Professioneel en vriendelijk

Goed advies bij intake. De bovenooglid correctie door dr. Adamo verliep pijnloos en de genezing ging boven verwachting snel, pijnloos, geen blauwe plekken. Na 6 dagen zijn de hechtingen door de deskundige en vriendelijke assistente verwijderd met nogmaals adviezen voor wondverzorging. Nu alleen nog de nacontrole over 3 maanden. En met een frisse blik de lente en zomer in!

HelemaalGoed

Prima artsen

Prima ervaring

Voor het eerst een pijnloze behandeling ervaren.

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Heel goed en zorgvuldig geholpen

Ik ben heel goed geholpen: informatie voorziening helder en volledig, bejegening zowel professioneel als persoonlijk; behandeling heel zorgvuldig uitgevoerd

Top clinic

Duidelijke intake, uitstekende en deskundige ingreep en uitermate goede nazorg.

Prima, vriendelijk. Klantgericht

Zoals altijd fijn geholpen, vriendelijk en klantgericht

• Goede voorlichting N.v.t.
  • Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Heel prettig, ik voel me gelijk op mijn gemak.

Bij Ivy clinics in ‘s Hertogenbosch voelde ik me heel erg gehoord. Ruim de tijd genomen voor intake en een hele prettige ontspannen sfeer.

• Welke behandeling heeft u gehad? Fillers

Geeft me een eerlijk advies van wat wel kan en wat niet. Echt een aanrader .echt top

Fijn gesprek gehad

Ik ga volgende week beslissen, moet nog terugkoppeling krijgen van mijn internist

Eerlijk advies

Advies gevraagt een eerlijk advies gekregen zonder dat er kosten aan verbonden waren erg klantvriendelijke ervaring

Professioneel en prettig

Ik werd in korte tijd en zeer prettig geholpen. De app is prettig in gebruik vooral na de ingreep. Zo kan je op de kalander precies lezen wat er in te verwachten is. Ik beveel het iedereen aan

Matig

Mooi interieur, helaas géén ontvangst terwijl je wel gerommel hoort in het keukentje..... Jammer....ik was namelijk nieuw hier:) en dan voel je je een beetje aan je lot overgelaten.... Eerste indruk....hm... Arts kwam ons zelf halen, fijn. Goede indruk, was open en eerlijk en kundig gesprek! Mijn dank daarvoor! Nogmaals. ( wel zou het fijn als na ieder bezoekje in de spreekkamer het handspiegeltje wordt gereinigd) Dankuwel voor uw tijd en deskundig advies!

Professioneel

Goed en duidelijk intake gesprek, flexibel omdat ik 2x heb moeten annuleren. Goede en heldere schriftelijke omschrijving en bevestiging. Klinische werkwijze met nadruk op hygiëne. Ook hier weer een duidelijke omschrijving van de ingreep. Erg professioneel dus en zeer hoge kwaliteit. Tussentijds bellen voor feedback op het herstelproces gaat ook snel en erg duidelijk.

Goed advies gekregen

Was een adviesgesprek en verliep prima

• Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Goede ervaring met duidelijke uitleg.

Ik werd vriendelijk ontvangen. Ik kon duidelijk uitleggen wat ik wilde en daar is goed naar geluisterd. Opties besproken en goede raad ontvangen

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Dokter Adamo is zeer kundig, precies en vriendelijk!

Niemand anders mag aan mijn gezicht zitten dan hij!

Heel tevreden.

Ik ben heel goed geholpen aan een boven ooglidcorrectie. Je bent altijd wat gespannen want je weet niet wat komen gaat. Maar zelf de verdoving was niet heel pijnlijk. Vriendelijke arts en assistente. Lekker kletsen onder de behandeling waardoor je een beetje afgeleid word. Dit was erg fijn. Ik heb de voor en nazorg goed opgevolgd en er echt geen last van gehad. Het is ook niet blauw geworden, alleen een beetje geel. De hechting eruit halen was zo gebeurd. Ik ben zeer tevreden.

Eerlijk

Ik heb duidelijke uitleg gekregen over de pro’s en con’s van de eventuele ingreep

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Fijn intake gesprek gehad met een eerlijk advies

Een eerlijk advies gekregen voor mijn ‘probleem’ en uiteindelijk afgezien van een behandeling en op advies doorgestuurd naar een plastisch chirurg/ huidspecialist.

• Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Erg vriendelijk en goed advies

Het was mijn eerste ervaring met Ivy Clinics. Voorafgaand aan de behandeling vindt er eerst een gesprek plaats waarin wensen en mogelijkheden worden besproken. Voor mij was het een helder en eerlijk gesprek. De behandelingen zijn verlopen zoals besproken en het resultaat is geweldig.

Migraine vrij

Vanwege zware migraine een Botox behandeling gedaan bij Judith Eggersman. Ik kan dit iedereen aanraden, vooralsnog ben ik migraine vrij!

Super goed

Ben heel erg tevreden, vriendelijk personeel goede behandeling in een zeer prettige werkomgeving.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Via de app.zorgvuldig en zorgzaam geïnformeerd. 24/7 stand-by. Zoals voor, als na de behandeling. Heel fijn geholpen. En zeer te vreden.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Supergoed geinformeerd. Heel goed behandeld en ontzettend blij met resultaat.

Prima kliniek

Prima kliniek en goed geholpen en informatie ontvangen over eenverdieners traject. Enig wat ik evenbeeldje gek vind ik dat je aanbelt bij de kliniek en naar een ruimte loopt (wachtruimte). Er is niemand die je ontvangt. Had zoiets van, zal wel goed zijn hier/

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.