Ik voel me op mijn gemak in de kliniek en ben heel tevreden over de benadering. Al vaker een rimpelbehandeling gehad in Den Bosch. Echter bij deze is het resultaat minder dan de vorige keer. Ook ben ik al terug geweest voor een controle, goed geholpen en er is opnieuw geprikt, maar ik zie nu nog geen verbetering. Hoop op beter resultaat.
Al jaren tevreden
Bij de intake duidelijk verteld wat me te wachten stond bij een ooglidcorrectie. Het is me dan ook erg meegevallen door voor de tijd al arnica slikken en na de ingreep niet bukken en niet tillen en elk uur koelen, het is alleen maar rood en wat opgezwollen geweest. Na een week zag het er al mooi uit! En de app vond ik ook fijn om na de ingreep te lezen en aan te geven hoe het ging.
Mooie kliniek, vriendelijke ontvangst, duidelijke uitleg en materiaal om thuis nog eens te lezen. De bovenooglidcorrectie was echt een fluitje van een cent. Snel en kundig uitgevoerd. Vandaag gingen de hechtingen eruit en kreeg ik advies voor de komende weken. Mijn ogen moeten herstellen, maar ik ben nu al blij met het resultaat.
Bij het eerste bezoek voelde het al goed en ontspannen aan. Daardoor heb ik, ondanks wat zenuwen en gezonde spanning, de keus gemaakt om bij Ivy mijn oorlelverkleining te laten doen. Voor de ingreep werd nog eens goed doorgenomen met de chirurg wat de opties waren. De ingreep zelf was zo goed als pijnloos en de instructies voor daarna helemaal duidelijk. Ook het herstel tot nu toe, 1 week verder, is zonder problemen en pijnloos verlopen.
Ik ben goed geholpen zowel de ingreep als de nacontrole erg vriendelijk personeel en een goede arts
Als ik voor iets nieuw kom, en ze denkt dat het geen goede oplossing is, of wat beters weet dan vertellen ze dat eerlijk. Daar door is het resultaat eigenlijk altijd beter dan verwacht. Zijn ook erg vriendelijk, ook de assistente, en ik heb ook echt gelachen. Ook belangrijk.
Prima ervaring! Altijd conform afspraak. Zeer tevreden!
Heel tevreden en super eerlijk
Ik ben zo blij met deze mensen ze zijn vriendelijk, luisteren goed naar wat je wilt en wat ik heel fijn vindt het zijn geen verkopers.
Goede zorg
Mijn favoriete is Judith! Ze geeft mij altijd eerlijke advies en ben iedere keer tevreden na de behandeling . De resultaat is super en Ivy Clinics is de enige kliniek waar ik kom.
Kundige artsen en adviseren heel goed!
Ontzettend amateuristisch bedrijf. Slechte bereikbaarheid en onvriendelijk personeel. Er zijn veel mooiere en betrouwbaardere klinieken in Nederland. Verspil je tijd en geld vooral niet aan Ivy Clinics.
Uw specialist heeft toestemming gegeven maar de bloedwaardes zijn niet veilig genoeg voor deze ingreep momenteel. Helaas wil u de arts niet te woord staan om dit te overleggen. We horen het graag als u open staat voor een constructief gesprek.
Fijne behandeling gehad en zeer professioneel en gemoedelijk zoals t allemaal is gegaan. Heldere en duidelijke uitleg en je voelt je zeker geen nummertje alles behalve zelfs.
Het was goed geregeld
Goede uitleg en vriendelijk
Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg. Perfecte behandeling met zeer goed resultaat. Ik raad deze kliniek aan iedereen aan.
Na een 1 week al superblij met het resultaat Heel fijn geholpen tijdens de behandeling en het viel 100 % mee Door het gebruik van de arnicadruppels amper blauwe plekjes gehad Had dit veel eerder moeten doen
Heb lang getwijfeld over een ooglidcorrectie en waar deze te laten doen. Via mijn huisarts kwam ik terecht bij Yvi Clinics in Westervoort. Wat een goede keuze. Werd vriendelijke ontvangen en voelde me direct op mijn gemak wat natuurlijk heel belangrijk is. In overleg werd besloten hoeveel er tussen uit zou worden gehaald, we kozen niet voor de max zodat het er natuurlijk uit zou blijven zien. Het resultaat tot nu toe is verbluffend. Jammer dat ik het niet eerder heb laten doen.
Na mijn ooglift en 2e ronde fillers en Botox een gedegen uitleg gehad over mijn volgende stap: IPL, Intense Pulse Light. Afspraak staat al gepland. Wat ze vertellen en uitleggen wordt ook zo uitgevoerd en ervaren. Een dikke plus in vestiging Den Bosch is dat ik uitsluitend nog maar contact en behandeld ben door professionele, zeer kundige, uiterst vriendelijke maar, last but not least, mooie knappe vrouwen!
Erg prettig geholpen, er wordt goed naar je geluisterd en je krijgt duidelijke uitleg
Heldere communicatie. Een goed verloop van de ingreep. 100 % meegevallen.
De kleine operatie van wallen onder de ogen heb ik prettig ervaren zonder pijn.
Ik ben zeer tevreden over zoals de behandeling als voorlichting. Hartelijk bedankt!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.