorg is ook perfect.
Vriendelijk ontvangst Vakkundig en zeer goed geholpen Zou deze kliniek bij iedereen aan bevelen
Ik vind het een fijne kliniek. Ziet er netjrs uit. En ze zijn ook heel vriendelijk.
Super fijne intake en advies. Geweldige arts en wat ben ik blij met het resultaat al na 1 week
Top adres, kom er graag
Wordt gedaan wat ze belooft hebben.
Op korte termijn een consult ingepland gekregen, via video. Dit werd heel netjes tijdig herinnerd en mogelijk gemaakt. Consulent Jenny heeft mij zeer goed wegwijs gemaakt, en weekje later teruggebeld met goede duidelijke feedback. Ook over mogelijkheden en prijzen. Zeer zorgvuldig en netjes toegelicht.
Onderooglid correctie is mij 100% meegevallen, zeer tevreden. Pijnloos en na ingreep geen hinder van gehad. Dr. Natale, hartelijk dank voor uw nette werk!
Professionele , fijne en vriendelijke kliniek .
Hele aardige dame gehad met de intake duidelijke uitleg. Meteen een afspraak geboekt, De arts stelt je gerust en is zeer ervaren. Kan het echt iedereen die twijfels heeft aanraden. Mooi resultaat vandaag de hechtingen verwijderd weer hele aardige dames.
Vanaf binnenkomst tot vertrek een fijne omgeving en rustige ingreep gehad
Na een eerste, informatieve bezoek heb ik met volle overtuiging mijn afspraak gemaakt. De behandeling (boven ooglid correctie beide ogen) was pijnloos en erg fijn uitgevoerd. Tijdens de behandeling werd steeds verteld wat ze ging doen en wat ik kon voelen. Na de behandeling geen problemen ervaren, geen "blauwe" ogen of andere pijnlijkheden. Na 1 week hechtingen eruit en ook dat ging snel en pijnloos
Vriendelijke snelle behandeling. Tussen intake en behanding zat 4 weken. Vanmorgen de hechtingen eruit gegaan. Ziet er goed uit, mooi. het uiteindelijke resultaat kan alleen maar nog mooier worden
Fijne vlotte behandeling tegen (denk ik) correcte prijzen
Erg tevreden over zowel communicatie als resultaat behandeling.
Goed advies, tevreden met resultaat
Persoonlijke benadering en men neemt de tijd ook voor een praatje
De arts legt duidelijk de procedures uit en is vriendelijk. Hij luistert goed naar je vragen en is helder over te verwachten resultaten. Fijn consult.
Goede uitleg Goede wisselwerking cliënt/ behandelaar
Er werd genoeg tijd genomen
Prima ervaring, deskundige behandelaar. 2e keer nu geweest
Vriendelijke mensen, goede service en fijne uitleg. Ik ga hier niet meer weg!
Vriendelijke en gastvrij ontvangen. Behandelaar heel kundig.
Was erg zenuwachtig voor de ingreep, Maar werd fijn gerustgesteld en alles werd duidelijk uitgelegd. Het viel allemaal reuze mee. De ingreep ging erg snel, en heb geen pijn ervaren. Ook niet in de dagen erna. Vandaag mogen de hechtingen eruit.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.