Persoonlijke benadering, vriendelijk ontvangen en professioneel. Goede intake en de behandeling kon vlot ingepland worden. De operatie verliep voorspoedig en goed. Was zo voorbij. Wat heel fijn was dat je via de app dagelijks een berichtje krijgt en kunt aangeven als er iets niet goed is. Na een week de hechtingen eruit, binnen 10 minuten weer buiten.
Mijn 1e afspraak heeft men 0,5/1 ml filler in mijn "vochtzakje" onder mijn ogen ingebracht (geen wallen). Na 4 weken zag ik geen resultaat. Afspraak gemaakt voor na controle en daar heeft men opnieuw filler ingespoten zonder extra te betalen! Hij vond het fijn dat ik contact heb opgenomen en hij heeft me gerustgesteld. Dus hopen dat dit nu na 4 weken resultaat geeft, we wachten af! Maar ...... een super service!
Je voelt je welkom met een duidelijke uitleg over de behandeling. Kleinschalige werkomgeving. Directe communicatie lijnen.
Goede voorlichting. Super aardig, en professioneel
Erg tevreden
Hele goed ervaring Heel eerlijk advies
Hele fijne ervaring, aandacht voor de klant nemen echt de tijd voor je, bellen je zelf op na een paar dagen of alles goed is en je nog vragen hebt. Ik zeg Top
Top locatie, vriendelijk en kundig personeel,
Ik zou jullie aan iedereen aanbevelen wat ik ook al verschillende malen heb gedaan.
Goede voorlichting, vriendelijk personeel gaf mij een goed gevoel. Zal Ivy ook aanbevelen bij anderen .
Klantvriendelijk en deskundig Je kunt altijd bellen voor vragen, snel beantwoord. Gastvrij ontvangst.
heel erg tevreden met mijn behandeling: geholpen door specialisten, vriendelijk personeel, mooie ingerichte locaties.
Ben zeer tevreden, over mijn behandelingen Wordt vriendelijk ontvangen, en een goede service.
Zeer tevreden met het resultaat. Nemen de tijd voor je en is redelijk betaalbaar.
Een hele fijne ervaring gehad, zeer professioneel en geruststellend, 5 dagen na de behandeling nog een belletje gehad of alles goed ging. Super
Contact en communicatie snel en duidelijk. Praktijk ziet er keurig uit, medewerkers gastvrij en deskundig. Zeker aan te raden om voor informatie en voorlichting met Ivy Clinics contact op te nemen.
Van het plannen van een afspraak t/m de behandeling en de nazorg superfijn! Heel toegankelijk en vriendelijk. Ik kom hier zeer zeker terug mocht ik weer wat uh...oneffenheden zien! ;)
Ik kwam voor iets anders, nml filler voor rookrimpeltjes en deukjes aan de zijanten van de wang, maar de behandelend arts vondt dat het anders moest, dus werdt er wat anders gedaan, waar ik nu nog geen echt antwoord op kan geven omdat ik eerst een foto moet maken van nu en daarvoor, ik zelf kan het niet zo zien! Maar de rookrimpels moeten gelaserd of wat ik begrepen heb iets met scrubbeb of peeling gedaan worden, dus dat moet nog gebeuren!
Alles van begin tot eind goed begeleidt, geïnformeerd. Geen verassingen, goed duidelijk.
Zeer kundig, serieus en hartelijk
Ging wel heel snel!!
Zeer goed, aanrader om hier heen te gaan
Ik kom al jaren bij dr. Adamo, altijd tevreden
Onlangs heb ik een ooglid correctie gehad. Dit werd vakkundig en op een zo prettig mogelijk manier gedaan. Duidelijke informatie voor opvolging was er een app die je kon volgen. Eén vraag werd echter pas na twee dgn beantwoord. Dat vond ik wat laat. Ik had natuurlijk wel zelf kunnen bellen voor een sneller antwoord. Voor de rest alles als prettig ervaren ik zou Ivy Clinics een ander zeker aanbevelen.
Leuke dames, je wordt gerust gesteld en leggen uit wat er gaat gebeuren
Vughterstraat 171
5211GB 's-hertogenbosch
Ivy is gespecialiseerd in een healthy lifestyle consultatie, huidverjonging en -verbetering (laser & energy based devices), natuurlijke injectable behandelingen, haartransplantatie en cosmetische chirurgie & gynaecologie. Simply feel good and look better.