Super goed

Personeel heel Vriendelijk. Ze hebben Alle tijd voor je. Geven goed advies

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Het ging allemaal prima. Goede uitleg. Ook over de eerste dagen na de behandeling. Top. Wel jammer dat jullie geen contract hebben met zorgverzekering VGZ. .

Super vriendelijk en professioneel

Er wordt goed naar je geluisterd, in een erg prettige sfeer.

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Heel persoonlijk en ze luisteren echt naar je

Hele goeie ervaring gehad na een onderooglid correctie en laser .ben er heel blij mee .alles brspreekbaar

Zeer positief

Fijn ontvangst. Het ziet er allemaal schoon en netjes uit, ook niet onbelangrijk. Het werd goed uitgelegd. Blij met het resultaat. Kortom een echte aanrader.

Goed en professioneel

Er wordt kritisch gekeken en een eerlijk advies gegeven. Blij mee!

Prettige ervaring

Duidelijke en eerlijke uitleg wat er mogelijk is en goed meedenken over een oplossing die bij mij past.

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Top clinic

Ik ben blij dat ik bij jullie ben geweest voor de behandeling van onderooglidcorrectie uitgevoerd door dr adamo goede uitleg vriendelijk

Vriendelijke ontvangst Duidelijke uitleg

• Welke behandeling heeft u gehad? Anders

Iedere behandeling die ik bij jullie doe ben ik echt zeer tevreden over.

Fantastisch

Deskundigheid is het woord wat ik als eerste wil benoemen. Ik ben erg op mijn gemak gesteld. Heb géén pijn gehad. Super nazorg!

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Vriendelijke arts en assistente.

Word goed naar je geluisterd..zeer fijne arts en vriendelijk personeel. Heel tevreden.

Erg goed advies

Mijn ervaring is erg goed, helaas konden ze mij niet helpen maar het was een heel eerlijk en goed advies. Het enige waar ik pas later overna heb gedacht( stom van mezelf) is dat ik een formulier heb getekend maar heb geen copy gevraagd en/of gekregen.

Betrouwbaar advies

Hoewel ik kwam in de hoop mijn wallen te laten verwijderen gebeurde dat niet. De arts legde uit waarom dat in mijn geval geen goede keuze was. Dat is een bewijs dat het advies is gebaseerd op medische deskundigheid en niet op winstbejag.

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amstelveen
  • Welke behandeling heeft u gehad? N.v.t.

Fijne kliniek! Goed geholpen!

Goed geholpen, fijne kliniek. Tot nu toe, na 3 weken, al zeer tevreden.

Persoonlijk en rustig

Heel fijn

Een keurige zaak.

Mijn ervaring met Ivy clinics in Den - Bosch was uitstekend. Men neemt uitgebreid de tijd voor je. De hele behandeling wordt goed en duidelijk uitgelegd. Dit gebeurd op een ontspannen, niet formele manier, wat ik als prettig ervaar. Het personeel is vriendelijk en gastvrij. De zaak is netjes en schoon. Wat ik heel belangrijk vind. Al met al een dikke duim omhoog voor deze zaak!

Vaste klant

Ik ben al enige tijd vaste klant voor botox voor de frons. Ik word altijd goed geholpen en het blijft zeker tot de 5 maanden zitten. Ik blijf dan ook terugkomen.

Professioneel en klantvriendelijk

Goede voorlichting, klantvriendelijke ontvangst. Operatie was professioneel en accuraat. Geen pijn nadien en snelle genezing na operatie. Na 3 maanden de afspraak voor beoordeling en daar werd ook uitgebreid de tijd voor genomen. Foto’s voor en na de behandeling meteen in je mailbox. Absoluut aanrader, deze kliniek.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Uitstekende behandeling met een goed resultaat

Ik heb een boven ooglidcorrectie gehad. Erg goed geadviseerd en uitgelegd wat er noodzakelijk was, en hoe de behandeling zou plaatsvinden. De operatie verliep vlotjes en door de manier van behandelen, heb ik niets gevoeld. Zelfs de verdovingsprikjes niet. Tijdens de behandeling werd steeds verteld hoe het verloop was. Het enige wat niet prettig is, was de geur van het dicht schroeien (maar dat is logisch). Ook naderhand geen pijn gehad. Fijn dat de Ivy app je dagdagelijks begeleidt in jouw proces. Dan weet je wat je kunt verwachten en geeft tips en uitleg. Na 7 dagen werden de hechtingen verwijderd. Ook dat gebeurde na de uitleg en heeft alleen iets geprikt. Al met al ben ik erg tevreden met het resultaat tot nu toe. En erg prettig dat je hen met al je vragen mag contacten. Na 3 maanden nog een nacontrole.

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Wederom hele fijne ervaring met eerlijke arts

Vandaag had ik een behandeling voorhoofd en rimpels om de mond ....ik kreeg een fijne behandeling van voorhoofd super tevreden ..ziet dr mooi en rustig uit ...het gebied rond de mond een eerlijk advies en uileg behandeling die het beste resultaat heeft hier ga ik binnenkort een afspraak voor maken

• Welke behandeling heeft u gehad? Rimpelbehandeling

Goede voorlichting, vriendelijke mensen, prima resultaat

• Welke behandeling heeft u gehad? Ooglidcorrectie

Altijd goed bij ivy clinics

Mijn ervaring is altijd positief. Dit keer botox en fillers laten doen . Fillers: Marionette lijnen en kin/kaaklijn. En botox kraaienpootjes frons en voorhoofd. Vind ivy clinics eerlijk en betrouwbaar. Zegt eerlijk of iets kan of niet kan. Of het echt een verbetering is. Zou ivy clinics zeker aanraden!

Heel goed geholpen

Ik ben in de Ivy clinic geweest in Amsterdam Westeinde en geholpen door N.Adamo mijn oogleden zijn heel mooi gedaan ,hij stelt je ook op je gemak,ik ben ontzettend tevreden, het is ook fijn dat het in de clinic wordt gedaan in Amsterdam ,ik raad hem zeker aan

• Bij welke locatie / behandelaar bent u geweest? Ivy clinics Amsterdam

Hoop op beter resultaat

Ik voel me op mijn gemak in de kliniek en ben heel tevreden over de benadering. Al vaker een rimpelbehandeling gehad in Den Bosch. Echter bij deze is het resultaat minder dan de vorige keer. Ook ben ik al terug geweest voor een controle, goed geholpen en er is opnieuw geprikt, maar ik zie nu nog geen verbetering. Hoop op beter resultaat.

Vughterstraat 171

5211GB 's-hertogenbosch

088 800 76 54

Over Ivy Clinics

Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.