Goede adviezen en behandeling
Goede kliniek. Vriendelijk personeel. Wordt netjes geholpen
Prettige ontvangst. Zorgvuldig en vakkundig geholpen. Mooi resultaat hoven verwachting.
Ik heb een bovenste ooglidcorrectie laten doen door Marjan Aldenzee, ze is een kundige arts en stelt de patiënt zoveel mogelijk gerust en belangrijk, ze luistert goed. Ook haar assistent Fleur luistert goed en is erg lief, ze werken goed samen. Heb een goede ervaring gehad bij Ivy clinics in Den Bosch en raad deze 2 toppers zeker aan.
Det ging alles heel goed
Hoewel ik het best wel spannend vond (na jarenlange twijfels) is het me 100% meegevallen. Totaal niets gevoeld van verdoving en de ingreep. Ook na thuiskomst en de dag erop totaal geen pijn. Vanmiddag de hechtingen eruit gehaald en ook dat viel ontzettend mee. Supervriendelijk personeel en arts. Ik ben er blij mee!
Ik ben altijd blij als ik weer een behandeling heb gehad, het is voor mij niet altijd geheel pijnloos, gelukkig ben ik in vaardige handen, Eerlijk advies over lifestyle en verzorging
De medewerker van IVY CLINICS nam uitvoerig de tijd om de bovenooglid correctie uit te leggen. Dit gaf mij een goede indruk dat persoonlijke aandacht bij Ivy clinics voorop staat.
Het uiteindelijke resultaat na een laserbehandeling van het volledige gezicht is tegengevallen. Ik had een beter resultaat verwacht. Verder heb ik last gehad van een ruis in het oor, die hoogstwaarschijnlijk het gevolg is geweest van deze behandeling.
Kundig en vriendelijk
Nvt
Niets dan positief op alle vlakken een dikke 10! Zeker aan te raden!
Heb alleen tot nu toe een intake gehad
Een uitstekende ervaring, zonder verrassingen. Erg vriendelijke begeleiding
Vriendelijk en zeer vakkundig! Goede uitleg over de evt. behandeling. Goede nazorg!
Ben eerder bij een clinic geweest voor fillers en Botox maar daar had ik niet zo’n duidelijk verschil! En ook niet zo snel zichtbaar! Ben zeer tevreden over de informatie en uitleg. Er wordt goed meegedacht om het juiste resultaat te krijgen.
Ik ben zowel bij de intake als wel bij de ingreep goed geholpen door vakkundige mensen.
Zeer goed geholpen en resultaat is perfect Ben er ontzettend blij mee
Er werd alle tijd genomen om alles door te spreken qua behoeftes en mogelijkheden , heel goed gevoel daarbij.
Fijne uitleg, eerlijke uitleg, laagdrempelig.
Prettige kennismaking gehad met dr Adamo. Heeft mij duidelijk verteld wat de behandeling inhoudt en hoe alles in zijn werk gaat. Tevens ook de eventuele complicaties toegelicht. Fijn om ook enige bedenktijd te krijgen alvorens te beslissen of ik akkoord ga met de voorgestelde ingreep.
İk was heel blij met met ooglidcorrectie...en voor hootd botoxs..ik Zal aan iedereen aanbevelen....ivy cilinic iş een uitstekend.
Door de intake, de begeleiding en de nazorg heb ik nu een fantastische open blik gekregen. Ik kan het iedereen aanbevelen.
Correct en netjes behandeld.
Goede voorlichting gehad
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.