Mijn ervaring met Ivy Clinics is heel positief, van het maken van de eerste afspraak tot het eindresultaat werd ik steeds heel vriendelijk en hartelijk geholpen. Vakkundige en professionele dames (en heren) die me uitgebreid geïnformeerd hebben en die met warmte en interesse met je omgaan. De ingreep was niet pijnlijk en duurde kort, de tips die ik van de medewerkers kreeg (zoals koelen met diepvrieserwtje en ruim vooraf beginnen met arnic-druppels) waren waardevol.
Altijd behulpzaam en de procedure goed toegelicht.
Ik heb een bovenooglidcorrectie ondergaan. De behandeling was pijnloos, ging best snel en de assistente stelde me gerust en gaf goede uitleg voor de nazorg. Het herstel ging heel voorspoedig.
Nette praktijk met goede service
Helemaal top
Tevreden
Super ontvangen, goed begeleid!
Een jaar na mijn bovenooglid correctie enkele cystes in het litteken laten verwijderen. Dit kon gelijk bij de 2e (extra) controle. Super efficiënt en zo prettig.
Duidelijke en goede voorintake. Prima begeleiding tijdens ingreep En goede nazorg.
Hele prettige, professionele en persoonlijke kliniek. Je wordt altijd goed geïnformeerd, super nazorg en geven ook duidelijk aan als een wens (nog) niet passend is bij je huidconditie.
Blij dat ik na lang twijfelen toch een afspraak heb gemaakt voor ooglidcorrectie. Ontspannen sfeer tijdens de ingreep. Hechtdraadjes verwijderen was ook pijnloos. Erg tevreden over de behandeling..... Fijne plek, fijne mensen, allen stuk voor stuk aardig en vakbekwaam. Kan het iedereen aanbevelen
Vorige week mijn ooglidcorrectie laten uitvoeren. Heel tevreden met het resultaat. Een aanrader
Erg meegevallen en goed resultaat
In een kleine omgeving wat voor mij huislijke overkomt, leuk ontvangen! Goede uitleg door behandelaar die mij het vertrouwen kon geven om ontspannen een behandeling aan te gaan. Geeft goed advies. Ingreep samen met leuke, voor mijn gevoel ook een professionele assistente uitgevoerd. Tijdens behandeling ook in gesprek met mij waardoor het ontspannen is verlopen en ik met een tevreden gevoel en goed resultaat ben weggegaan.
Ivy Clinics is een uittekende kliniek die werken met professionals en ze zijn eerlijk in wat wel en niet kan / haalbaar is. Zelf heb ik daar een boven en onderooglid correctie en een plexr in 1 keer laten uitvoeren en het resultaat is fantastisch.
Goede voorlichting.
Goed voorlichting bij intake-gesprek en deskundige behandeling.
Deskundig vriendelijk
Zeer tevreden. Ervaren, kundige en klantvriendelijke artsen. De locatie is goed bereikbaar, midden in Amsterdam. Prettige en adequate klantenservice.
Keurig geholpen en behandeling met duidelijke uitleg
Ik ben fijn ontvangen door Sonja,zij stelt je op je gemak,oog de arts was netjes,vriendelijk,behandeling ging snel en pijnloos.
Ik ben zeer goed ontvangen en geinformeerd. Het ging bij mij om een ooglidcorrectie en deze is perfect uitgevoerd. Heel natuurlijke blik. Klein minpuntje: er is mij tot 2 x beloofd foto s door te sturen. Zowel voor de behandeling als na de behandeling en dit is steeds niet gebeurd.
Een prettige benadering en vakkundig geholpen.
Ik ben tevreden met het resultaat. Ik had wel meer informatie over de periode na de ingreep willen hebben. In de brochure wordt kort gesproken over verschijnselen na de ingreep. Ik heb gemaild met de kliniek en dat werd goed afgehandeld. Maar ik ben uiteindelijk zelf op zoek gegaan naar foto's van herstel. Dus hoe ziet je oog eruit na een paar dagen, na een week etcetera. Als patient ben je onzeker en zoek je naar houvast.
De behandeling was goed. De duur van herstel heel lang. De prijs ligt bij jullie hoger dan bij andere aanbieders.
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.