Goed advies bij intake. De bovenooglid correctie door dr. Adamo verliep pijnloos en de genezing ging boven verwachting snel, pijnloos, geen blauwe plekken. Na 6 dagen zijn de hechtingen door de deskundige en vriendelijke assistente verwijderd met nogmaals adviezen voor wondverzorging. Nu alleen nog de nacontrole over 3 maanden. En met een frisse blik de lente en zomer in!
Prima artsen
Voor het eerst een pijnloze behandeling ervaren.
Ik ben heel goed geholpen: informatie voorziening helder en volledig, bejegening zowel professioneel als persoonlijk; behandeling heel zorgvuldig uitgevoerd
Duidelijke intake, uitstekende en deskundige ingreep en uitermate goede nazorg.
Zoals altijd fijn geholpen, vriendelijk en klantgericht
Bij Ivy clinics in ‘s Hertogenbosch voelde ik me heel erg gehoord. Ruim de tijd genomen voor intake en een hele prettige ontspannen sfeer.
Geeft me een eerlijk advies van wat wel kan en wat niet. Echt een aanrader .echt top
Ik ga volgende week beslissen, moet nog terugkoppeling krijgen van mijn internist
Advies gevraagt een eerlijk advies gekregen zonder dat er kosten aan verbonden waren erg klantvriendelijke ervaring
Ik werd in korte tijd en zeer prettig geholpen. De app is prettig in gebruik vooral na de ingreep. Zo kan je op de kalander precies lezen wat er in te verwachten is. Ik beveel het iedereen aan
Mooi interieur, helaas géén ontvangst terwijl je wel gerommel hoort in het keukentje..... Jammer....ik was namelijk nieuw hier:) en dan voel je je een beetje aan je lot overgelaten.... Eerste indruk....hm... Arts kwam ons zelf halen, fijn. Goede indruk, was open en eerlijk en kundig gesprek! Mijn dank daarvoor! Nogmaals. ( wel zou het fijn als na ieder bezoekje in de spreekkamer het handspiegeltje wordt gereinigd) Dankuwel voor uw tijd en deskundig advies!
Goed en duidelijk intake gesprek, flexibel omdat ik 2x heb moeten annuleren. Goede en heldere schriftelijke omschrijving en bevestiging. Klinische werkwijze met nadruk op hygiëne. Ook hier weer een duidelijke omschrijving van de ingreep. Erg professioneel dus en zeer hoge kwaliteit. Tussentijds bellen voor feedback op het herstelproces gaat ook snel en erg duidelijk.
Was een adviesgesprek en verliep prima
Ik werd vriendelijk ontvangen. Ik kon duidelijk uitleggen wat ik wilde en daar is goed naar geluisterd. Opties besproken en goede raad ontvangen
Niemand anders mag aan mijn gezicht zitten dan hij!
Ik ben heel goed geholpen aan een boven ooglidcorrectie. Je bent altijd wat gespannen want je weet niet wat komen gaat. Maar zelf de verdoving was niet heel pijnlijk. Vriendelijke arts en assistente. Lekker kletsen onder de behandeling waardoor je een beetje afgeleid word. Dit was erg fijn. Ik heb de voor en nazorg goed opgevolgd en er echt geen last van gehad. Het is ook niet blauw geworden, alleen een beetje geel. De hechting eruit halen was zo gebeurd. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de pro’s en con’s van de eventuele ingreep
Een eerlijk advies gekregen voor mijn ‘probleem’ en uiteindelijk afgezien van een behandeling en op advies doorgestuurd naar een plastisch chirurg/ huidspecialist.
Het was mijn eerste ervaring met Ivy Clinics. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een gesprek plaats waarin wensen en mogelijkheden worden besproken. Voor mij was het een helder en eerlijk gesprek. De behandelingen zijn verlopen zoals besproken en het resultaat is geweldig.
Vanwege zware migraine een Botox behandeling gedaan bij Judith Eggersman. Ik kan dit iedereen aanraden, vooralsnog ben ik migraine vrij!
Ben heel erg tevreden, vriendelijk personeel goede behandeling in een zeer prettige werkomgeving.
Via de app.zorgvuldig en zorgzaam geïnformeerd. 24/7 stand-by. Zoals voor, als na de behandeling. Heel fijn geholpen. En zeer te vreden.
Supergoed geinformeerd. Heel goed behandeld en ontzettend blij met resultaat.
Prima kliniek en goed geholpen en informatie ontvangen over eenverdieners traject. Enig wat ik evenbeeldje gek vind ik dat je aanbelt bij de kliniek en naar een ruimte loopt (wachtruimte). Er is niemand die je ontvangt. Had zoiets van, zal wel goed zijn hier/
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.