Vanaf eerste contact tot aan controle na operatie geweldig geholpen. Ik ben zowel in Amstelveen als Den Bosch geweest, personeel is allemaal reuze vriendelijk en professioneel en nemen de tijd voor je. Prijs en kwaliteit geef ik nu 4 sterren aangezien ik nog niet het definitieve resultaten heb vanwege het feit dat de operatie pas een week geleden is.
Vanaf begin tot het eind geweldige service en verzorging!
Super geholpen en het ziet er mooi uit
Goed geluisterd naar wensen en behoeften tijdens voorgesprek, vriendelijk behandeld, tevreden over effect behandeling
Voor het eerst een behandeling gehad met botox en fillers. Er wordt goed uitgelegd wat er gedaan wordt. Je voelt bijna niets. Het resultaat is erg natuurlijk en je ziet elke dag dat het mooier wordt. Ik ben zeer tevreden.
Ik heb het contact en de behandeling allemaal als zeer professioneel en positief ervaren. Mooie en nette praktijk waar je je snel op je gemak voelt, mede door de vriendelijke medewerkers. Je wordt direct gehoord en gezien en je voelt je beslist geen nummer. Behandeling is reuze meegevallen. Je merkt dat de behandeling wordt uitgevoerd door een ervaren en deskundige arts. Ook de informatie vooraf is duidelijk en volledig. Zou de praktijk bij iedereen aanbevelen.
Eerste keer. Alles werd duidelijk uitgelegd en twijfelde geen moment aan de deskundigheid.
Zeer vriendelijke medewerkers , duidelijke goede voorlichting , Al met al zeer prettig
Vorige keer was de ervaring al positief, maar was ik na de behandeling een week blauw (kan gebeuren natuurlijk) Deze keer totaal niet! Fijne arts, fijne sfeer.
Niet tevreden, hoofdpijn en flinke rimpels boven de wenkbrauwen welke eerst niet zo zichtbaar waren.
Beste mevrouw, wat vervelend dat u het zo ervaart. Het is echter wel belangrijk om even te komen op een nacontrole zodat we er naar kunnen kijken. Rimpels ontstaan niet vanzelf en hoofdpijn kan een paar dagen voorkomen, om dat iemand moet wennen aan het product, maar dit moet dan daarna wel weg zijn. Anders is het des te belangrijker om alles even goed te bespreken. We horen graag uw reactie.
Arts is zeer vriendelijk ..vraagt wat jij graag wil en geeft een goed eerlijk advies..kortom ben zeer tevreden.
Goede uitleg gehad. Snel behandeld. Vriendelijke begeleiding zowel bij behandeling als bij het uit halen van de hechtingen ben een tevreden mens, nu nog herstellen maar zie nu al veel veranderingen. Vriendelijke groet
Vriendelijk personeel aan de balie, daar kom je toch als eerste mee in aanraking. Behandelaar ook vriendelijk en bekwaam. Goede nazorg. Heel tevreden over het resultaat.
Bovenooglid-en onderooglidcorrectie is prima gelukt . Operatie onder deskundige handen en gaf mij vertrouwen in het verloop .
Ik heb een ooglidcorrectie ondergaan, het intakegesprek verliep al heel fijn. Er wordt tijd genomen om alles uit te leggen. Ook de behandeling zelf werd stap voor stap uitgelegd, je wordt enorm op je gemak gesteld. Het was binnen no time gebeurd en ook het verwijderen van de hechtingen (na een week) ging prima. Mocht je een ooglidcorrectie overwegen, twijfel niet en ga naar Ivy Clinics (ik ben in Den Bosch behandeld)
Zie bovenstaande
Goede uitleg en zeer vakkundig geholpen
Heb er het laatste jaar frequent kleine esthetische ingrepen laten uitvoeren van ooglidcorrectie, injectables en Botox. In November nog een light/laser behandeling voor mijn huid en dan heb ik zo’n beetje alles laten uitvoeren wat geadviseerd werd en waar ik uitermate tevreden over ben. Ik zie er jonger en niet meer moe uit. Daarbij is het subtiel uitgevoerd; niemand ziet feitelijk wat er is uitgevoerd maar ze vinden me er allemaal veel beter, jonger en “frisser” uitzien. Voor mij een bewijs dat de resultaten meer dan mijn verwachtingen heeft overtroffen.
Dank je Marjan voor je fijne, professionele intake gesprek en de geslaagde bovenlidcorrectie. Ik heb Ivy Den Bosch ondertussen al veel gepromoot!
Samen met een vriendin werden we heel hartelijk ontvangen. We kregen uitgebreide koffie en thee met een chocolaatje, zeer mooi gepresenteerd. We waren wat vroeg, maar werden ook vroegen geholpen, omdat het kon. De uitleg was zeer uitgebreid en vol geduld werd ons alles verteld. We voelde ons gehoord en gezien en gingen met een zeer tevreden gevoel weer naar huis. Mooie Clinic, goede uitstraling voelde ons zeer welkom.
Hele prettige ontvangst en uitleg, daarna een perfecte behandeling gekregen. ZEEEER klantvriendelijk en het resultaat is prima!
Betrouwbaar, kundig en eerlijk. Niet te vergeten je mag en kan jezelf zijn.
Goede deskundige huidtherapeute. Tijd voor behandeling is ruim gepland, ze werkt niet gehaast en precies. Tijdens behandeling overleg over of het goed is of dat er ergens nog een randje bij moet. Resultaat is nog afwachten het is pas een week geleden.
Vanaf de eerste kennismaking tot en met de ingreep en de nazorg een volkomen tevreden en welkom gevoel!
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.