ik vind de app echt super
Over het geheel genomen is mijn ervaring goed. Ook de voorlichtingsfolder was duidelijk hoewel het misschien handig is als ergens vermeld wordt dat een identiteitsbewijs overlegd moet worden.
Ze stellen je op je gemak en nemen de tijd voor je Een echte aanrader
Kundige adviezen, netjes en vriendelijk.
Zeer professionele mensen die je op je gemak stellen en je verzekeren van een goed eindresultaat.
Heb liposuctie laten doen aan beide zijden van mijn heupen. Dr. Adamo heeft dat zeer vakkundig en netjes geholpen. Ik ben zeer tevreden met het resultaat!
Helemaal tevreden met mijn behandeling!
Fijne intake word goed geluisterd Duidelijk advies Mooi resultaat Mijn schoonzus heeft al een afspraak Gepland
Duidelijk gesprek. Ruimte voor vragen. Medewerkster was kundig en straalde rust uit Duidelijk in haar uitleg.
Duidelijk kort verhaal, geen onnodige kosten doordat er maar een halve hoeveelheid is gebruikt.
Heb het als zeer prettig ervaren, de intake en behandeling. Voelde mij op mijn gemak.
Zeer aangenaam, snel en eficiente!
Goede uitleg en behandeling
Ik word goed geadviseerd, de tijd genomen en er is een prettige sfeer. Soms loopt het wel uit en moet ik langer wachten dan ik zou willen.
Elke keer zo blij als ík ervandaan kom!
Prettige kliniek. Kom er al heel veel jaren voor diverse behandelingen.
Zeer goed geholpen voor ooglidcorrectie. Snel aan de beurt. Pijnloze behandeling. Goede nazorg. Zeer goede en veel informatie via app.
Helemaal tevreden
Vakkundige artsen
Goede voorlichting gedurende het gehele traject. De app functioneert als een goede steun bij vragen en of twijfel. Nazorg zeer goed. Tevreden op alle vlakken.
Prettig en professioneel neemt de tijd en geeft echte aandacht :-)
Afspraak maken ging heel moeizaam, verkeerde naam en emailadres. Intakegesprek was heel goed
Supergoed en heel vriendelijk ontvangen en geholpen! Ben zeer tevreden :)
Bij binnenkomst (op zaterdag) helaas niemand aanwezig die je welkom heet. Voor de eerste keer wellicht een beetje vreemd, maar niet heel erg. Vriendelijke arts die rustig alles uitleg en de stappen met je doorneemt. Goed behandelplan en resultaat volgens verwachting! Kom zeker terug.
Super goed geholpen word naar je geluisterd en denken mee En het was een geweldige resultaat meer dan tevreden
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.